Laagste prijsgarantie

7.9GoedScore uit

Over Camping Spiaggia E Mare

Een vakantie aan zee boek je bij Camping Spiaggia E Mare in Porto Garibaldi. Naast het strand heeft de camping ook een zwembad met kinderbad en zijn er vooral voor de jongere kinderen veel activiteiten te doen. De omgeving is niet heel toeristisch, wat de camping vooral geschikt maakt voor een relaxte zon- en strandvakantie.

Veel vakantiegangers zijn dol op het schone, ruime gevoel dat de accommodaties bieden, compleet met de verkoelende schaduw van talrijke bomen. De camping, populair onder Nederlandse families met jonge kinderen, valt in de smaak door zijn betaalbare ijs, eten en drinken. Het zwembad, met gescheiden gedeeltes voor de allerkleinsten, is een hit, terwijl het gebrek aan parasols wordt gecompenseerd door voldoende ligbedjes. De omgeving biedt genoeg supermarkten voor de dagelijkse behoeftes en activiteiten zoals suppen en kanoën in de zee trekken avonturiers aan. Bovendien prijzen vakantiegangers de levendige animatie, die voor elk wat wils biedt, en de hartelijke ontvangst die hen een thuisgevoel geeft.

• Marina Camping Village

€ 163

Camping Mare e Pineta

6.7
    Camping
    ItaliëEmilia RomagnaLido di Spina (Adriatische Rivièra)

• Adriano Camping Village

€ 120

Camping Romagna Village

7.3
    Camping
    ItaliëEmilia RomagnaRiccione (Adriatische Rivièra)

• Camping Rimini Family Village

€ 160

Camping Village Vigna sul Mar

6.5
    Camping
    ItaliëEmilia RomagnaLido di Pomposa (Adriatische Riviera)

• Centrale verwarming

• Rolstoel toegang

Via dei Mille 62, I-44029

7.9GoedScore uit 501 reviews

Gezellige camping
Door Bas op 25-08-2024

Het is een schone camping met veel schaduw van bomen. Veel Nederlanders met jonge kinderen. Het ijs, eten en drinken op de camping is niet duur. Het zwembad is prima. Fijn dat de allerkleinsten gescheiden zijn van het grotere zwembad. Er zijn weinig parasols, maar wel net voldoende bedjes bij het zwembad. Wij hadden altijd wel een of meer bedjes, hoe laat we ook bij het zwembad kwamen.
Wij hadden een huisje via All Camps/Roan, dat erg schoon en heel ruim was. Er zijn voldoende grote supermarkten in de omgeving.

Peter en Anita bezorgen je een topvakantie!
Door Gerdien op 18-08-2024

Via Gustocamps een Lounge de Luxe XL geboekt voor het 2de jaar. Wij gaan nooit 2x naar dezelfde camping maar deze camping is zo'n aanrader. Het mooiste animatieteam, er is elke dag zoveel te doen en voor iedereen wag wils. Het is relaxed. En als je via Gustocamp boekt wordt je onwijs fijn en hartelijk ontvangen door Peter en Anita! Die mensen hebben de boel daar zo goed lopen. Alles is tip top voor elkaar, het is persoonlijk en ze laten je heel erg welkom voelen. Mocht je echt een topvakantie zoeken boek dan vooral bij Gustocamp. Super tevreden! Volgens de kids de meest fantastische camping ooit!

