Laagsteprijsgarantie

FantastischScore uit 4 reviews

Ruimte

Prachtig Karpathos een aantekening
Door Ellen op 19-06-2024

Karpathos is een prachtig eiland
Heerlijk eten, prachtige stranden. Vooral ammopi en Achata beach vinden we mooi. Eten in Ammopi is heerlijk. Tip is eten bij taverne: Calypso en Vatsolakia, heerlijke Midia Saganaki (mosselen met tomaten fetasaus). 's Avonds bij 4 seasons restaurant (heerlijke pizza's).
Wel ben ik erg geschrokken van de vele zwerfkatten die er dit jaar waren op Karpathos. Vorig jaar waren er nog niet zoveel. Dat maakte de vakantie toch minder fijn. We hebben een aantal maal eten en drinken gegeven aan een aantal katten. Een aantal zag er echt niet goed uit, gewond, ziek, zwanger. Dat zorgde toch voor een minder fijn vakantiegevoel. Ik hoop dat de katten opgevangen en gesteriliseerd gaan worden want dit is niet hoe ik me Karpathos wil herinneren.

Heerlijk !
Door Ellen op 23-07-2023

We hebben een heerlijke tijd gehad in dit appartementencomplex. Het is een gezellig familie bedrijf. Niets is te ze veel. Het ontbijt is prima. Het buffet is lekker. Er is genoeg keuze. Barpersoneel is ook super aardig.
Kamers zijn goed genoeg (prijs kwaliteit verhouding). Ze worden door de schoonmaaksters goed schoon gemaakt.
Wij hebben een auto gehuurd omdat Venezia iets verder verwijderd ligt van pigadia stad en de stranden. Al is er een mooi strand direct bij het appartement en kun je ook in de buurt naar restaurantjes gaan.
Wij komen al tientallen jaar op Karpathos en we zijn al bij veel verschillende appartementen/ hotels geweest in verschillende prijsklasses, maar Venezia is toch wel onze favoriet.
Het was heerlijk en we komen hier zeker terug.

Fantastisch hotel, echt een aanrader!
Door Karen op 07-06-2023

Fanatastisch Hotel. Gelijk bij binnenkomst komt de vriendelijkheid en relaxte sfeer je tegemoet. Wij hadden groot appartement: ruim, schoon en netjes ingericht. Geen zee zicht (maar de zee zagen we de hele dag al). Dagelijks schoonmaak en opgemaakte bedden en regelmatig schone handdoeken. Zwembad is heerlijk en omgeven door mooie bloemen en planten. Gratis towel service. Algemene ruimtes en schoon en netjes. We hadden ter plekke ontbijt geboekt: ontbijt eenvoudig, maar prima met elke dag een omelet/ei. Eigenaren/personeel behulpzaam en vriendelijk. Stukje lopen vanaf het cenrum, maar dat vonden wij een heerlijke dagelijkse wandeling. Strand prima: rustig en schoon.Om te zwemmen in zee is waterschoenen dragen aan te raden. Bedjes te huur (met heerlijke kussens overigens). Geen strandtentje iod aanwezig, maar verhuurder bedjes kwam tvens vragen of we iets te drinken wilden.

Super Top
Door Sjaak/Saskia op 21-08-2022

Heerlijk genoten voor de tweede keer geweest dat zegt al genoeg. Super familie hotel echt Grieks heerlijk eten kamers schoon en Maria de eigenaresse super gezellig. De ligging van het hotel is perfect zo op het strand lekker rustig strand en de stad op een steenworp afstand.