Laagsteprijsgarantie

8.6
FantastischScore uit 22 reviews

Fantastisch!!
Door Irene Schipper op 31-08-2024

Wat een fijne camping! Heel vriendelijk ontvangen en we mochten zelfs een flesje wijn uitzoeken. We hadden een 5 persoons premium stacaravan en deze was erg ruim, schoon en comfortabel, met airco en ruime overdekte veranda met bbq. De camping is erg verzorgd en alles is even netjes, schoon en opgeruimd. Er heerst een hele gemoedelijke sfeer en onze kinderen van 9 en 12 hadden snel contact met andere kinderen. Er waren veel andere Nederlandse kinderen. Het zwembad is erg fijn met leuke glijbanen en heerlijke ligbedjes. Voor bij de camping zit een bakkertje, met een heel ruim assortiment. Het restaurant heeft ook een take away, 2 keer heerlijke pizza's opgehaald voor een nette prijs. Het eten in het restaurant was prima, maar niet denderend. De locatie van de camling is erg mooi zo tussen de bergen. Op een paar kilometer rijden zit een lidl wat erg fijn is en met 8 km zit je aan het meer. Een dagje Annecy is ook leuk om te doen.

Hele fijne camping
Door Van Tilburg op 28-08-2024

Wij hebben hier 3 dagen gestaan, sanitair is schoon, de mensen zijn heel vriendelijk. Het zwembad is heerlijk. Wij komen zeker terug.

Heerlijke camping in een hele mooie omgeving
Door J v Dijk op 13-08-2024

Heerlijke niet al te grote camping. Ruime kampeer plaatsen en sanitair wordt keurig schoongemaakt en bijgehouden. Voor kinderen is er volop activiteiten, heerlijk zwembad met glijbanen, groot speelveld (met gras), tafeltennis tafels en ook zijn er wat ochtend/ middag activiteiten voor de kids. Na 22.30 is het meestal rustig op de camping. Camping personeel spreekt goed Engels en is altijd vriendelijk. Mooie omgeving, met bergen en volop wandelingen, meer van Annecy (10 min met de auto) en rodelen, parapenten en nog veel meer. Heerlijk bakkertje voor aan de weg bij de camping. Is al om 06u open in de ochtend 😀. Enige kleine minpuntje is dat het vrij dicht langs de doorgaande weg ligt. Mn het vroege ochtendverkeer wil je nog wel eens horen. Maar wij komen hier zeker nog een keer terug.

mooie knusse camping, chalet verdient update.
Door Anouk H op 11-08-2024

Mooie kleine camping, gelegen tussen de bergen. Fijn groot sportveld. prima (niet al te groot) zwembad, de bedjes zijn helaas wel meestal bezet. Ik lees hier veel over de kampeerplekken, maar wij zaten in een chalet (Lucie, 403) en daar lees ik nauwelijks iets over. het chalet had 2 verdiepingen en is geschikt voor 5-7p. inderdaad ruimte genoeg en charmant huisje met mooie veranda. keuken is goed uitgerust, grote koelkast met vriesvak. goede bedden (wel wat aan de kleine kant), al opgemaakt bij aankomst. echter, ons huisje had echt een update nodig qua meubilair en sanitair. de meubels (bank, stoelen) waren oud en vies. ook de badkamer is oud en niet meer goed schoon. de vaatwasser werkt niet goed. tv werkt nauwelijks. het huisje heeft geen airco, wat ik echt een manco vond met slapen (temperaturen >30gr). bovenverdieping was daarom niet te gebruiken gezien de hitte. Voor de prijs vind ik een airco en nieuw meubilair niet overdreven.

Fijne rustige gezinscamping
Door Joost op 02-08-2024

Fijne kleine camping, met een fijn zwembad en glijbanen. Prima sanitair, ook het restaurant voldoet prima. Bij de ingang zit een bakker waar je heerlijk brood en gebak haalt.
Wij stonden op nr 12 in een rustig straatje met veel schaduw. Dat was heel prettig. Op het veld is het wat drukker, en heb je minder schaduw.
Enige nadeel vonden wij de afstand tot Annecy. Om daar te komen moet je door de dorpen langs het meer, waardoor het lang duurt. Met de bus zelfs meer dan een uur.
Wil je zwemmen in het meer kun je prima met de auto naar Plage d’Agnon.

Fijne camping in een prachtige omgeving
Door Arjen op 06-10-2023

Wij stonden achteraan de camping op het veld, we hadden een prachtig grote plaats met lekkere schaduw. Dat was ook nodig met de temperaturen van >35˚C.
De animatie is heerlijk eenvoudig maar zo leuk! Onze jongens (12 en 13) hadden al snel een hele vriendenclub en hebben de tijd van hun leven gehad! Het personeel op de camping is erg vriendelijk en het sanitair is ontzettend schoon, da's echt een plus!
Fijn zwembad en restaurant.
Prachtige omgeving, veel te doen en te zien!