Voor deze boeking heb je de laagsteprijsgarantie
Over Camping Garda Village
Ben je klaar voor een heerlijke vakantie vol zon, zee en familieplezier? Camping Garda Village brengt je direct naar het strand, midden in de prachtige omgeving van Sirmione. Hier wacht een stralend mix van comfort, actie en relaxen. Dit is de plek waar je de vakantiekriebel voelt en meteen zin krijgt in die eerste duik in het zwembad.
De ligging
Camping Garda Village ligt in een leuke, zonnige omgeving vlakbij Sirmione, op zo’n 3 km afstand van het centrum. Het ligt direct aan een privé keien-/steenstrand, ideaal voor lange dagen onder de zon. Vanuit de camping fiets je zo naar de gezellige boulevard, of wandel je door de mooie omgeving vol groene heuvels en helderblauwe meren. Het ligt vlakbij leuke uitjes als Gardaland en Caneva World, die je met een korte rit makkelijk bereikt. Of je nu houdt van ontspannen aan het water of van avontuurlijke dagjes uit, hier begint je perfecte vakantie. Je rijdt er gemakkelijk heen met de auto of bus, en ter plekke kun je parkeren zonder extra kosten. Zo maak je snel en eenvoudig die eerste vakantie-kriebel helemaal waar.
Bij Camping Garda Village voel je je meteen welkom. Het hele complex ademt een ontspannen, gezellige sfeer. Je verblijft in comfortabele bungalows of huisjes, die alles bieden voor een relaxed verblijf, inclusief kitchenette, balkon of terras, en centrale airco. De faciliteiten maken je vakantie compleet: je loopt zó het mooie terrein op met zijn tuin en speeleiland, en je hebt toegang tot drie openluchtbaden incl. een kinderbadje, bubbelbad en zwembadbar. Actieve vakantiegangers kunnen zich uitleven met tennis, beachvolleybal, midgetgolf of fietsen, en kleine en grote gasten genieten van entertainment en leuke sportactiviteiten. Er is een supermarkt voor verse producten, en je kunt gratis parkeren. Voor je ontspanning zijn er ook een restaurant, bar en koffiehuis waar je gezellig kunt genieten van ontbijt, lunch of diner. Alles is gericht op dat ultieme vakantiegevoel: lekker relaxen, plezier maken en de verborgen pareltjes van de omgeving ontdekken.
Bij Camping Garda Village zijn er genoeg lekkere dingen te smullen. Je kunt kiezen uit een niet-rokers restaurant, een gezellige bar en een koffiehuis, voor elke rustige of actieve dag. Het complex biedt ontbijt, lunch en diner, met de mogelijkheid tot half- of volpension, zodat jij zelf weet wanneer je lekker wilt eten. Verse broodjes bij het ontbijt, een eenvoudige maar smakelijke lunch, en gezellige avonden aan de tafel met de juiste dranken. Op aanvraag worden glutenvrije maaltijden en kindermenu's klaar gemaakt, handig voor de kleintjes. Snacks en verfrissende drankjes haal je bij de zwembadbar of de bar in het complex. Het is allemaal lekker makkelijk, en tijdens je vakantie mag je rekenen op een goede mix van comfort en gezelligheid rondom je eten.
Je vakantie op Camping Garda Village begint al met goede voorbereidingen. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en betaal je ter plekke. Sommige faciliteiten kunnen gratis of tegen betaling zijn, en niet alles is altijd het hele jaar open; dat hangt af van het seizoen, het weer of onderhoud. Maar geen zorgen, je bent hier goed om voorbereid naartoe te gaan en kunt volop genieten van dat relaxte gevoel, wetende dat alles dichtbij is en gemakkelijk te regelen. Zo wordt jouw vakantie zorgeloos en compleet. Het waterpark kan aan het begin of einde van het seizoen gesloten zijn, afhankelijk van de weersomstandigheden of de bezetting. Bovendien kan het gebruik van bepaalde waterattracties of faciliteiten tegen betaling zijn. Controleer bij aankomst de actuele openingstijden en eventuele kosten.
