Laagsteprijsgarantie
9.2
FenomenaalScore uit

• Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds

• Deze accommodatie heeft een score van 9.2

• Voor deze boeking heb je de laagsteprijsgarantie

Ruimte

Over Nikolas Villas Appartementen

Bij Nikolas Villas Appartementen voel je de vakantiekriebel meteen nazinderen. Hier zit je op een fijne locatie in Chersonissos, slechts 900 meter van het strand, en geniet je van lichte appartementen met groot terras en zucht je de zoutige zeelucht op. Dit is dé plek waar je relaxt, geniet en herinneringen maakt die je nog lang bijblijven.

De ligging

Nikolas Villas Appartementen ligt in Hersonissos, Kreta, op slechts 900 meter van het gezellige strand en dichtbij leuke bezienswaardigheden zoals het Lixnostatis Folk Museum. De accommodatie is gemakkelijk bereikbaar vanaf de luchthaven van Heraklion, op slechts 21 km afstand. In de buurt vind je bovendien supermarkten en restaurants, ideaal om je vakantie compleet te maken. Je fietst of loopt zo de omgeving in, of je nu wilt ontspannen aan het water of liever de omgeving per fiets ontdekt. Met de transferdienst van het hotel ben je snel ter plekke. Zin in zonnige dagen en leuke ontdekkingen? Dit is de plek om je vakantie te beginnen!

Nikolas Villas Appartementen voelt als een warm welkom voor je vakantiedagen. De lichte appartementen bieden volop comfort, met een goed uitgeruste kitchenette en een ruim balkon met uitzicht op zee of de tuin. Rond het zwembad staan ligbedden en parasols klaar voor je, perfect voor een frisse duik of een ontspannen dag in de zon. Voor de kids is er een apart zwembad en een leuke speeltuin, zodat iedereen zich vermaakt. Wil je actief bezig zijn? Je kunt fietsen huren, tennissen, biljarten of genieten van de gezellige Kretenzische avonden bij de bar. De inrichting straalt een ontspannen sfeer uit, en de vriendelijke medewerkers zorgen ervoor dat je je meteen thuis voelt tijdens je vakantie. Echt een plek om te relaxen, plezier te maken en mooie herinneringen te verzamelen!

Bij Nikolas Villas Appartementen kun je altijd terecht voor een gezellig en ontspannen eetmoment. Smullen doe je bijvoorbeeld bij de bar bij het zwembad, waar je kunt genieten van koffie, ijsjes en hapjes, ideaal voor op een luie middagsnack of een lekkere snack na een actieve dag. Ontbijt kun je op het terras krijgen, lekker bijkletsen en de dag starten met verse broodjes en goede koffie. Het is alles wat je nodig hebt voor een goede vakantiedag. Wil je lekker zelf koken? De appartementen beschikken over een kitchenette waarin je de lekkerste maaltijd klaar maakt. Alles voelt eenvoudig en fijn, zodat je vooral geniet en relaxed bent. Het gezellige, informele sfeertje maakt dat je snel het idee hebt dat je bij vrienden op bezoek bent.

Je betaalt ter plekke de toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen, deze zijn nog niet inbegrepen in de prijs. Sommige faciliteiten, zoals de fietsverhuur en het ontbijt, kunnen extra kosten met zich meebrengen en zijn mogelijk niet het hele jaar door beschikbaar vanwege weersomstandigheden of onderhoud. De accommodatie beschikt over gratis parkeerplaatsen en Wi-Fi. Houd er rekening mee dat sommige faciliteiten tegen betaling zijn en dat de openingstijden kunnen variëren. Zo ben je altijd goed voorbereid en weet je dat je vakantie zorgeloos verloopt, precies zoals je dat wilt. Het waterpark kan aan het begin of einde van het seizoen gesloten zijn, afhankelijk van de weersomstandigheden of de bezetting. Bovendien kan het gebruik van bepaalde waterattracties of faciliteiten tegen betaling zijn. Controleer bij aankomst de actuele openingstijden en eventuele kosten.

