Laagsteprijsgarantie
7.6
GoedScore uit

Over Camping Spiaggia E Mare

Een vakantie aan zee boek je bij Camping Spiaggia E Mare in Porto Garibaldi. Naast het strand heeft de camping ook een zwembad met kinderbad en zijn er vooral voor de jongere kinderen veel activiteiten te doen. De omgeving is niet heel toeristisch, wat de camping vooral geschikt maakt voor een relaxte zon- en strandvakantie.

Een vakantie bij deze camping staat garant voor lange zomerdagen vol plezier en gezellige sfeer. De ligging dichtbij de ondiepe zee en het overzichtelijke zwembad zorgt voor ontspanning en speelplezier voor jonge kinderen. De grote speeltuin naast het restaurant maakt het makkelijk om lekker te kokkerellen terwijl de kleintjes zich vermaken. Het restaurant serveert smakelijke pizza’s en pasta’s, ideaal na een dag aan het water of in de omgeving. De nieuwe glamping tent biedt prachtig uitzicht over de zee, perfect voor mooie zonsondergangen. Hier voel je de zomer, de rust en de vrolijkheid die een herinnering maken die je nog lang bijblijft. Een plek waar de vakantiekriebels zich dubbel en dwars laten gelden.

Via dei Mille 62, I-44029

Camping Spiaggia E Mare

7.6
GoedScore uit 41 reviews

Leuke camping!
Door E.S op 28-08-2025

Een super fijne vakantie gehad bij deze camping. De ligging is wat uit de buurt van andere plaatsjes maar met jonge kinderen en heel warm weer blijf je toch bij het zwembad en zee in de buurt. Het zwembad is erg leuk voor jonge kinderen en door middel van een brug kom je bij het grote zwembad. Wij kwamen elke dag pas rond 12 uur bij het zwembad aan en hadden altijd bedjes tot onze beschikking. Als je wel naar leuke plekken wil dan moet je toch wel 1.5 uur rijden. een fijne grote speeltuin naast het restaurant wat wij ook erg fijn vonden. de zee is ondiep wat voor jonge kinderen wel prettig is. Wij hebben meerdere dagen heerlijk gegeten in het restaurant op de camping, genoeg keus uit pizza, allerlei pasta gerechten en friet met wat er bij. en muggen... ja die zijn er, iedereen die je ziet lopen heeft wel wat bulten op het lichaam maar wij vonden het niet heel extreem en je kan je er goed tegen beschermen met de lokale muggenspray.

Glamping
Door Linda op 24-08-2025

Wij verbleven in de nieuwe glamping tent. Prachtig uitzicht over de zee. Dat was dan ook het enige positieve. 'S nachts komen er tractoren over de strand soms wel van 2.00 uur tot 5.00. Wat enorm veel lawaai geeft en je geen oog dicht doet. Als het te hard waait klapperen de tentdoeken flink, waardoor de hele tent heen en weer schudt. Ook veel geluid wat van buiten de camping komt. Als het slecht weer is heb je weinig ruimte om binnen te zitten. De camping is prima. Altijd plek bij het zwembad en de zee was ook fijn. Animatie mag overdag wel wat meer hun best doen, niet heel enthousiast. Het restaurant was heel goed en de camping winkel is groot genoeg. Omgeving weinig te doen. Je moet wel 30 min. tot 2 uur rijden om iets te kunnen bezichtigen. Leuke camping voor met kinderen tot 10 jaar.

Fijne camping.
Door Aafke op 22-08-2025

Wij hebben genoten op deze camping.
Muggen… tja, die zitten overal in Italië. Maar daar kun je jezelf tegen beschermen door voldoende te sprayen.
Het zwembad vonden wij fijn. Niet te groot en lekker overzichtelijk. Wij hadden elke dag gewoon een ligbedje, ondanks dat wij niet in de rij stonden voor het “handdoekje leggen”
De zee was ook erg fijn. (En ondiep)
Campingwinkel was klein, maar prima voor de basisdingen.
Op nog geen 7 minuten rijden zit een heel groot overdekt winkelcentrum met ontzettend veel winkels (kleding, speelgoed, supermarkt etc).
Sanitair was schoon (wel wat verouderd) en de douches hadden altijd warm water en een goede straal.
Animatie hebben wij geen gebruik van gemaakt dus kan ik niet beoordelen.
Wij zijn een dag naar San Marino geweest. (1,5 uur rijden). We wilde nog naar Bologna maar door de hitte hebben we deze overgeslagen.
In de buurt zijn nog andere leuke plaatsjes om te bezoeken.

Herrie en muggen!! Met gierende banden naar huis!
Door Tamara op 15-08-2025

Niks te doen in de omgeving, overal heb je de auto voor nodig. Camping winkel duur en tussen 12.30 en 16.00 uur dicht. Tot half 4 in de nacht alleen maar hakke terror muziek kei en keihard. Je wordt letterlijk opgevreten door de muggen, en ook de hele dag door. En dan heb ik het echt over letterlijk opgevreten door de muggen, 37x geprikt in 1 middag. Je ziet mensen op de camping lopen helemaal vol met rode muggenbeten. Zwembad met ligbedden is een drama, om 10 uur komen de handdoekjes mensen hun handdoeken petten en floaties dumpen om vervolgens terug te gaan naar hun accommodatie. Hele dag alle bedden bezet maar de mensen zijn er niet. Personeel van het zwembad doet er niks aan. De staat van het zwembad is niet oké, de roosters om het zwembad heen zijn gevaarlijk en liggen half gebroken erin, verkeerd erop staat en je zakt erdoor. Kapotte tegels in het zwembad waar je jezelf aan open haalt en over zand in het water. Nooit meer!!!

Fijne vakantie
Door B. Wolters op 25-07-2025

Net terug van onze vakantie bij spiaggia e mare. Wij verbleven in mirage, heel fijn mooi huisje. Wel jammer dat er geen handdoeken voor het douchen aanwezig waren, en het bestek was ook wat karig. De jacuzzi super!
Wij genoten op de camping, leuke activiteiten en shows bij de animatie. Goed restaurant, met redelijke prijzen.
Zwembad lekker, en schoon in hoeverre dat mogelijk is voor een zwembad dichtbij het strand. Genoeg bedjes, alleen meer parasols zou fijn zijn, het was nu in de ochtend druk aan het hek, om zo snel mogelijk bedjes mét parasol te bemachtigen.
Doordeweeks elke dag wel een flinke groep kids van een “summercamp” waardoor het zwembad een aantal uren wel heel druk wordt.
Onze kinderen hadden lichte badkleding aan, dit was niet handig, want alles vergeelde heel erg door het chloor wat ze gebruiken.
Wel veel muggen in de middag en avond, en in de omgeving is niet veel te doen.
Venetië is wel heel leuk!

Gezellige camping
Door Bas op 25-08-2024

Het is een schone camping met veel schaduw van bomen. Veel Nederlanders met jonge kinderen. Het ijs, eten en drinken op de camping is niet duur. Het zwembad is prima. Fijn dat de allerkleinsten gescheiden zijn van het grotere zwembad. Er zijn weinig parasols, maar wel net voldoende bedjes bij het zwembad. Wij hadden altijd wel een of meer bedjes, hoe laat we ook bij het zwembad kwamen.
Wij hadden een huisje via All Camps/Roan, dat erg schoon en heel ruim was. Er zijn voldoende grote supermarkten in de omgeving.