Vakantiegangers zijn vooral te spreken over de prachtige ligging van de accommodatie direct aan het Gardameer, ideaal voor een verfrissende duik of een rustige sup-tocht. Het park zelf wordt als netjes en verzorgd ervaren, met een vriendelijke ontvangst bij de receptie die altijd klaarstaat met tips en advies. Ook de animatie krijgt een pluim, hoewel niet iedereen daar gebruik van maakt, is het een leuke toevoeging voor wie dat wel doet. Families waarderen de kleinschaligheid van de camping, waardoor kinderen vrij kunnen rondlopen. De schoonheid van de caravan en de perfecte ligging voor uitstapjes in de omgeving worden ook hoog gewaardeerd. Een plek waar vakantiegangers graag terugkeren!
Airconditioning
E-mailadres | [email protected] |
Adresgegevens | 47 Via Coorti Romane 47, I-25019 |
Website | Camping Garda Village |
Camping Garda Village
Met onze kinderen ( leeftijd 18,15 en 13 jaar) hebben we genoten van deze vakantie. De chaletjes staan inderdaad dicht op elkaar maar wij hadden hier geen moeite mee. De ligging van het park is erg mooi, direct aan het Gardameer. Heerlijk om elke dag in te zwemmen. We hadden ook de sup mee, echt mooi om dat hier te doen. Het park is netjes en verzorgd en de personeel van de receptie is erg aardig, ze geven allerlei tips en advies voor als je vragen hebt. Animatie is er wel maar hebben onze kids niet echt gebruik van gemaakt. Wel zou dit nog uitgebreider kunnen en daar leent het park zich ook voor. De kinderen hebben zich uitstekend vermaakt, de jongste twee vooral op het voetbalveld en de oudste in de bar. Er waren toen wij er waren allemaal jeugd in de leeftijden van onze kinderen. Verder is deze plek mooi voor vele uitstapjes. Wij komen volgend jaar waarschijnlijk weer terug!
Chalet prestige ligt verschrikkelijk, alsof je in een kamp zit. Opgepropt en ongezellig. Lakens gescheurd, remsporen in wc, jammer. Zwembad is leuk, genoeg bedjes en parasols en animatie. Barretje erbij waar je wat kunt eten. Op broodjes wacht je zo 30 min. Restaurant ligt schitterend aan het meer maar lekker eten kun je er niet, alles ging mis bij bediening. En wel 20 euro servicekosten betalen voor de maaltijd. Het park heeft enorm potentie maar er wordt geen gebruik van gemaakt, een gezellig plein met bar en animatiepodium e.d. ligt er overdag verlaten bij. Je hebt geen wifi en je 4g werkt slecht. Lastig voor de pubers. Voetbalveld in de avond is in trek, daar maken ze het wel gezellig met elkaar. Geen strand met bedjes, grasveld en trap leiden je naar het meer. Daar is het heel stil ook. Uitzicht is er wel fenomenaal. Mis ook wat info over de animatie. Je hebt geen idee wat er komt en waar. Personeel is heel vriendelijk.
Door de slechte ervaringen op zoover vond ik het erg spannend of de camping wel goed was, maar het heeft al onze verwachtingen overtroffen!
Wat een gezelligheid, super leuk animatie team, Engels, NL, Duits en Italiaans wordt er gesproken!
Camping niet te groot dus onze kids van 3, 7 en 9 konden vrij over de camping!
Caravan was netjes, wel weinig pannen en borden, maar verder schoon!
Ligging perfect! Voor op de camping de zwembaden en achterop loop je zo naar een grasveld en kun je het gardameer in, heerlijke afwisseling!
Alles op loopafstand op de camping en leuke plaatsen in de buurt om heen te gaan!!
Wij hebben enorm genoten!!
Camping Garda Village
Waardeloze camping. Smerige huisje met overal scheuren in de muren, schimmel en vieze stof/spinnenwebben. Bloedvlekken in het bed. Tandpasta op de grond met vieze haren. Hierdoor ander huisje gevraagd. Na veel gedoe mogelijk. (Via boekingssite). Nieuwe huisje even vies en veel ongedierte. Uiteindelijk 5 dagen eerder vertrokken naar huis ivm naar gevoel bij terugkeren naar het vieze huisje na elke uitstap!!!!! Het zwembad is erg saai en koud. Geen aanrader!