Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Deze accommodatie heeft een score van 8
Over Lithakia Beach
Lithakia Beach vind je op het populaire eiland Zakynthos. Het appartementencomplex ligt pal aan het strand en op loopafstand van het centrum van Agios Sostis. Een aantal accommodaties zijn recent gerenoveerd met een moderne look. Wil je weten of Appartement Lithakia Beach iets voor jou is? Lees dan verder. ## Faciliteiten Appartement Lithakia Beach bestaat uit een gerenoveerd en een niet-gerenoveerd deel. De appartementen zijn compleet ingericht met een eenvoudige keuken, woon- en slaapgedeelte en een badkamer. Reviewer Wanko schrijft: *‘Ga voor de zekerheid dus voor de gerenoveerde, want deze zijn erg netjes, ruim en modern.’* Jullie zijn zeer positief over de heerlijke boxspringbedden in de gerenoveerde kamers. Verder schrijft reviewer Wanko nog over het appartement: *‘Enige punt waar je wel rekening mee moet houden: de badkamer en woonkamer of slaapkamer wordt gescheiden door een glazen ruit. Je ziet de ander dus douchen of naar de wc gaan. Ga je met je partner, dan is dit geen probleem, maar ga je in een andere samenstelling, zou ik er wel rekening mee houden.’* Ook heb je een ruim balkon ter beschikking om ’s avonds rustig te relaxen. Heel fijn als je met kleine kinderen op vakantie bent die wat vroeger gaan slapen. Jullie raden wel aan om een kamer aan de voorzijde te boeken, dan geniet je elke dag van een schitterend uitzicht op zee. De kamers aan de achterkant vinden jullie qua uitzicht wat tegenvallen. Reviewer Desree heeft haar verblijf bij Lithakia Beach minder prettig ervaren en vond de bedden veel te klein. Ook waren er wat onduidelijkheden over de kamer bij het inchecken. De maaltijden vinden jullie dan wel weer prima verzorgd bij Lithakia Beach. Als je geen zin hebt om zelf te koken dan kun je zowel ontbijten, lunchen als dineren op het resort. Je moet zeker geen hoogstaande culinaire keuken verwachten en de gerechten mogen wat gevarieerder, maar qua prijs-kwaliteit vinden jullie het in orde. Reviewer Fleur schrijft: *‘Ontbijt prima, al is het na twee weken wat eentonig als je alle keuzes hebt gehad. Ook voor lunch/diner goed eten.’* Het appartementencomplex heeft een mooi aangelegd zwembad voor een frisse duik. Ook kun je er lekker relaxen op de ligbedden. De muziek bij het zwembad zorgt voor een echt vakantiesfeertje. Hou er wel rekening mee dat de muziek aanhoudt tot middernacht. Dat is niet zo ideaal voor vroege slapers. ## Ligging Over de ligging van Appartement Lithakia Beach zijn jullie heel positief. Alles wat je nodig hebt, bevindt zich dan ook op loopafstand. De zee met een heerlijk strand, leuke winkels en gezellige restaurantjes. Reviewer AV schrijft hierover: *‘Supermarkt en pinautomaat vlak naast locatie evenals botenverhuur en auto en fietsverhuur. Absolute aanrader deze bestemming!’* Ook enthousiast over Lithakia Beach Zakynthos? Let’s go!
Vakantiegangers zijn dol op het prachtige, moderne appartementencomplex met zijn dagelijkse schoonmaakservice en regelmatige handdoekenwissel. Ze genieten van de fantastische ligging met adembenemende zeezichten en het authentieke restaurant dat lekkere, ruime porties eten biedt tegen schappelijke prijzen. Het mooie zwembad met voldoende ligstoelen wordt ook gewaardeerd, evenals de prima douche in de appartementen. Hoewel het strand bij Agios Sostis niet veel voorstelt, vinden ze de prachtige stranden aan de oostkant van het eiland, die gemakkelijk per auto bereikbaar zijn, een groot pluspunt. Het ontbreken van een parasol op het balkon en speeltoestellen voor kinderen wordt opgemerkt, maar lijkt de pret niet te drukken.
Adresgegevens | Agios Sostis, GR-29092 |
Lithakia Beach
Wij waren met onze baby van 10 maanden hierheen, super fijne plek want je zit er ook savonds gezellig als je baby op bed ligt. Eigenaresse komt wel checken waar de baby is haha. Dat we 's avonds daar gingen eten nam de eigenaresse onze dochter even mee in dr armen zodat wij lekker konden zitten. Hele lieve mensen, fijn zwembad, prima bedden. Wij hadden een 2 kamer app in het hoofdgebouw, beneden dus prima met de kleine.
Als je kindje al loopt is het niet ideaal want je loopt zo het zwembad in of de weg op.. verder met of zonder baby heel goed!
Zo dus het weggetje oversteken naar het strand en allerlei restaurantjes en winkeltjes
Wij zaten in kamer zeezicht, kamer is eenvoudig maar oke. Simple kookplaat maar die hebben we toch niet gebruikt
De ligging is fantastisch, met een leuk authentiek restaurant, goede bediening en lekkere ruime porties eten. Wij zouden zo weer gaan
Een mooi modern app.complex, zeer schoon met prima douche. Wordt dagelijks schoon gemaakt en regelmatig handdoekenwissel. Minpuntje geen parasol op ‘t balkon waardoor je er alleen op kan zitten bij bewolking en schaduw.
Mooi zwembad met ligstoelen.
Wel wat gehorige appartementen zeker als jongelui terugkomen van een avondje stappen. ‘t Strand stelt niet veel voor in Agios Sostis, erg smal en geen fijn zand (soort klapzand). Ligstoelen zijn er weinig.
Aan de oostkant van ‘t eiland zijn prachtige stranden, per auto in een half uur aan te rijden. Restaurant bij ‘t hotel heeft genoeg keus en is schappelijk qua prijzen.
Een leuk restaurant is El Greeco en Ole Ole en Bougainville (aan te lopen).
Supermarktje zit naast het complex.
Geen speeltoestellen voor (kleine)kinderen ook geen kinderbad.
Een maaltijd klaar maken in ‘t appartement is een uitdaging, er een ontbijtje nuttigen gaat prima.
Mooi appartementencomplex, helaas geen parasol op ‘t balkon. Prachtig zwembad bij het complex (zowel bij hotel als bij de appartementen) met genoeg ligstoelen.
Strand stelt niet veel voor, erg smal en een soort ‘klapzand’. Ligstoelen weinig en zeer snel bezet. Prima restaurant bij ‘t hotel.
Appartement was zeer schoon. Prima douche.
Het was een heerlijke vakantie. Onze beleving kwam niet overeen met de negatieve reviews. Sommige dingen konden beter, maar er ging ook erg veel wel goed. Wij vonden het een goede prijs-kwaliteit verhouding. Personeel werkt hard en waren tegen ons erg vriendelijk en behulpzaam. Appartement met zeezicht was fantastisch! Gordijnen open en meteen volop vakantie gevoel door de zee, het strand en de prachtige zon die naar binnen scheen. Verder een prachtig mooi eiland. Veel te zien en te beleven. Het huren van een quad was een meerwaarde! Het plaatsje zelf is rustig, maar met voor ons voldoende reuring.