Laagste prijsgarantie

6.5VoldoendeScore uit

Over Orazia Hotel

Ontdek het charmante Orazia Hotel, perfect gelegen in het bruisende hart van Rome. Met zijn strategische locatie, dichtbij historische schatten en culinaire verrassingen, belooft dit hotel een onvergetelijke ervaring. De comfortabele faciliteiten en hartelijke service maken je verblijf compleet. Ideaal voor zowel avonturiers als ontspanningszoekers!

De Ligging

Orazia Hotel geniet van een benijdenswaardige positie in het centrum van Rome, waardoor het de perfecte uitvalsbasis is voor het verkennen van de Eeuwige Stad. Het hotel is gemakkelijk te voet bereikbaar vanaf het treinstation Termini en ligt naast de eerste halte aan metrolijn A richting Anagnina. Een bushalte direct bij het hotel biedt extra gemak voor uitstapjes in de omgeving. Voor reizigers die van verder komen, ligt de luchthaven Rome Ciampino op ongeveer 25 km afstand, terwijl de luchthaven Leonardo da Vinci-Fiumicino ongeveer 40 km van het hotel verwijderd is.

Orazia Hotel is een ware oase in het hart van Rome, waar comfort en gemak hand in hand gaan. Het hotel biedt een scala aan faciliteiten om het verblijf van elke vakantieganger zo aangenaam mogelijk te maken. Er zijn onder andere 12 junior suites, 4 eenpersoonskamers en 22 tweepersoonskamers, allemaal voorzien van moderne gemakken. De 24-uursreceptie, lift, bagagedepot, kluis, en Wi-Fi toegang benadrukken de gastvrijheid en servicegerichtheid van het hotel. Voor ontspanning is er een prachtige tuin en een spa, perfect om even aan de stadsdrukte te ontsnappen. Daarnaast biedt het hotel een garage, parkeerplaats, een 24-uurs beveiligingsdienst, een medische dienst, een transferservice, roomservice en een eigen shuttlebus voor optimaal gemak.

Het Orazia Hotel zorgt ook op culinair gebied voor een onvergetelijke ervaring. Begin de dag goed met een uitgebreid ontbijtbuffet in de ontbijtruimte, waar een keur aan lokale en internationale lekkernijen klaarstaat om je een energieke start van de dag te geven. Voor diegenen die iets speciaals wensen, zijn er dieetgerechten en speciale menu's beschikbaar. Hoewel er geen volledige all-inclusive optie is, biedt het hotel een flexibele restaurantservice op verzoek, perfect voor wanneer je na een dag verkennen wilt ontspannen met een heerlijke maaltijd.

Het Orazia Hotel accepteert de meest gangbare creditcards waaronder American Express, Visa en MasterCard voor een zorgeloze afhandeling van je betalingen. Hoewel het hotel zich inzet om een toegankelijke en comfortabele ervaring te bieden voor iedereen, is het belangrijk om vooraf te informeren naar de specifieke mobiliteitsbehoeften. Het hotelbeleid met betrekking tot huisdieren en de dresscode in de eetruimtes is niet gespecificeerd, dus adviseren we je om deze informatie direct bij het hotel na te gaan. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

• 24-uurs receptie

51 Via Buonarroti 51, 00185

6.5VoldoendeScore uit 8 reviews

verouderd, maar prima
Door fam Peters op 12-06-2023

Het hotel is verouderd, de badkamer is aan vervanging toe en ook de kamer kan een opknap beurt gebruiken. Het hotel ligt op de 5e verdieping, en de lift is traag en vaak in gebruik. Het komt dus regelmatig voor dat je helemaal naar boven of naar beneden moet lopen.
Het ontbijt is heel erg goed en uitgebreid en ook de ligging van het hotel is perfect, naast een metro station en op een kwartier van het colloseum en forum romanum!

Prima hotel
Door van der Bloemen op 21-08-2017

Prima hotel in karakteristiek Romeins gebouw. Ligging tov centrum is prima al vonden wij het jammer dat er nogal wat zwervers en niet frisse types rondliepen in de buurt. Lift is erg leuk.
Kamer is netjes en sanitair idem. Ontbijt is redelijk goed.
Op advies van medewerker naar nabijgelegen restaurant gegaan. Dat was erg goed!!
Al met al een prima verblijf in een keurig hotel!!

Prima uitvalsbasis!
Door Ingrid op 18-03-2017

Prima hotel dicht bij de oude stad. Veel bezienswaardigheden zijn te voet te doen. Kamer verdient wel een opknapbeurt. Badkamer is recentelijk vernieuwd. Tip! Huur een fiets en ga met een Nederlands sprekende gids door de stad 👍🏻.

Orazia Hotel

Schoon mooi hotel, rustig en centraal
Door . op 29-12-2013
Onbekend reisgezelschap

Dit kleine hotel kun je met een gerust geweten overal aanprijzen, als je Rome wil verkennen. Metro restaurant, apotheek en supermarkten op slechts een steenworp afstand van het hotel.

Super locatie, perfect voor een korte trip!
Door . op 12-12-2013
Onbekend reisgezelschap

Leuk hotel, super ligging, aangezien het slechts een steenworp verwijderd is van alle belangrijke bezienswaardigheden van Rome. Als je minder lopen wilt, is het metrostation meteen om de hoek. Het ontbijt is helaas minder goed, de broodjes waren vals geadverteerd, maar ze schijnen goed te lopen in Italië, het fruit kwam uit blik en al het beleg zoals jam en boter evenals brood en koekjes werden in afzonderlijke plastic schaaltjes geserveerd. De sappen smaken allemaal naar suikerwater met aroma, de koffie is echter heel fatsoenlijk. Om te overnachten bij een stedentrip is het echter een volledig voldoende, sfeervol hotel met absoluut geweldige ligging! De lift naar het hotel is al een avontuur op zich;-) Als je een kamer krijgt op de binnenplaats is het ook erg rustig. Er is wifi en om de koffers op de laatste dag na het uitchecken daar te laten staan tot het vertrek is geen probleem. We hebben ons op ons gemak gevoeld!

Super service en netheid.
Door . op 27-09-2013
Onbekend reisgezelschap

Onze kamer was goed voor 3 sterren, het ontbijt was goed en vooral de netheid van de kamer en het gehele hotel was geweldig. Bij de receptie kon men ons helpen met tips en info. We werden opgehaald van het hotel voor verschillende rondleidingen georganiseerd door de receptie. Omdat we pas in de avond vertrokken, konden we na het uitchecken onze bagage laten achterlaten in het hotel. De metro is net om de hoek, een wandeling richting het Colloseum en het stadscentrum is zeer aan te bevelen. Wij hebben ons zeer welkom gevoeld.