Over Camping Cisano & San Vito
Kom naar Camping Cisano & San Vito, waar je in een comfortabele stacaravan aan het Gardameer wakker wordt. Stel je voor: ochtendduik in het zwembad, middags kajakken op het water, en 's avonds nagenieten op een terras met uitzicht. Hier voel je die heerlijke vakantiekriebel en wil je niets liever dan dit meemaken.
De ligging
Camping Cisano & San Vito ligt aan de oever van het prachtige Gardameer, vlak bij sfeervolle stadjes als Bardolino en Lazise. De ligging is ideaal voor wie wil genieten van Italiaanse sfeer en easily een leuke uitstap wil maken. De omgeving barst van de mooie plekjes om te ontdekken.
Wanneer je bij Camping Cisano & San Vito bent, voel je je meteen welkom. Het uitgestrekte terrein van 17 hectare biedt veel ruimte en comfort. Je verblijft in een ruime stacaravan die perfect is om lekker te relaxen. De camping heeft meerdere zwembaden, waaronder een lagunebad en een kinderbad, zodat je altijd verkoeling vindt. Je kunt genieten van echte Italiaanse pizza's en ijsjes bij de restaurants en terrassen, en de enthousiaste animatieteams zorgen dat jong en oud zich nooit vervelen met sport, spel, en gezellige activiteiten. 's Avonds is het heerlijk om te genieten van de fonkelende lichtjes op het meer, met een drankje in de hand en misschien karaoke of een optreden.
Op de camping vind je verschillende eetgelegenheden waar je smult van verse Italiaanse pizza's en ijsjes. Of je nu 's ochtends tienert met verse broodjes, of 's avonds kiest voor een gezellige maaltijd, alles straalt die Italiaanse ontspannen sfeer uit. De bars en restaurants zorgen dat je altijd iets lekkers kunt drinken, terwijl je geniet van het uitzicht op het meer en de levendige sfeer rondom.
De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen afhankelijk van het seizoen gesloten zijn vanwege weersomstandigheden, onderhoud of bezetting. Het is handig om je vooraf goed te informeren, zodat je zonder verrassingen op vakantie gaat en volop kunt genieten van alles wat Camping Cisano & San Vito te bieden heeft.
Vakantiegangers genieten van de gezellige sfeer op de camping, vooral door de vele Nederlandse gezichten die er rondlopen. Het is een plek waar je snel nieuwe vriendjes kunt maken, wat zeker de pubers plezier geeft. De ligging is schitterend, vlakbij het Gardameer en met mooie uitzichten. De zwembaden zijn populair, vooral het ondiepe gedeelte bij San Vito, perfect voor jonge kinderen. De camping heeft een grote, levendige sfeer waarin je gewoonweg de zon, het water en de heerlijke geur van de omgeving opsnuift. Fijn dat je snel bij de leukste stadjes als Lazisse en Bardolino kunt zijn, alsof je even ontsnapt aan alle drukte. Het gevoel van zon, water en samen genieten maakt deze herinnering echt z’n waarde waard.
Adresgegevens | Via Peschiera 48, I-37011 |
Camping Cisano & San Vito
Wij zijn hier in augustus 2025 10 dagen geweest met onze jongens 14/15 Jr oud. Zij hadden veel aansluiting met Nederlandse kinderen van hun leeftijd in de avonden hangen ze wat rond op de camping vonden ze fantastisch. Hele camping zit vol Nederlanders. Het is een hele grote camping.wij hadden een sta caravan van Roan. Dit was allemaal top! De camping is heuvelachtige als je naar het meer wil lopen moet je door een tunnel lopen. Het is best veel lopen op camping ,ook naar de stadjes lazisse en bardolino 30 min (wel de.moeite waard). Cisano ligt er vlak naast kun je leuk eten maar verder is daar niks. We ook een dochter van 3 Jr oud is zo het niet aanraden als je echt jonge kinderen hebt. Wij hadden deze camping vooral uit gekozen voor de pubers.
