Laagsteprijsgarantie
4.9
OnvoldoendeScore uit

Over Capfun Les Portes du Beaujolais

Vlakbij het dorpje Anse in Frankrijk ligt Camping Les Portes du Beaujolais. Houd er rekening mee dat deze camping veel als doorreiscamping wordt gebruikt. Er is een klein zwembad en in het restaurant kun je een eenvoudige maaltijd krijgen. De camping is een goede uitvalsbasis om Lyon te bezoeken of een van de vele dorpjes in de heuvels rondom Anse.

• BBQ toegestaan

4.9
OnvoldoendeScore uit 14 reviews

Ranzig
Door de Ridder op 24-08-2022

Hadden we de recensies maar gecheckt voor de boeking! Het was een verschrikking!
De toiletten waren vreselijk smerig. Er was er niet 1 schoon! Ook niemand zien schoonmaken.
In de doucheputjes lagen mega bergen met haar.
in het zwembad lagen de tegels zo los dat toen onze zoon op een tegel voor ons stond ik met mijn vel van mijn voet tussen de tegels vast kwam te zitten.
Het zwembad leek oké echter bij thuiskomt 2 verkouden kinderen waarvan 1 met een oorontsteking.
Volgens de site was er alle dagen animatie maar bij inchecken bleek er niets te zijn ondanks dit wel op het programma bij de receptie stond.
We brachten nog even het afval weg en ook daar 1 smerige bende. Overal volle bakken waardoor de vuilniszakken en lege flessen overal lagen, en dat met deze warmte.
We kozen voor de duurste plek maar bij aankomst bleek dat je gewoon zelf alles kon kiezen zonder controle.
Ons advies ga hier niet heen!

Tegenvaller
Door Mariska op 19-08-2022

De camping viel ons een beetje tegen. De stacaravan (Riviera suite) was op zich prima, al waren de foto’s van dit type stacaravan op de website veel mooier, dus dan valt het altijd tegen in het echt. Het tuinmeubilair bestond gewoon uit plastic stoelen in tegenstelling tot de luxe ogende stoelen op de website en de tafel was totaal niet stevig en zakte door in het midden.
Wat echt nodig is zijn horren voor de ramen, het barst er van de muggen. Onze caravan stond midden in de zon en de temperatuur binnen was opgelopen tot over de 35 graden. Jammer genoeg moesten we alle ramen tegen elkaar open zetten maar dit resulteerde weer in veel muggen. Een ventilator of airco zou ook zeer welkom zijn geweest.
Het restaurant is echt heel slecht. De hamburgers werden verkocht voor 15 euro en dit bestond uit een ongebakken afbakbroodje (koud) en een rauwe hamburger met 10 frietjes in dreven in het vet en superslechte bediening.

Prima camping voor onderweg
Door Kitty
Zoover Ontdekker
op 16-08-2022

We hebben hier prima 1 nacht gestaan toen we onderweg terug waren na onze vakantie in de Provence. Mooie plek voor de caravan onder de bomen. Lekker zwembad met glijbanen en sanitair was ook prima vonden wij. Eetgelegenheid geen gebruik van gemaakt. Zelf eten gemaakt bij onze caravan. Camping wordt veel gebruikt voor doorreis.

Te mooi om waar te zijn.
Door Wil Derksen op 13-08-2022

Als eerste waar een hoop mensen op af gaan, een mooie website, maar. Bij aankomst een pittige prijs, goed er is een zwembad. De douches zijn niet al te schoon.
Om te kunnen eten moet je geduld hebben en hopen dat je je bestelling krijgt. Anders een alternatief voor de volle prijs waar een kind net genoeg aan heeft. Een camping waar je niet vrolijk van wordt.
Eigenlijk een camping zonder sterren.
Jammer.

Centraal gelegen camping voor kort verblijf
Door Fam H. op 12-08-2022

Doorreiscamping, centraal gelegen.
Zwembad is prima. Wc’s zijn vies.
Douche was redelijk. Paar jaar geleden was het schoner.
Wel speelgelegenheden voor kinderen en soms animatie.
Geen geluidsoverlast gehoord.
In de buurt zit een leuk opblaasbaar waterpark.

Prima om te overnachten met eigen kampeermiddel.
Door Fam Peters op 09-08-2022

Prima om te overnachten. Zwembad is lekker om even af te koelen en de Kids kunnen lekker glijden van de glijbanen.
Zelf eten gemaakt bij de caravan.
Camping lijkt kort geleden overgenomen te zijn door Capfun. Er is nog werk aan de winkel nodig. Sanitair als eerste zou ik zeggen!