Laagste prijsgarantie

7.8GoedScore uit

Over D'Andrea Mare Beach Hotel

Hotel D'Andrea Mare Beach Hotel biedt plezier voor jong en oud! Met een perfecte locatie direct aan het strand en nabij het centrum met winkels en restaurants, is dit hotel ideaal gelegen. Neem een duik in het zwembad, geniet van het entertainment of ontspan in de wellness. Bij D'Andrea Mare is er voor ieder wat wils!

De ligging

Hotel D'Andrea Mare Beach Hotel op het Griekse eiland Rhodos de ideale plek voor jou, als je een strandliefhebber bent! Dit prachtige hotel ligt direct aan een privé kiezelstrand, waardoor je binnen no-time met je voeten in het zand staat. Maar dat is nog niet alles. In de omgeving van het hotel vind je ook een supermarkt op slechts 150 meter afstand. Dus als je iets nodig hebt, hoef je niet ver te zoeken. En als het gaat om eten en drinken heb je keuze genoeg! Op slechts 500 meter afstand bevinden zich verschillende bars en restaurants waar je kunt genieten van heerlijke maaltijden.Wil je wat meer levendigheid? Geen probleem! Het centrum van het stadje Ialyssos, met leuke winkels en gezellige barretjes, ligt op slechts 1,5 kilometer afstand van het hotel. Je kunt er dus gemakkelijk naartoe wandelen. Ook wanneer je liever niet wilt lopen hoef je je geen zorgen te maken. De taxistandplaats en bushalte liggen ook dichtbij. Dus of je nu wilt shoppen in Rhodos stad (op 9 kilometer afstand) of de prachtige Vlindervallei wilt ontdekken (op 16 kilometer afstand), alles is binnen handbereik. En alsof dat nog niet genoeg is, ligt het hotel ook nog eens op slechts 7 kilometer afstand van het vliegveld. Dus na een korte rit ben je al op je bestemming en kun je meteen genieten van je welverdiende vakantie!

Het hotel en faciliteiten

D’Andrea Mare Beach Hotel is een vier sterren hotel waar het vriendelijke personeel 24 uur per dag voor je klaar staat bij de receptie. In het hele hotel is gratis WiFi aanwezig, zowel in de openbare ruimtes als op de kamer. Het hotel heeft 170 kamers en twee liften. Voorzieningen zoals een kapper, een wasserij service en een minimarkt zijn ook aanwezig tegen betaling. Je kunt je huurauto gratis parkeren bij het hotel. Het D'Andrea Mare hotel heeft maar liefst vier zwembaden waar je gebruik kunt maken van parasols en ligbedjes. Ook is er een kinderbadje. Je kunt hier de kinderen lekker laten spelen of zelf ook afkoelen met een verfrissende duik, terwijl je geniet van heerlijke drankjes bij de zwembadbar of in de lobby. Wanneer je trek hebt gekregen biedt het buffetrestaurant heerlijke gerechten voor ontbijt, lunch en diner. Als je zin hebt in iets lichts, kun je terecht bij de snackbar. Voor entertainment is er animatie voor kinderen en volwassenen, waardoor iedereen zich kan vermaken. Kinderen kunnen plezier hebben in de speeltuin, terwijl volwassenen kunnen genieten van sportactiviteiten zoals beachvolleybal, tafeltennis, darts, fitness en aerobics. Daarnaast zijn er ook betaalde faciliteiten zoals biljart, tennis en fietsverhuur beschikbaar. Als je op zoek bent naar wat extra ontspanning, kun je tegen betaling gebruikmaken van de wellnessfaciliteiten van het hotel. Hier vind je een sauna, whirlpool, stoombad en massages om even helemaal tot rust te komen. Het D'Andrea Mare hotel heeft ook een privéstrand waar gasten gratis gebruik kunnen maken van ligbedjes en parasols. Dit is de perfecte plek om te ontspannen onder de Griekse zon!

Bij hotel D'Andrea Mare Beach Hotel geniet je van een onbezorgd all-inclusive verblijf. Het buffetrestaurant biedt heerlijk eten voor iedere smaak, met leuke thema-avonden. Je kunt ook genieten van smakelijke snacks bij de snackbar. Bij de bar in de lobby en bij het zwembad kun je terecht voor de lekkerste drankjes. Liever uit eten? In de buurt zijn tal van restaurants te vinden waar je de Griekse keuken kunt proeven! Het all inclusive verblijf: 07:00-10:00 Ontbijt 12:30-14:30 Lunch 18:30-21:30 Diner 10:00-18:00 Snacks 16:00-17:00 Taart en gebak 10:00-23:30 Frisdranken, koffie, thee, bier, wijn en lokale sterke dranken

De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting. Sommige faciliteiten zijn alleen beschikbaar tegen een extra vergoeding. Gebruik maken van een babybedje? Dit is mogelijk op aanvraag en tegen betaling. Geef dit direct aan in de boeking. Dieren zijn niet toegestaan.

Vakantiegangers waarderen Andrea Mare voor de gezellige sfeer en de geweldige faciliteiten voor kinderen, waardoor het een ideale keuze is voor families. De grote kamers, het smakelijke eten dat iedereen aanspreekt, en het super vriendelijke personeel krijgen veel complimenten. Het animatieteam, met hun energie en gevarieerde shows, brengt leven in de brouwerij en weet zowel jong als oud te vermaken. Ook al ligt het hotel onder een vliegroute, dit detail wordt snel vergeten door de vele positieve ervaringen. Met leuke en leerzame activiteiten georganiseerd door het team, wordt elke dag een avontuur. Kortom, Andrea Mare laat een blijvende indruk achter, waardoor vakantiegangers graag terugkeren. een plek waar je echt kunt genieten van de zon en de gastvrijheid.