Drukke camping om lekker aan zwembad en strand te
Door Harm op 17-08-2024

Wij hebben 1,5 week op deze camping gestaan. We hadden kinderen van 5-13 jaar. Zwembad is heerlijk, veel te doen in het zwembad met lekkere temperatuur water.
Zwembad moet je voor betalen (ongeacht hoe lang je verblijft, zelfde prijs).
Ook de zee is heerlijk, ondiep en warm water. Leuk om te suppen en te kanoën.
Omgeving viel ons erg tegen, omdat je minimaal een uur moest rijden voor een leuk stadje.
Comacchio is wel een leuk stadje, met een goede pizzeria.
Als je bij Comacchio over de brug rijdt, het natuurgebied in dan kan je bij de uitkijktoren flamingo’s kijken.
Plekken op de camping zijn heel klein en stoffig.
Veel Nederlanders en Duitsers op de camping. Meer contacten voor de jongere kinderen.
Douches zijn erg klein, donker en muffig. Er waren maar 4 douches voor de dames. Afwasplekken niet praktisch.
Leuke camping om lekker aan het steand en zwembad te liggen, wil je wat actievers doen, zoek dan nog even verder

Camping Spiaggia E Mare

Prima camping met mooi zwembad en rustig strand
Door Annemieke op 09-08-2024

Leuke camping, wij hadden via camping zelf geboekt, huisje met jacuzzi. Zaten op 20 meter van strand, 300 meter van zwembad en 500mtr winkel (dat was ook gelijk grootste afstand) mooie centrale weg welke auto vrij was dus ideaal voor kids.
Mooie accomodaties, zand strand, wij zijn paar x naar stoel en parasol geweest die je erbij krijgt via camping. Strand bij ons huisje was erg rustig dus ideaal.
Mooi zwembad, lekker balletje gooien in ene deel en andere glijen en de kleinsten. Winkel voldoende keuze, op 10min afstand Lidl, en op 5 min winkelcentrum en soort Aldi en karwei.
Als je naar links op grote weg brug over gaat kom je in toeristische deel porto garibaldi, leuke restaurants en toeristische winkels. Dagje Ravenna, rimini icm san Marino is leuk.
Restaurant op camping hebben ze frikandel, pluspunt voor onze jongste :)
Veel jonge gezinnen. Zelf geen animatie nodig gehad maar hadden ook geen overlast ervan. 12-13u zwembad=bedje

Leuke camping!
Door S.k op 09-08-2024

We hebben 2 weken gekampeerd met eigen caravan. We hadden een superior plek, deze was erg ruim en rustig gelegen. De standaard kampeerplaatsen waren erg klein en hutje mutje.
Sanitair is erg verouderd. Wel schoon. Douchehokje in ons toiletgebouw dermate klein dat je er geen droge kleding oid kon neerleggen/hangen. Bij andere toiletgebouwen was het groter.
Het is jammer dat de camping de paden bij hun eigen stacaravans en bungalows wel bestraat heeft, en bij stacaravans van bijv Roan en de kampeerplekken niet. Dan loop je over zand, wat ook behoorlijk stuift.
Camping direct aan zee, zee was vies, maar daar kan de camping niks aan doen. Leuke beachbar op het strand waar je prima kan lunchen.
Het animatieteam was erg enthousiast! Op loopafstand van camping een kleine boulevard met eetgelegenheden. Flip is een aanrader.

Leuke, relaxte camping
Door Evelien op 01-08-2024

Via de camping een stacaravan gehuurd, Type mirrage. Deze liggen op een rustige, autoloze plek bij de receptie. Parkeren van de auto om de hoek. Stacaravan was groot, schoon en mooi groot terras met overkapping. Dit type had ook een jaccuzi. Deze was zeer schoon met lekker koud water, wat heerlijk is met de warmere temperaturen. Inventaris was wel erg beknopt, zelf nog wat bijgehaald, koffiezetapparaat is er ook niet, het is zo'n klein espresso apparaat wat je op het gasstel moet zetten. Mooi aangelegde stenen straatjes met veel groen. Strand op loopafstand met voor het gehele verblijf je eigen bedje, stoel en parasol, ideaal want bij het zwembad moet je vroeg zijn voor een plek.
Voor de kinderen veel te doen qua activiteiten, leuke animatie ook in de avond.
Wees wel voorbereid op veel muggen, tip: koop goed spul daar tegen de muggen.
Camping ligt wel afgelegen, ver rijden om wat te doen. Venetië, San Marino, Bologna aan te raden.