Laagsteprijsgarantie
GoedScore uit

Over Camping Sandaya Etoile d'Argens

Bij Camping Sandaya Etoile d'Argens loop je 's ochtends zo met je slippers uit en gaat het strand op. Deze groene oase in Fréjus biedt een stralend, ontspannend verblijf pal aan de Middellandse Zee. Hier beleef je de ideale mix van zon, natuur en frisse buitenlucht. Klaar voor een vakantie vol genieten en mooie herinneringen? Lees snel verder en voel de vakantiedrukte al komen!

De ligging

Camping Sandaya Etoile d'Argens ligt in Fréjus, midden in de natuur en vlak aan de rivier de Argens. De camping bevindt zich in een rustige, groene omgeving, ideaal voor wie wil ontsnappen aan de drukte en volop wil genieten van de Franse Caraïben. De locatie is perfect voor natuurliefhebbers en strandliefhebbers, en je zit zo in het prachtige landschap van de Provence-Alpes-Côte d'Azur.

Wanneer je op Camping Sandaya Etoile d'Argens aankomt, voel je meteen de ontspannen sfeer. De camping beschikt over spiksplinternieuwe accommodaties, gebouwd met duurzame materialen zoals schapenwol voor isolatie. Je verblijft in een comfortabele, milieuvriendelijke setting die rust en luxe combineert. De zwembaden en jacuzzi's zorgen voor verfrissing en ontspanning, terwijl het wellnesscentrum je verwent met massages en behandelingen. Wil je actief bezig zijn? Je kunt kajaks huren, fietsen verkennen of deelnemen aan yoga aan het water. De gratis bootshuttle brengt je soepel naar het strand, zodat je zó in de zoutige zeelucht bent om je eerste duik te nemen. Door de groene energie en elektrische voertuigen loopt alles hier net zo ontspannen als de omgeving zelf.

Op de camping vind je biologische producten in het restaurant en de supermarkt. Een vers broodje bij het ontbijt is hier heel gewoon en maakt je ochtend extra stralend. Het restaurant serveert eenvoudige, verse gerechten en je kunt er ontspannen genieten van de zon onder het genot van een drankje. Voor een gezellige middag of avond is er altijd wel iets te doen, en de sfeer is ontspannen en ongedwongen. Ideaal voor wie lekker wil genieten zonder poespas en zich graag voedt met goede, eerlijke producten.

De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten, zoals bepaalde wellness- en sportvoorzieningen, kunnen tegen betaling zijn en niet altijd het hele jaar door open, afhankelijk van het seizoen en het weer. Maak je geen zorgen: alles is zorgvuldig geregeld zodat je goed voorbereid op vakantie gaat en volop kunt genieten van je relaxte verblijf bij Camping Sandaya Etoile d'Argens.

Vakantiegangers hebben echt genoten van hun verblijf, waarbij de accommodatie over het algemeen goede beoordelingen ontving. Een hoogtepunt voor velen was ongetwijfeld de geweldige locatie, die als een prima plek wordt beschouwd om te verblijven. Ondanks enkele aandachtspunten die naar voren kwamen, zoals de wifi die voor verbetering vatbaar is, bleven vakantiegangers tevreden over hun ervaring. De positieve aspecten van de accommodatie wisten duidelijk de overhand te hebben, wat aantoont dat het een favoriete keuze is onder bezoekers die op zoek zijn naar een plezierige tijd. De combinatie van tevredenheid en kleine verbeterpunten maakt het een plek met potentieel voor een nog betere toekomst.

• BBQ toegestaan

Matig
Door Eddy
Zoover Ontdekker
op 28-07-2026

Matig. Het park ziet er prachtig uit, dat wel. Een deel van het personeel is ook vriendelijke, maar bij de receptie laat het te wensen over. Wij hadden een verblijf op het premium gedeelte. Ziet er prachtig uit en prachtige chalets ook maar de ligging vlakbij het podium gaf veel geluidsoverlast, vooral elke avond tot rond middernacht. Het verplicht met strakke zwembroek zwemmen heeft me ook weer enorm geiriteerd en de prijzen in de kampwinkel zijn ook zeer ongastvrij en onnodig hoog. De wifi was zeer matig en in de chalet was maar één vaatwasblokje, één toiletrol, geen keukenlinnen (handdoek, theedoek, vaatdoek) en één stukje handzeep. Bij het boeken ontbrak een plattegrond van het premium chalet waardoor we tot ons ongenoegen geen vrije beenruimte hadden achter de bedden in de tweede slaapkamer.

