Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Adresgegevens | Route du Péage, D4, 38370 |
Camping Le Daxia
Wij zijn al een aantal keren hier geweest. Gebruiken het als doorreis Camping waar de meeste deze camping ook voor gebruiken. Wij blijven er altijd een aantal dagen. Dichtbij de snelweg. Mooie grote plekken met veel schaduw. Ze zijn enorm gastvrij en je mag je eigen plek uit kiezen. Omdat het een doorreis camping is, is het erg rustig bij het zwembad. Soms heb je je prive zwembad. Het enige waar ik iets op aan te merken heb is de wc's deze zijn vaak vies en je moet je eigen wc papier mee nemen. Dus niet vergeten je rolletje onder je arm te doen.
Restaurant is ook een aanrader, heerlijke pizza's.
Er zijn ook supermarkten in de buurt.
Echt een aanrader deze camping.
Wat een prachtige camping!
Mooie grote groene plaatsen, zon of schaduw.
Schoon sanitair en een leuk zwembad!
Heerlijk verblijf gehad van 14 dagen en zeker voor herhaling vatbaar!
Prima camping welke voornamelijk wordt gebruikt als doorreis-camping. Mooie, ruime plaatsen, goed restaurant (pizza overigens géén aanrader), grote/leuke speeltuin, mooi zwembad en vriendelijk personeel. Enig minpuntje zijn de toiletgebouwen welke wel een opknap-beurt kunnen gebruiken. Grote supermarkt op zo'n 5 minuten rijden. Aanrader: een bezoek aan "Palais Idéal van Facteur Cheval".
Erg fijne camping, super vriendelijke eigenaren die alles top regelen. We zochten last minute naar een camping omdat het heel slecht weer was in de Alpen en waren blij dat hier nog een plekje gekozen kon worden. Het is helaas een doorreis camping maar wij zijn er toch 10 dagen gebleven door de rust, klimaat, fijne voorzieningen zoals het heerlijk schone en frisse zwembad waar de kinderen de glijbaan versleten hebben, goed restaurant, het riviertje en de mooie omgeving (hoewel je voor de echte Ardèche ervaring beter wat zuidelijker kunt verblijven). Tip: Vienne heeft een prachtige geschiedenis, alsof je in Rome bent maar dan zonder de vele toeristen. De bergen aan de andere kant van Rhône herbergen prachtige kleine middeleeuwse dorpjes. De Vercors zijn prachtig (uur rijden) met prachtige waterval van 70 meter. Lyon was mooi maar niet wat wij ervan verwachtten. Veel Fransen sluiten de boel in Aug waardoor het er erg gesloten uitzag.
Heerlijke parkachtige camping, rustig, veel vogels, grote afgebakende plaatsen minimaal 100 m2, camping ligt wat verder van de snelweg 10 of 15 km afhankelijk of je uit het noorden of zuiden komt, zwembad is klein, leuk restaurant, advies kies een halve pizza naar keuze ivm met een salade