Over Camping Les Lacs du Verdon
Droom je van een vakantie vol plezier en avontuur? Camping Les Lacs du Verdon in de Provence brengt je naar een levendige plek met een fantastisch waterparadijs, uitgebreide sportmogelijkheden en gezellige avonden onder de sterren. Hier wacht een fijne sfeer en volop herinneringen. Dit wil je echt meemaken!
De ligging
Camping Les Lacs du Verdon ligt op een prachtig landgoed van 17 hectare, midden in de adembenemende natuur van de Verdon. De camping ligt op 570 meter hoogte, waardoor de zuivere lucht en de koele nachten garant staan voor een comfortabele en ontspannen vakantie. Het is de ideale uitvalsbasis voor natuurliefhebbers en waterliefhebbers die willen genieten van de mooie omgeving en verschillende watersporten zoals kanoën en zeilen. De camping bevindt zich dicht bij pittoreske dorpjes als Régusse en Moustiers-Sainte-Marie, waar je sfeervolle straatjes en lokale markten ontdekt. De regio leent zich perfect voor mooie wandelingen en actieve dagjes uit. Eén ding is zeker: hier wacht een actieve en gezellige vakantie in de frisse Provence-lucht.
Camping Les Lacs du Verdon voelt als een warm thuis weg van huis, met talloze faciliteiten die je verblijf extra fijn maken. Het zwemparadijs met verwarmd buitenzwembad, waterglijbanen en een aquaspeeltuin voor de kids, zorgt dat iedereen spettert en geniet. Na een dag vol avonturen plof je neer in de whirlpool of lig je lekker op het solarium in de zon. Voor sportieve ontspanning heb je de keuze uit tennis, volleybal, basketbal, en jeu de boules. Kinderplezier vind je in de speeltuin of bij de Kinderclub, waar de kinderen zich uren vermaken met leuke activiteiten en speelmateriaal. Overdag kun je fietsen huren om de omgeving te verkennen of gewoon genieten van de rust in de mooie tuin. De camping biedt praktische services zoals een minimarkt, bakerijtje, wasserette en gratis wifi. Je kampeerplek of huisje voelt hier als een fijne uitvalsbasis voor ontspanning en avontuur.
Op camping Les Lacs du Verdon maak je simpel en lekker genieten van je maaltijden. Het gloednieuwe bar-restaurant en de snackbar bieden smakelijke opties voor elk moment van de dag. Neem eenVerse broodjes voor het ontbijt of proef een lekkere snack na een sportieve dag. Als je zelf wilt koken, is er een goed uitgeruste keuken met koelkast, fornuis en magnetron, zodat je makkelijk je eigen maaltijden maakt. Voor een gezellige avond kun je terecht in het restaurant of aan de bar. Het is de ideale plek om bij te praten, een lokaal wijntje te proeven of gewoon te genieten van de ontspannen sfeer en goede service.
Je gaat goed voorbereid op vakantie naar Camping Les Lacs du Verdon. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en betaal je ter plekke. Sommige faciliteiten zijn optional en kunnen afhankelijk van het seizoen gesloten zijn wegens onderhoud of weersomstandigheden. Beddengoed, babypakket, fietsen en barbecues zijn te huur. De camping beschikt over gratis wifi bij de receptie en praktische voorzieningen zoals een wasserette en minimarkt. Zo ben je verzekerd van een fijne, zorgeloze vakantie vol plezier en ontspanning.
Vakantiegangers genieten van een gezellige plek waar privacy en ruimte voorop staan. De zwembaden met glijbanen zorgen voor stralende momenten met veel waterplezier, en bedjes zijn altijd te vinden. Animatie is actief en succesvol, zelfs met leuke schuimparty’s en avondprogramma’s die de sfeer maken. De camping zelf straalt Franse gezelligheid uit, met een speelse opzet van caravans en een klein, maar overzichtelijk winkeltje. Het omringende landschap en de nabijheid van bezienswaardigheden maken dat je leuke dagjes uit kunt plannen. Het sanitair blijft schoon, en wachtmomenten bij de glijbanen zijn slechts onderdeel van de pret. Een zonnige herinnering aan een ontspannen, levendige vakantieplek met veel authentieke sfeer.
