Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Deze accommodatie heeft een score van 9
Over Camping Fornella
Bij Camping Fornella word je wakker met de warme zon op je huid, klaar om volop te genieten van een ontspannen vakantie. Dit gezellige stuk natuur ligt perfect voor wie wil relaxen op het strand en avontuur wil ontdekken in de omgeving. Alles wat je nodig hebt voor een stralende vakantie-avond vind je hier dichtbij. Zin in een vakantie vol herinneringen? Dit wordt genieten!
De ligging
Camping Fornella ligt op een mooie plek waar je makkelijk de omgeving kunt verkennen. Je fietst in enkele minuten naar het strand, waar de zoutige zeelucht je meteen een vakantiegevoel geeft. De camping ligt dichtbij leuke stadjes en natuurgebieden, ideaal voor uitstapjes of een korte wandeling. Of je nu graag actief bent of lekker wil relaxed genieten, hier zit je goed. Vanuit de camping pak je snel de fiets of de auto, waardoor je de veelzijdigheid van de streek snel ontdekt en je vakantie nog meer kleur krijgt.
Camping Fornella voelt als je tweede thuis, waar je je echt welkom voelt. Je verblijft in fijne accommodaties met aparte slaapkamers, en voor de kleintjes staan kinderbedjes klaar. Je hebt praktisch comfort met een koelkast, fornuis, magnetron en thee-/koffiezetapparaat binnen handbereik. Tijdens je vakantie kun je ontspannen in het zwemcomplex met buitenbaden en een speciale zone voor kinderen. Er is genoeg te doen zoals fietsen, tennis, volleybal en midgetgolf, perfect om actief te genieten. Na een dag vol plezier zet je neer op het terras met ligstoelen of geniet je van een drankje bij de bar. Alle faciliteiten maken je verblijf hier compleet en relaxed.
Op Camping Fornella kunnen gasten genieten van verschillende hapjes en drankjes. Het restaurant biedt smakelijke maaltijden en je hebt de keuze uit een koffiehuis en een gezellige bar. Of je nu zin hebt in een snel ontbijt met verse broodjes of een ontspannen lunch of diner, je vindt altijd iets dat bij je past. De sfeer is ongedwongen en gezellig, perfect om in de avond nog even na te praten over de leukste avonturen van de dag. Het eten is simpel, lekker en maakt je vakantie compleet.
Je betaalt de toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen ter plekke, deze zijn nog niet inbegrepen in de prijs. Sommige faciliteiten kunnen tegen betaling zijn of afhankelijk van het seizoen gesloten vanwege het weer of onderhoud. Het is handig om te weten dat je alles goed hebt geregeld voor je op vakantie gaat. Zo weet je zeker dat je volop kunt genieten zonder verrassingen, en dat je vakantie soepeltjes verloopt.
Vakantiegangers zijn vol lof over hun verblijf bij Fornella. De camping blinkt uit in hondvriendelijkheid; viervoeters zijn bijna overal welkom, zelfs bij een speciaal afgezet deel bij het zwembad. De netheid van de camping wordt geprezen, evenals het vriendelijke en behulpzame personeel. Zowel het zwembad als het meer bieden verfrissing, en de mogelijkheid om een boot te huren wordt als een waardevolle toevoeging gezien. Ook de locatie aan het Gardameer en de goed uitgeruste supermarkt krijgen een duim omhoog. De accommodatie zelf, waaronder de mobile homes, wordt gewaardeerd om de netheid, goede plaatsing en privacy. De veelzijdigheid en de vernieuwingen zoals nieuwe parasols bij het zwembad zorgen ervoor dat vakantiegangers graag terugkeren.
Adresgegevens | Via Fornella 1, I-25010 |
Camping Fornella
Voor ons is het inmiddels de 15e keer op deze camping. Ieder jaar komen we terug en zien we dat de camping weer een paar mooie aanpassingen heeft gemaakt, waardoor hij echt de 5* verdient. Bv dit jaar, glijbanen en een speeltoestel bij het zwembad. Een paar jaar geleden, een echte aanwinst, eetcafé de Muur. De toiletgebouwen worden vaak schoongemaakt en de camping wordt goed onderhouden. Kortom een plek waar je met jong en oud kan genieten.
Echt een hele fijne camping. Veel (Nederlandse) kinderen maar ook lekker rustig. Ligt prachtig aan het gardameer, alles spik en span, mensen zijn erg vriendelijk, pizza's zijn heerlijk. 1 punt van verbetering is het reserveren van het voetbalveld om te kunnen tennissen. Dat is was wat raar geregeld, staan 2 mensen te tennissen en 25 kinderen te wachten tot ze kunnen voetballen.
Twee weken verbleven in een mobile home met onze zoon (16) en twee honden. Ongekend hoe hondvriendelijk de camping is, je mag bijna overal met ze komen, zelfs bij het zwembad is een stuk afgezet voor gasten met honden. Onze honden hebben genoten van het afgezette speelveld en zwemmen in het meer.
Camping wordt bijzonder goed schoon gehouden, heel aardig en behulpzaam personeel. Zwembad en ook het meer was heerlijk. Boot gehuurd, niet spotgoedkoop maar zondermeer het geld waard! Restaurant vonden wij niet heel bijzonder maar om paar keer gerechten af te halen was het prima.
We verbleven in een hittegolf, 11 dagen 35+, van de omgeving hebben we daarom niet veel gezien, een goede reden om nog een keer terug te gaan naar Fornella 😃.
We verbleven twee weken in een mobile home tijdens de meivakantie. Het voelde al als twee weken zomervakantie. Ook al was het nog maar 22 graden, het verwarmde zwembad dat al open was maakte buiten zwemmen mogelijk. De wellness was ook heerlijk en van goede kwaliteit. De camping is heel netjes en goed aangelegd. De ligging aan het Gardameer is prachtig. In de directe omgeving is veel moois te zien. We willen hier zeker nog eens naar toe!
Fantastische camping. Van alles voorzien. Zwembaden zijn super en als je even klaar bent met het chloor, duik je zo het meer in via 1 van de 3 kiezelstranden. Plek was ruim genoeg voor de tent+auto. Super goed gevulde supermarkt, verse broodjes heerlijke vers gesneden vleeswaren. Zeker voor herhaling vatbaar!
Voor de tweede keer wederom een fantastisch vakantie. De camping heeft waar wat vernieuwingen doorgevoerd waaronder nieuwe parasols bij het zwembad. Alles is hier netjes en schoon. Vriendelijk personeel en een gezellige supermarkt met leuk personeel.
Wat dit jaar jammer was, is dat de bezoekers je op de elektrische stepjes/fietsjes van de sokken rijd. Hier moet men echt iets aan doen.............het gaat veel te hard! Wat ook jammer was dit jaar is dat er ontzettend veel honden waren. De baasjes ruimen de poep niet op en door de vele honden erg veel geblaf wat de rust verstoord. Wij hebben zelf ook een hond maar laten deze lekker thuis!
Maar ook in 2024 zijn er wederom de plannen om voor de derde keer onze vakantie hier te vieren! Wij kijken er nu al weer naar uit.................