Door Johnny op 30-09-2023

Geweldig genoten

Jack
Door Jack op 24-09-2023
Onbekend reisgezelschap

Over het algemeen tevreden, internet waardeloos

Camping Sandaya Etoile d'Argens

Korte vakantie in ons vertrouwde omgeving
Door J (hans) op 19-09-2023
Onbekend reisgezelschap

Prima plek om te verblijven wel wat aandachtspunten

Door M. V op 15-09-2023
Onbekend reisgezelschap

zeer slechte wifi , niet van deze tijd

Niet meer ,personeel restaurant te asociaal .
Door HPM Kroone op 03-09-2023

Veel huisjes waar je tussen staat . Wel een grote plek ( 180 ) Geen camping gevoel . Sanitair was goed en netjes . De shuttle was een aanfluiting ( zo hoog dat ik niet kon uitstappen en op een strand waar het veel te diep is voor kinderen en niets te doen of te halen ) . Veel lawaai van een disco in de buurt die om 00.00 begon en eindigde om 5.30 `( elke nacht ) ,,. Geen bewaking op de camping dus het was erg luidruchtig in de nacht ( als je in een tent / caravan slaapt) . Het restaurant personeel was erg asociaal en stuurde je gewoon weg ( 4 x daarna niet meer heengegaan om te bestellen ) als je pizza wilde afhalen . Ook erg traag en draaide zich gewoon om als je iets wilde bestellen ,, te erg voor woorden. In de 40 jaar dat ik kampeer nog nooit zo erg meegemaakt . Ook erg duur de drankjes bij het restaurant / zwembad ( nog duurder dan op een terras in ST Aygulf/ St Maxime ) .Kortom ,, ik ga hier niet meer heen .

Veelgestelde vragen

Zoover is een reisorganisatie waar je makkelijk jouw volgende vakantie vindt én boekt. Wat Zoover speciaal maakt, is dat het ooit begon als onafhankelijk reviewplatform. Hierdoor vind je hier miljoenen eerlijke reviews van andere vakantiegangers, zodat je vóór het boeken van je vakantie precies weet wat je kunt verwachten van een bestemming of verblijf.

Doordat zoeken, vergelijken en boeken op één plek samenkomen, maak je snel en makkelijk de juiste keuze. Zie je dezelfde vakantie ergens anders goedkoper? Dan profiteer je van de laagsteprijsgarantie van Zoover. Zo vind en boek je jouw volgende vakantie met een goed gevoel.

Lees hier meer over Zoover en onze voorwaarden.

Ja! Onze gratis online reisassistent Vera helpt je bij het vinden én boeken van je vakantie. Op basis van jouw vakantiewensen en voorkeuren geeft ze persoonlijk advies en zoekt ze vakanties die hier perfect op aansluiten. Zo kies je snel en makkelijk de vakantie die het beste bij je past en boek je deze direct.

Heb je toch nog een vraag of heb je nog extra informatie nodig? Dan staat onze Nederlandstalige klantenservice voor je klaar. Je kunt contact met ons opnemen via telefoon, mail of WhatsApp. We helpen je graag verder.

Vragen? Neem contact op met onze klantenservice

Ja, het is veilig en betrouwbaar om {AccommodatieNaam} te boeken bij Zoover. Zoover voldoet aan alle belangrijke keurmerken, zoals ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Dit betekent dat je rechten duidelijk zijn, je geld beschermd is en je geholpen wordt bij onvoorziene situaties. Zo kun je met een gerust hart veilig boeken bij Zoover.

Wil je meer weten over de ervaringen van klanten van Zoover? Op Trustpilot lees je reviews over hun boekingservaring. Daaruit blijkt dat veel klanten vooral positief zijn over de overzichtelijke website, het makkelijke boekingsproces en de duidelijke prijzen. Ook de snelle afhandeling en heldere communicatie worden vaak genoemd.

Lees hier meer over de voordelen en zekerheden van boeken bij Zoover en de ervaringen van klanten van Zoover

Ja, in veel gevallen heb je garantie als je je vakantie boekt bij Zoover. Dankzij onze aansluiting bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds kun je in veel situaties rekenen op duidelijke rechten en goede ondersteuning. Zo boek je met een gerust gevoel.