Adresgegevens | Domaine de Roquelande, F-83630 |
Camping Les Lacs du Verdon
Onze stacaravan was prima in orde met voldoende privacy. De zwembaden met glijbanen vielen zeer in de smaak. Animatie is er tot 2300, met de WK wedstrijden op scherm ook wel tot wat later! In het zwembad en na 2300 wordt de boel goed in de gaten gehouden door beveiligers. Goed geregeld dus! De camping is een prima uitvalsbasis voor dagjes naar de Verdon. Waar onze kinderen met de SUP het water op konden en er zijn genoeg plekken (en hoogtes) om van de rotsen te springen. Ook hebben we canyoning en een dagje middellandse zee gedaan. En vergeet de route de crete niet met de gieren.
Als je een Franse camping zoekt die prima georganiseerd is (voor franse begrippen) dan is dit je plek. (het viel ons ook op dat er weinig muggen waren).
Wij hebben een heerlijke vakantie gehad op Les Lacs du Verdon, voordat we gingen was ik een klein beetje huiverig vanwege de recensies maar ik denk dat het park hiermee aan de slag is geweest want wij hebben het zo helemaal niet ervaren! Hoewel het Frans georiënteerd is deed het animatie team het fantastisch! Het zwembad is druk maar altijd wel een bedje en ze letten wel op handdoekleggers. De omgeving moet je soms wat verder rijden maar dat heeft vooral te maken met dat je allemaal kleine weggetjes hebt waar je wat langer over doet.
Mooie plekken in de omgeving om naar toe te gaan! Zeker een aanrader om hier een keer te verblijven!
Wij hebben een fantastisch verblijf gehad op deze camping. Tof zwembad voor de kinderen, een prachtig huisje met veel privacy en ruimte eromheen. Veel bezienswaardigheden in de buurt. Animatie 'savonds was ook erg geslaagd. Onze kinderen houden normaal nooit van de Animatie op campings, maar hier wordt zelfs een schuimparty georganiseerd. Zeker geslaagd!
Camping Les Lacs du Verdon
Wij hebben eind juli 2 weken op deze camping gestaan met onze caravan. Met 2 kinderen van 8 en 10 jaar. Wij waren ook wat huiverig ivm de reviews. Het klopt dat er veel meer sta caravans op de camping zijn dan staan plaatsen. Het nadeel hiervan was dat alle staan plaatsen tegen de animatie aan zitten maar om 23.00 stopt de muziek. De camping is vrij groot. Leuk speeltuintje voor de kinderen. Het zwembad was erg leuk, druk maar is dat niet overal? Wij hadden altijd een bedje. Het sanitair ziet er goed uit, waar ik me over verbaas is hoe mensen dit soms achter laten. Aan het camping personeel ligt het niet want die maken het regelmatig schoon! De animatie is in het Frans maar het team is super enthousiast ! Schuimparty geweldig! Omgeving heel mooi maar houd er rekening mee dat je voor bezienswaardigheden en activiteiten lang in de auto moet zitten! Camping winkeltje klein maar redelijk dichtbij super u! Wij hebben een leuke vakantie gehad
Met wat tegenzin gingen we naar deze camping. We hadden immers geboekt en daarna pas de reviews gelezen. Maar het lijkt wel of de mensen op een andere camping hebben gestaan. Het is een echte stacaravan camping (met een eigen tent oid zou ik hier niet heen gaan). De caravans staan niet allemaal in een rijtje maar speels verdeeld. De campingwinkel is klein maar je kan er elke ochtend broodjes halen. De afhaal voor patat, pizza enz is ‘s middags en ‘s avonds open. Eten is lekker. Het zwembad is inderdaad over het algemeen druk. Er zijn veel mensen maar ook veel bedjes. Als er geen bedje vrij was bij aankomst dan hadden we binnen 5
Minuten 4 bedjes voor ons geregeld. De glijbanen zijn super leuk. Je moet wel even wachten op je beurt. De badmeesters kijken naar de drukte of je wel of geen balletje mag gooien. Nadeel is wel dat de animaties volledig Frans is en daardoor dus ook veel Fransen op de camping.
