Laagste prijsgarantie
9FenomenaalScore uit
  • Deze accommodatie heeft een score van 9

Over Sunset

Het kleinschalige Aparthotel Sunset Petra ligt 150 meter van zee. HIer vind je een zwembad met voldoende ligbedden. De kamers zijn schoon en voorzien van goede bedden. De eigenaren zijn gastvrij en er heerst een persoonlijke sfeer. Een aanrader is de openluchtbioscoop in Molyvos. Ook leuk is het huren van een auto om het eiland te verkennen.

• Restaurants met niet-rokers gedeelte

• Restaurant: 300m

• Bars : 300m

Petra, Lesvos, GR-81109

9FenomenaalScore uit 210 reviews

Genoten van een heerlijke vakantie.
Door Erik op 13-07-2021

Vreselijk vriendelijke eigenaar en personeel, doen alles om het naar je zin te maken. Wegens de corona hadden we gekozen voor half pension (half jaar geleden al geboekt) en wat een aangename verrassing zeg, iedere dag heerlijk en vers eten en volop variatie. Top tijd gehad!

Werkelijk geweldig!
Door Ineke van der Jagt op 03-10-2019

Wat een lieve mensen! Zeer vriendelijk. Harry staat je al op te wachten om je koffer met de auto het pad af te brengen. doordat ik was gevallen was het moeilijk om bij de excursie te komen. Harry bracht en haalde ons ook weer op. Dat is nog eens service. Alles was zeer schoon en voor ontbijt, lunch en diner kun je hier ook prima terecht. Mede dankzij Harry en zijn team hebben wij een heerlijke vakantie gehad! Top mensen!!

Fantastisch
Door Jan Klinkenberg op 29-09-2019

Dit is een top hotel met hele vriendelijke staf en personeel nu voor de 5e keer geweest eten is top bar is gezellig ga hier zeker weer heen harry de eigenaar helpt je met alles top service voor ons een 10 en dan nog al die vriendelijke mensen in Petra al met al een top vakantie bestemming

Fenomenaal!!
Door O&M Mastenbroek, op 28-09-2019

Net terug van Lesbos Petra weer in een woord fenomenaal mooi eiland heerlijk eten en ongelofelijk vriendelijke eigenaren van Sunset echt alles klopte weer tot en met het weer.Sunset ligt dicht bij het strand en heeft een heel gezellig terras waar je heerlijk kunt eten en napraten.er zijn genoeg bedjes aan het zwembad toch zijn er hotel gasten die al vroeg handoekje leggen en pas laat in de middag pas aan het zwembad gaan liggen grrrr. Motor gehuurd bij Euro motors(altijd goed en niet duur plus nieuw spul) dus ook lekker gaan toeren over het eiland.
Fam, Paleopanis thanks for An amazing holiday with te best service ever.

Fantatisch hotel waar echt verwend wórdt.
Door Mariet en Henk Maessen op 26-09-2019

Super leuk hotel waar je als een familie verblijft.

Het was fantastisch, er komt zeker een herhaling
Door Astrid en Peter op 25-09-2019

Het was fantastisch, er komt zeker een vervolg.
Voor ons was dit de 1e keer in Aparthotel Sunset. Het aparthotel is prachtig, schoon en goed onderhouden. In het midden een heerlijk ruim zwembad, voorzien van kwaliteits ligbedden. De kamers zijn ruim, netjes en last but not least voorzien van een boxspring. Heerlijk slapen dus! Ontbijtkeuze is -zéker voor Griekse begrippen- goed! De menukaart idem en op verzoek kunnen zij (bijna) alles voor je bereiden. Gastheer- en vrouw Harry en Ivana zijn zeer sympathiek, en laten wij zijn moeder niet vergeten top vrouwtje. De service staat hoog in het vaandel, en het is duidelijk dat de klant hier koning is! Ligging op ca 150 mtr van het strand. Kortom: we hebben een prima verblijf gehad en komen zéker nog een keer terug!