Wordt je vakantie gewijzigd of geannuleerd, dan heb je dankzij onze aansluiting bij ANVR duidelijke rechten. Bij een faillissement is je geld beschermd via SGR. En is er sprake van een officiële calamiteit op je bestemming, dan kun je rekenen op hulp van het Calamiteitenfonds. Welke regeling precies van toepassing is, hangt af van de situatie. Hier vind je al onze boekingsvoorwaarden.

Wil je je vakantie annuleren of wijzigen? Dan kijken we graag met je mee naar wat mogelijk is. Bij annuleren gelden annuleringskosten, waarvan de hoogte afhankelijk is van de voorwaarden van de uitvoerende partij. Je kunt je vakantie tot 4 weken voor vertrek wijzigen. Houd er wel rekening mee dat hier kosten aan verbonden kunnen zijn, zoals administratiekosten en eventuele kosten die door onze partners worden doorberekend.

Lees hier meer over de voordelen en zekerheden van boeken bij Zoover.

Soms loopt het anders dan gepland en kun je onverwacht niet meer op vakantie. Gelukkig is annuleren altijd mogelijk. Houd er wel rekening mee dat een reisorganisatie in dat geval annuleringskosten rekent. Ook Zoover brengt kosten in rekening, afhankelijk van de kosten die wij moeten betalen aan de uitvoerende touroperator. Daarnaast rekenen wij € 50,- administratiekosten voor het verwerken van de annulering.

We raden daarom aan om zelf een annuleringsverzekering af te sluiten. Afhankelijk van je situatie en de voorwaarden van je verzekeraar worden de annuleringskosten bij annuleringen vergoed.

Lees hier meer over de boekingsvoorwaarden van Zoover.

Als je jouw vakantie naar Camping Sandaya Etoile d'Argens bij Zoover boekt, betaal je jouw vakantie veilig en direct met iDEAL | Wero, Bancontact, Mastercard en Visa. Welke betaalmethode je ook kiest, je betaalt altijd veilig en zonder extra kosten.

Vertrek je pas over meer dan 6 weken? Dan betaal je bij het boeken alleen een aanbetaling van 35% van de totale reissom. Het resterende bedrag betaal je uiterlijk 6 weken voor vertrek. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om tijdens het boeken meteen het volledige bedrag te betalen.

Heb je een last minute geboekt en vertrek je binnen 6 weken? Dan betaal je de volledige reissom direct tijdens het boeken.

Of er nog lokale kosten of toeristenbelasting bij jouw boeking bijkomen, verschilt per accommodatie. Als deze kosten van toepassing zijn, worden ze tijdens het boeken getoond of zijn ze later zichtbaar in je Mijn Zoover-account. Je betaalt deze kosten op de bestemming rechtstreeks aan de accommodatie.

Hoe hoog het bedrag is, hangt af van de accommodatie en de bestemming. Gemiddeld ligt dit tussen de 1 en 3 euro per nacht per persoon. Ga je bijvoorbeeld met z’n tweeën twee weken op vakantie, dan betaal je ongeveer 56 euro aan lokale heffingen.

Ja, het is mogelijk om speciale wensen of voorkeuren door te geven voor je verblijf in Camping Sandaya Etoile d'Argens. Na het boeken kun je via je mijn Zoover account wensen of voorkeuren doorgeven. Wij geven deze vervolgens door aan de accommodatie. Houd er wel rekening mee dat we voorkeuren nooit 100% kunnen garanderen. Een voorkeursligging of andere wens is altijd afhankelijk van de beschikbaarheid en mogelijkheden van de accommodatie.

Tijdens het boeken kun je extra’s toevoegen, zoals een transfer, bagage of een verzekering.

Ja, in de meeste gevallen is het mogelijk om een babybedje bij te boeken bij Camping Sandaya Etoile d'Argens. Na het boeken van je vakantie kun je via Mijn Zoover aangeven dat je graag een babybedje wilt reserveren. Wij geven dit verzoek vervolgens door aan de accommodatie. Houd er wel rekening mee dat we dit niet 100% kunnen garanderen. Dat is altijd afhankelijk van de beschikbaarheid.

Als de accommodatie het babybedje kan verzorgen, kan het zo zijn dat hier extra kosten voor worden berekend. Deze kosten betaal je dan ter plaatse rechtstreeks aan de accommodatie.