Vakantiegangers genieten van de prachtige, superschone appartementen bij Nikolas Villas, met vlakbij de rust en toch de levendigheid van Kreta. De stralende tuinen en fruitbomen geven een vakantiegevoel dat je nergens anders vindt. Het complex wordt liefdevol onderhouden en ademt rust uit. Het zwembad is perfect om lekker af te koelen, terwijl de gezellige tuin en sfeervolle bar tot de herinneringen van een top vakantie horen. Ze waarderen vooral de goede ligging, de vriendelijke sfeer, en dat alles zo verzorgd wordt. Ondanks dat er af en toe wat geluid nadrukkelijk aanwezig is, blijft de ontspannen vibe hangen. Vakantiegangers komen hier graag terug voor de setting, de ziel en het pure vakantiegevoel dat kreunt van zon, zee en gezellige gezelligheid.

• Hotelkluis

Website

9.2
FenomenaalScore uit 24 reviews

Ruimte

Fantastisch verblijf bij nicolas villas
Door Bert op 27-01-2026

In juni geweest met mijn vriendin.
En wat is dit een prachtige, en superschoon appartement.
De ligging is super.lekker rustig, en toch vlakbij de drukte.Het complex in het geheel verdiend de schoonheidsprijs. Super vriendelijke eigenaar,en personeel.we hadden de superieur appartement met zee zicht. Dit jaar gaan we weer!!!

Prachtig complex en super schoon.
Door Peter van den Berg op 16-10-2025

Voor de 4e maal naar dit appartementen complex geweest en weer prima bevallen.
Kamers worden elke dag schoongemaakt.
Het bevalt ons hier prima,niet zo massaal lekker rustig.
Prachtige tuinen en fruitbomen,waar wel eens wat van gepikt wordt.

Meer van verwacht
Door Zijtveld op 18-09-2025

Toen wij de reviews lazen dachten wij, dit is een topper! Nou, dat viel wel tegen. In de slaapkamer stond een twijfelaar met een matras met vering, deze lag echt niet fijn. In de huiskamer stonden 2 smalle slaapbanken waar je ook geen goede nachtrust op hebt. Er was geen tv, stond wel op de inventaris lijst, niet gemist, maar toch. De keuken was ok. Een theedoek zou fijn zijn. In de douche hing een douchekop die zo erg verkalkt was dat ie groen was uitgeslagen en meer op een waterval leek dan een regendouche. En de appartementen zijn zeer gehorig. De tuin is prachtig, ons uitzicht ook. Maar geen tweede keer voor ons.

Top plek, lieve mensen
Door judith de groot op 07-08-2025

Het was een top plek erge lieve mensen behulpzaam. Meedenkend en niks was teveel.
Zou het iedereen aanraden.

Top-vakantie Kreta 2025
Door Tom en Noëlle op 15-07-2025

Al vele jaren kom ik/komen wij op Kreta. Zoals altijd logeren we in de appartementen van Nikolas Villas. Ik kan niet anders zeggen dan dat het hier fantastisch is. De appartementen zijn altijd brandschoon, evenals het gehele terrein. De tuin rondom wordt geweldig onderhouden door de tuinman, waardoor het aanzicht echt prachtig is. Het zwembad en daaromheen is heerlijk vertoeven en afkoelen. Dit jaar maakten we kennis met (van Roemeense afkomst) barman Florentine. Hij maakte de avonden aan de bar sfeervol. Wat een humor heeft hij. Daarnaast een groot compliment aan Zoover voor hun betrokkenheid m.b.t. de bosbranden op Kreta (zaten daar gelukkig ver vandaan). We werden gebeld en toen ik niet opnam (telefoon stond op niet-storen) werd er naar ons ‘noodnummer’ gebeld (familie in Nederland). Met de vraag of wij oké waren en of er vanuit Zoover hulp nodig was. Echt top van jullie.

Relaxen
Door Gert op 17-06-2025

Prachtige locatie heerlijk rustig fijne eigenaar geweldige schoonmaaksters lieve dames we hebben auto gehuurd kan je veel zien apartement zijn netjes voor de 3de keer hier