Laagste prijsgarantie

8FantastischScore uit

Over Mythos Palace Resort & Spa

Ontdek het paradijs bij Mythos Palace Resort & Spa, een oase van luxe direct aan het zandstrand. Hier wacht je een onvergetelijke vakantie met adembenemende zwembaden en een strand dat bekroond is met de blauwe vlag. Perfect voor zonliefhebbers en wateravonturiers!

De Ligging

Mythos Palace Resort & Spa geniet van een bevoorrechte locatie direct aan een langzaam aflopend zandstrand, ideaal voor ontspannen dagen onder de Griekse zon. Op slechts 300 meter afstand vind je winkels, restaurants en bars, en een bushalte voor gemakkelijke toegang tot de omgeving. Het charmante plaatsje Georgioupolis ligt op ongeveer 4 kilometer afstand, perfect voor een dagtripje. Voor reizigers die met het vliegtuig komen, ligt de luchthaven van Chania op circa 100 km afstand, terwijl de luchthaven van Heráklion ongeveer 50 km van het hotel verwijderd is.

Mythos Palace Resort & Spa biedt een scala aan faciliteiten die je vakantie onvergetelijk maken. Het hotel beschikt over een modern ontwerp met 206 kamers, verdeeld over het hoofdgebouw en drie bijgebouwen. Centraal staat het prachtige buitenzwembad met zoet water, omgeven door een zonneterras waar je gratis gebruik kunt maken van ligbedden en parasols, zowel bij het zwembad als op het strand. Voor optimaal gemak zijn er badhanddoeken beschikbaar. Verder is er een fitnessruimte, verschillende sportfaciliteiten zoals beachvolleybal en paddle-tennis, en een luxueus wellnesscentrum met onder andere een sauna en hamam. Kinderen kunnen zich vermaken in het kinderzwembad of de speeltuin. WiFi is overal gratis beschikbaar.

Bij Mythos Palace Resort & Spa kun je genieten van een veelzijdige culinaire ervaring met drie restaurants die elk een eigen specialiteit serveren: van Griekse en internationale gerechten tot de mediterrane keuken. Of je nu kiest voor het buffetrestaurant 'Bacchus', het strandrestaurant 'Kyma' of het specialiteitenrestaurant 'Gusto', je proeft er de rijke smaken van de regio. Er zijn ook drie bars, waaronder een zwembadbar en een strandbar, perfect voor een verfrissend drankje. Kies voor de All-Inclusive Ultra optie en geniet van buffetmaaltijden, snacks, ijs, en een selectie aan lokale en internationale dranken.

Kledingvoorschriften zijn van toepassing voor het diner; zorg dus voor geschikte kledij. De acceptatie van creditcards zoals Visa en MasterCard maakt je verblijf gemakkelijker. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

• 24-uurs receptie

Website

8FantastischScore uit 40 reviews

Heerlijk en goed verzorgd
Door Hans op 10-12-2016

Lekker aan het zandstrand en alles goed bereikbaar. Heerlijk eten, (ook glutenvrij) en heel vriendelijk personeel. Hoewel er wel speeltoestellen staan voornamelijk gericht op ouderen. Veel Duitsers. Kamers sober maar netjes.
De hotelbar had wat gezelliger gemogen, niks Grieks aan.

Heerlijk hotel aan mooi strand!
Door Janet op 07-10-2016

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad in Mythos Palace. Kamer was goed en schoon, het eten in het restaurant was lekker en werd steeds aangevuld. Alleen bij de strandbar was het beperkt wat je kon eten en het was jammer dat je voor de bbq moest bijbetalen. Bij de bar 's avonds moest je voor cocktails ook bijbetalen terwijl ze bij de zwembadbar wel gratis waren, dus niet alles was all inclusive. Verder een hele fijne week gehad.

Heerlijke fantastische vakantie in prachtig hotel
Door Fam. Versluis op 06-10-2016

IK kan me niet vinden in de negatieve reactie hieronder. Ik heb zelfs het idee dat degene zijn review bij het verkeerde hotel heeft geplaatst want de fotos komen overeen met de werkelijkheid.Wij vonden het een mooi hotel grenzend aan een heerlijk strand met gratis ligstoelen en parasol. De strandbar was erg gezellig er kan gratis lekker water getapt worden in een glas of in een leeg flesje maar de flesjes water zijn gratis te krijgen in het restaurant. Na het ontbijt kregen wij altijd flesjes water mee. Het eten was gevarieerd en van uitstekende kwaliteit. Iedere dag was er een andere soep. Het dessertbuffet was uitgebreid er was keuze uit verschillende soorten taart,baklava en fruit. Hoe laat je ook aan tafel ging de buffetten waren nooit leeg. Het personeel was ontzettend vriendelijk. Eigenlijk geen enkel minpunt. S'avonds was het gezellig in de loungebar iedere avond werd er entertainment aangeboden. Ene keer leuker dan de andere keer maar dat is puur persoonlijke smaak. Het is heel mooi op dit gedeelte van het eiland.