• 24 uur inchecken

E-mailadres
Ialysos beach, GR-85101
Website

7.8GoedScore uit 1172 reviews

Het was ons goed bevallen
Door Odilia meelis op 28-04-2025

Verleden jaar juni geweest met 8 vrienden
We hebben het super gehad en wat een grote kamers hebben ze daar.
Het eten vonden wij lekker voor iedereen lag er wel wat bij, personeel super vriendelijk.
Wij komen normaal in turkije maar dit is ons ook super bevallen.
Het strand is niks en de vliegtuigen die laag overvliegen went ook rhodos is een eiland dus dan kunnen laag aanvliegen

Geslaagde trip
Door Frans Voorman op 16-08-2024

Lekker genoten van de zon in het prachtige Andrea Mare, heerlijk bij mijn zoon ze grote vriend Sakis om de hoek van de rainbow bar gegeten. Vorig jaar bij Electra geweest waar we niet hebben genoten van onze tijd, veel te veel herrie en was een 5 sterren hotel. nog geen kleine 3 sterren vergeleken met het eten hierzo in andrea mare. Leuke mensen leren kennen door de shows van het animatieteam! Ze hebben een team vol dansers, en dat combineren ze met wat comedy en wat zingen. Enig om te zien hoe ze zo hard hun best doen van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat. Ook hebben ze verschillende thema shows! Karaoke en mijn zoon vond het geweldig, en ik vond het zelf ook heel knap!
Ik zou zeker terugkeren naar hier, ik kom al 25 jaar in Iyallisos en heb nog nooit zo’n lekker sfeer in een all inclusive meegemaakt als hier in Andrea Mare.
Thanks Leslie voor de leuke tijd met me zoon! Hij gaat je missen.

Leuke week achter de rug
Door Marco Loebang op 16-08-2024

Mijn partner en ik hebben genoten van ons verblijf, we waren toe aan een gezellige atmosfeer, en gelukkig was het animatieteam altijd rond om de leegte momenten op te vullen. Het eten was voor een all inclusive erg goed, omdat het een wat kleiner hotel is, zie je dat er heel hard gewerkt word door het restaurant personeel om alles op tijd bij te vullen, en af te ruimen en weer klaar te maken voor de volgende gasten proficiat.
Wij willen de grootste complimenten geven aan het animatieteam! Leslie, Agata en Linnea en het meisje van de kids club Sheila.
Je kon zien dat Leslie de regie had over wat er gebeurde en straalde ervaring uit, Linnea is zo gek als een deur en kan ook nog eens een woordje Nederlands! We hebben ons kapot gelachen.
Zeker voor herhaling vatbaar! Ik snap dat er veel mensen voor een tweede keer terugkomen! Dikke 9 uit 10

D'Andrea Mare Beach Hotel

Kindhotel pal onder aanvliegroute vliegveld
Door Nicole op 16-07-2024

Hotel is echt een kinderhotel.
De kamers zijn netjes. Bedden zijn wat hard.
Zwembad is leuk. Maar het is handdoekje leggen voor een ligstoel. Ondanks dat dit niet mag gebeurt het wel.
Er zijn geen activiteiten rondom het hotel. Voor alles moet je een stuk gaan. Winkels in het centrum van Ialisos zijn er bijna niet meer. Dus verwacht niet dat je even een ommetje kan doen. Er gaat een betaalde shuttle naar rhodos stad. (8euro pp retourticket.)
Entertainment in de avond is zo zodat de kinderen het leuk vinden. Voor volwassenen is het op sommige avonden net iets te kinderlijk.
Eten is prima. Maar echt gericht op kinderen zodat zij van alles kunnen mee eten. En ook echt gekookt voor de massa, oftewel vrij flauw van smaak. Griekse gerechten moet je zoeken.
Helaas ligt het hotel pal onder de aanvliegroute van het vliegveld. Oftewel om de 5 min komt een vliegtuig zeer laag over en stopt het gesprek.

Geweldige week vakantie
Door Liana op 27-06-2024

Wij zijn net terug uit het hotel. Het was een gezellig hotel met goed eten.
Kamers waren prima.
S avonds en overdag was er een animatie team bezig. Leslie deed heel erg zijn best om alles te regelen de hele dag. Leuke activiteiten en een gezellige show in de avond.
We hebben een super week gehad en gaan zeker een keer terug.

Dit hotel krijgt van ons een onvoldoende
Door Dhr Arends op 21-06-2024

Wat een slecht hotel. Het eten was prima: buffet-vorm. Drinken was in het restaurant zelf-service maar kon je geen drinken noemen. Alles in plastic glazen en de wijnen waren erg slecht. Animatie in de avond was een aanfluiting waarbij de kinderdisco precies naast het restaurant ligt. Waardoor je heel veel overlast heb van de keiharde muziek. Omdat het hotel in de aanvliegroute ligt van het vliegveld heb je hier ook veel geluidsoverlast van.

• Mercure Rhodes Alexia

€ 365

Mercure Rhodes Alexia

6.8
    GriekenlandRhodosRhodos Stad

*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.

• Avra Beach Resort

€ 791