Laagsteprijsgarantie

Prachtige locatie
Door Truus
Zoover Ontdekker
op 30-07-2025

Heerlijke week gehad in een 4 pers appartementje. Als gezin met 2 kinderen hadden we voldoende ruimte, met 4 volwassenen leek het me wat krap. De accommodatie moet aan het eind zelf schoongemaakt worden, het appartement vonden wij matig schoon. Een verplichte eindschoonmaak zou beter zijn.
De omgeving is prachtig! Je kunt de bus pakken naar verschillende plaatsen (bijv. Col des Annes), vanuit daar zijn prachtige wandelingen aangegeven. De bus is gratis. Ook kun je met de gondel naar boven, waarbij je met goed weer de Mont Blanc kunt zien.
Het dorpje is op loopafstand en biedt genoeg eetgelegenheden een bakker, winkels en een supermarktje.
De camping heeft een fijn zwembad, de kinderen konden daar met veel plezier spelen. Er is geen toezicht bij het zwembad.
Er is een broodjesservice op de camping, brood kan afgehaald worden vanaf half 8.
De eigenaren zijn er vriendelijk en behulpzaam.

Camping in bruisende wintersportplaats
Door Wilco op 04-08-2022

Partir se mourir, une peu ;-) Leuke midweek op deze camping gehad op 100 m van centrum Le Grand Bornand. Super mooie omgeving. Met gondel de bergen in geweest en lekker gewandeld. Leuk zwembad. Wij waren met camper maar met de auto kon je ook naar andere activiteiten in de omgeving. Voor hele kleine kinderen op camping wat minder te doen (weinig speeltuintjes). Alles toiletgebouwen werden goed schoon gehouden. In dorpje veel restaurants, regelmatig markten en andere activiteiten.