Laagsteprijsgarantie

FenomenaalScore uit 7 reviews

Heerlijke vakantie
Door Klevering
op 07-08-2026

We zijn voor de 4e keer op deze camping geweest.

De eerste jaren gebruikte we dit als doorreis camping richting spanje. Maar sinds ze vorig jaar het zwembad vernieuwd hebben hebben we met onze jonge kinderen(2 en 5 jaar) besloten hier langer te verblijven. En dat was een hele goede keuze.

Prachtige ligging, vriendelijk personeel, een heel mooi nieuw toiletgebouw. Deze camping is vollop in ontwikkeling en elk jaar als we terug komen is er wel iets verbeterd.

Voor recente foto's moet je op google maps of ANWB site kijken. De foto's op zoover zijn verouderd.

Heerlijke vakantie-7938b833-b093-4094-b942-5b2641483ab0Heerlijke vakantie-268413d5-08b0-489e-8de5-84589f1f99c9Heerlijke vakantie-26f14708-7ac4-46ad-b246-6a671a3bcb0d
Fantastische (doorreis) camping in opbouw
Door Manon Stege
op 22-07-2026

Met ons gezin met 2 jonge kinderen, hebben we deze camping vrij last minute geboekt voor 1,5 week. Kleinschalig, mooi zwembad, prachtig uitzicht, goed eten, goed Engels sprekend personeel en leuke speelgelegenheden (foto’s zijn verouderd, check anwb site). Het enige jammere is: iedereen komt hier op doorreis. Blijven 1 a 2 dagen, en gaan door. Toch denk ik dat deze camping over 2 jaar niet meer terug te herkennen is en meerdere gezinnen langdurig gaan blijven, waarom? Deze mensen snappen het! Op moment wordt er een nieuwe sanitair gebouw gebouwd, die nu deels in gebruik is. Echt luxe op en top! Kwaliteit en style is overal terug te vinden, en dit gaan ze stap voor stap verder uitbouwen. Wij komen hier dan zeker graag terug!

Fantastische (doorreis) camping in opbouw-db4f0ad1-c89a-43e3-a961-e0bdb403b5d8Fantastische (doorreis) camping in opbouw-3621479d-d706-4aee-a529-aa6e925bd27eFantastische (doorreis) camping in opbouw-f56597cf-5633-44d6-a67a-d6f9fa8c7dc5
Schot in de roos!
Door Dennis Harteveld
op 07-08-2025

Wij hebben hier deze zomer 3 nachten verbleven, kwamen vanuit Spanje en wilde nog niet naar huis. Er was niet veel meer beschikbaar in deze regio, dus op de gok hierheen gegaan. Dit was absoluut een schot in de roos. De camping lijkt midden in een renovatie te zitten, foto’s van zoover zijn sterk verouderd. Camping was mooi, schoon en zwembad luxe. Mooi restaurant, wel wat aan de dure kant. Leuke bar, waar je goed kan zitten. Sanitair was matig, maar schoon. Nieuw badhuis was in aanbouw. camping werd vooral gebruikt voor doorreis, elke dag zagen we de camping leeglopen, en weer vol druppelen. De camping verdient meer wat mij betreft. Je kan hier prima 1-2 weken staan, voor kinderen genoeg te doen. Wij komen zeker terug, ben nieuwsgierig hoe de camping zich verder ontwikkeld. Tip voor de eigenaar: verlaag je horeca prijzen, mensen zullen er dan meer gebruik van maken als zij langer dan 1 nacht verblijven

Fijne camping
Door Kim op 26-07-2025

Wij zijn twee nachten gebleven. De camping plekken worden vooral voor doorreis gebruikt. Maar ze hebben ook veel mooie accommodaties. De meesten met prachtig uitzicht op de vallei. Sanitair is netjes. Er is een gebouw bij het zwembad en een gebouwtje bij de camping plekken. Daar zijn 3 wc's en 3 douches maar was voor nu meer dan voldoende. Zwembad is prachtig, vorig jaar vernieuwd (nu geen glijbaan meer) met bubbelbad gedeelte, verschillende dieptes en palmbomen ertussen. Leuk peuterbad en voldoende ligbedden. Het restaurant is netjes en een leuk bargedeelte. Lekkere pizza's. De levensmiddelen bij de receptie erg beperkt. Wij zijn met de fiets naar een middeleeuwse toren gegaan op de top van de berg, mooi om te zien maar dat hadden we beter met de auto kunnen doen. Een prima verblijf gehad.

TOP! Volgend jaar weer
Door PK op 04-08-2024

Leuke doorreis camping, maar ook zeker leuk om langer te blijven.

Prachtige camping
Door Savenije op 16-08-2023

Prachtige camping!
Wij hebben 2 nachten verbleven op deze camping ivm met doorreis. Mooie nette camping waarin de eigenaren enorm actief zijn.
Sanitair netjes en schoon. Zwembad leuk maar wel koud water vonden wij. Accommodaties echt geweldig! Er is helaas verder geen entertainment voor kinderen.
Maar al met al een aanrader!