Camping via Eurocamp geboekt. Ik had een voorkeur aangegeven, maar zaten toch in het Cisano gedeelte. Dit was juist waar wij NIET wilden zitten. Jongen was heel behulpzaam en boekte het om naar een caravan vlakbij het nieuwe zwembad (5 min eraf). Tevens hadden wij geluk dat we op een doorgaande weg zaten, waardoor we niet hutje mutje stonden. Wat jammer was, was dat er veel gezinnen zijn die elkaar al kennen en daardoor je minder snel contact maakt (en ik ben nog wel erg extravert). Het was echt een voornamelijk nederlandse camping en dat vonden wij leuk. Het is zeker geen 4-stereren camping en voor oudere kinderen is er niet veel te beleven. Gelukkig hadden ze via FB al een snapchatgroep waardoor ze bij aankomst al 'vriendjes/vriendinnetjes' hadden. Wel is het overal dichtbij en is het Gardameer geweldig! Aanrader bij minder mooi weer 'Oriocentre' wel 300 winkels, Zara, H&M en Berska. Super leuk! Wij hebben genoten.
Het sanitair gebouw heeft wc papier aan de buitenkant, dus bedenk goed wat je moet doen op toilet. S avonds is al snel de houder leeg en worst pas in de ochtend bijgevuld.
Er zijn geen speeltuintjes op de camping.
De bodem van het zwembad is beschadigd, waardoor je je makkelijk kan bezeren.
Wij vonden de prijs te duur voor wat wij ervoor kregen.
Camping Cisano & San Vito
We hadden een mobile home via Roan. De ontvangst was goed, een goede uitleg en zeer behulpzaam. Via app kon je vragen stellen en ze kwamen regelmatig even langs. Het welkomstpakketje was leuk. We deden vanuit Roan mee met een pilot mbt wifi in het huisje: de wifi was echter heel slecht. Een minpuntje volgens onze pubers.We zaten op het san vito deel. Dit is het nieuwste deel. We zaten aan het zwembad. Leuk zwembad, ondiep. Dus erg geschikt voor jongere kinderen. Het diepere zwembad ligt op het Cisano deel en ziet er wat armoedig uit. Een zwembad met twee kleine gammele glijbanen. Ligging is bijna aan het Gardameer. Er loopt een tunneltje onder de weg door vanaf het san vitodeel
Nadelen
1) enorme handdoeken race. Beschamend gewoon hoe bijna alleen Nederlanders elkaar letterlijk omver lopen om een ligbed.
2) het zijn erg smalle straatjes en de auto’s mogen erbij geparkeerd. Veel verkeer en moeilijk manoeuvreren.Uitkijken met kleine kids!
Erg grote camping welke niet ideaal is ingedeeld, van San Vito naar strand is erg ver lopen. Huisjes staan mega kort op elkaar. Wij hadden gelukkig een uitzondering met meer ruimte en uitkijk over het meer. Zwembad is echt niet te doen zo druk, als geen handdoeklegger geen plek te krijgen. Zeker 25% wordt bezet door mensen welke er pas later komen en hier wordt niets aangedaan. Zwembad is een mierenhoop zo druk. Strand daarentegen was meer ruimte, als je aan de Bardolino kant gaat zitten. Wel nadeel dat je achter een hek zit. Broodjes halen deden wij rond 9uur en was op die tijd prima te doen. Restaurants geen bijzonder heden, overigens ook veel leuker om te eten in Bardolino of Lazise. Voor ons zeker nog een keer Gardameer, maar niet meer hier
Massale camping welke niet is opgewassen tegen het aantal gasten en alles ligt ver uit elkaar. Kleinere kinderen laat je niet makkelijk zelf lopen naar de speeltuin of het winkeltje. Kleine staplaatsen vaak erg schuin. Auto's mogen op de staplaats staan maar door de krapte staan deze vaak half op de weg. Sanitair is prima en altijd schoon, de hele dag worden de toiletten en douches schoongemaakt.
Zwembaden niet bijzonder...sfeerloos en verouderd. Gardameer is met grote hekken afgezet waardoor je of helemaal via het begin of helemaal aan het einde van de camping via toegangshekken en een weggetje waar veel wandelaars en fietsers zijn kunt zwemmen in het gardameer. Broodjes halen in de winkel is in de ochtend onbegonnen werk maar de prijzen die het winkeltje hanteert zijn redelijk.
Al met al vinden wij de camping zeker geen 4*. We hadden iets een andere verwachting van deze camping, dus voor ons geen tweede x.