Mythos Palace Resort & Spa

Nooit meer - nooit meer met touroperator
Door Wijns Ludo - Van De Leest Sonja op 20-09-2016

Dit hotel is geen 5 * waard !!! wij hadden all in geboekt maar voor veel drank moeten bij betalen bv vers fruitsap 3.50 euro per glas bij het ontbijt . flesje water 1 euro ! mini bar alle dranken betalen . koffie of thee gratis gekregen de eerste dag van aankomst nadien betalen ! s' middags geen soep eten was miniem geen show cooking ook niet bij het avond eten , avond buffet was er 1 soort soep vis dat niet vers was enz dessert 3 soorten gebakjes en ijs ! De badkamer was te klein, uit het putje kwam het water omhoog al je een douch nam gevolg gans de badkamer onder water . dit heeft 3 uur geduurd voor dat ze het kwamen opkuisen ! wij hadden zijzeezicht geboekt mooi uitzicht . Breed zandstrand zalig ,goede strandzetels ! wij gaan nooit nog met touroperator weg !!! Mijn man is op dag 2 in het ziekenhuis opgenomen geweest , hij heeft daar 4 dagen moeten blijven ..wij hebben zelf contact moeten nemen met de verzekering en veel geloop en tel. De reisleidster mag dat zelf niet doen Dit is een schande!!! Onze vakantie was om zeep toen mijn man uit het ziekenhuis kwam, geen enkele dag nog kunnen genieten ! Hij mocht alleen vis en sla eten plus water drinken , dus genieten was ver te zoeken ! Wij raden niemand dit hotel aan , foto's zijn bedrog !!! Wij dachten dat het een resort was waar je een hele dag in verschillende bars iets kon drinken niet dus !! Je hebt geen waar voor je geld voor ons dus nooit meer

Klantvriendelijk en mooi hotel
Door Joke op 12-08-2016

Wij verbleven 11 dagen All inn. Prijs/kwaliteit zeer goed. Het hotel bevindt zich op het einde van de straat met een reeks andere hotels. Volgens de lokale bevolking is Mythos Palace één van de betere. Het kleine centrum van Kavros( wat eigenlijk niet meer is dan een straat met winkeltjes) bereik je door de drukke verkeersweg over te steken. Georgioupolis is wel leuk en bereik je ofwel via het strand (+/1u wandelen op gemak) ofwel met bus 5' (€ 1,90pp enkele rit). Het eten was lekker en steeds genoeg keuze tussen koude en warme gerechten. Bediening in zaal supervriendelijk. Zwembad is niet zo ruim, maar gezien de ligging aan de zee vonden wij dit geen probleem. Het water is er superhelder en het zandstrand loopt geleidelijk af in zee. Onze kamer lag dichtbij de loungebar die open was tot 01u, dus wat lawaai hierdoor. Kamer was ruim, proper en van alles voorzien. Badjassen, slippers, elke dag verse verzorgingsproductjes, gevulde minibar (redelijk duur) Ideaal gelegen om de omgeving te verkennen met huurauto. Het hotel is voor 90% duitstalig. Wij waren de enige vlamingen, maar vonden dit niet zo erg. Alle personeel is zeer vriendelijk en zorgt ervoor dat je een leuke vakantie beleefd.

super
Door anoniem op 21-07-2016

Heerlijk hotel, vriendelijke bediening in het restaurant. Eten is goed en afwisselend, alleen niet warm. Zwembad is ruim en nooit te druk en het strand is erg dichtbij. De drankjes aan zowel de strandbar, de hoofdbar en de zwembadbar zijn van goede kwaliteit. Entertainment is elke avond anders, niet altijd even professioneel maar wel altijd met veel enthousiasme en gezelligheid.
Kamer was modern en met prachtig uitzicht op de zee. Wij waren met 3 personen en 1 lag daarom op de slaapbank. Dit sliep niet lekker, de matras was te hard.
Voor de rest niets dan lof. De sfeer is goed, de ligging is goed (tip: huur een auto) en het hotel heeft eigenlijk alles voor een leuke vakantie.

• Mitsis Laguna Resort & Spa

€ 526

Mitsis Laguna Resort & Spa

GriekenlandKretaAnissaras (bij Chersonissos)

*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.

• Lyttos Beach

€ 521