Mooie camping, mooie stacaravan van Allcamps, die ook zeer netjes en compleet was. De animatie is alleen in het Frans, dus niets voor onze kinderen. Zwembad is prima voor onze kinderen, niet echt groot en niet verwarmd. Dus voor mij veel te koud. Minidisco voor de kleine kindjes, waar ze door de sigarettenrook van volwassenen naar het podium moeten lopen. 's Avonds gaat de harde muziek nog door tot 23.00 / 23.30 uur en een hoop geschreeuw. Niet fijn als jouw kinderen graag willen slapen. Misschien leuk voor Franstalige tieners, maar niet voor ons.
Veelgestelde vragen
Zoover is een reisorganisatie waar je makkelijk jouw volgende vakantie vindt én boekt. Wat Zoover speciaal maakt, is dat het ooit begon als onafhankelijk reviewplatform. Hierdoor vind je hier miljoenen eerlijke reviews van andere vakantiegangers, zodat je vóór het boeken van je vakantie precies weet wat je kunt verwachten van een bestemming of verblijf.
Doordat zoeken, vergelijken en boeken op één plek samenkomen, maak je snel en makkelijk de juiste keuze. Zie je dezelfde vakantie ergens anders goedkoper? Dan profiteer je van de laagsteprijsgarantie van Zoover. Zo vind en boek je jouw volgende vakantie met een goed gevoel.
Lees hier meer over Zoover en onze voorwaarden.
Ja! Onze gratis online reisassistent Vera helpt je bij het vinden én boeken van je vakantie. Op basis van jouw vakantiewensen en voorkeuren geeft ze persoonlijk advies en zoekt ze vakanties die hier perfect op aansluiten. Zo kies je snel en makkelijk de vakantie die het beste bij je past en boek je deze direct.
Heb je toch nog een vraag of heb je nog extra informatie nodig? Dan staat onze Nederlandstalige klantenservice voor je klaar. Je kunt contact met ons opnemen via telefoon, mail of WhatsApp. We helpen je graag verder.
Ja, het is veilig en betrouwbaar om {AccommodatieNaam} te boeken bij Zoover. Zoover voldoet aan alle belangrijke keurmerken, zoals ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Dit betekent dat je rechten duidelijk zijn, je geld beschermd is en je geholpen wordt bij onvoorziene situaties. Zo kun je met een gerust hart veilig boeken bij Zoover.
Wil je meer weten over de ervaringen van klanten van Zoover? Op Trustpilot lees je reviews over hun boekingservaring. Daaruit blijkt dat veel klanten vooral positief zijn over de overzichtelijke website, het makkelijke boekingsproces en de duidelijke prijzen. Ook de snelle afhandeling en heldere communicatie worden vaak genoemd.
Lees hier meer over de voordelen en zekerheden van boeken bij Zoover en de ervaringen van klanten van Zoover
Ja, in veel gevallen heb je garantie als je je vakantie boekt bij Zoover. Dankzij onze aansluiting bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds kun je in veel situaties rekenen op duidelijke rechten en goede ondersteuning. Zo boek je met een gerust gevoel.
Wordt je vakantie gewijzigd of geannuleerd, dan heb je dankzij onze aansluiting bij ANVR duidelijke rechten. Bij een faillissement is je geld beschermd via SGR. En is er sprake van een officiële calamiteit op je bestemming, dan kun je rekenen op hulp van het Calamiteitenfonds. Welke regeling precies van toepassing is, hangt af van de situatie. Hier vind je al onze boekingsvoorwaarden.
Wil je je vakantie annuleren of wijzigen? Dan kijken we graag met je mee naar wat mogelijk is. Bij annuleren gelden annuleringskosten, waarvan de hoogte afhankelijk is van de voorwaarden van de uitvoerende partij. Je kunt je vakantie tot 4 weken voor vertrek wijzigen. Houd er wel rekening mee dat hier kosten aan verbonden kunnen zijn, zoals administratiekosten en eventuele kosten die door onze partners worden doorberekend.
Lees hier meer over de voordelen en zekerheden van boeken bij Zoover.
Soms loopt het anders dan gepland en kun je onverwacht niet meer op vakantie. Gelukkig is annuleren altijd mogelijk. Houd er wel rekening mee dat een reisorganisatie in dat geval annuleringskosten rekent. Ook Zoover brengt kosten in rekening, afhankelijk van de kosten die wij moeten betalen aan de uitvoerende touroperator. Daarnaast rekenen wij € 50,- administratiekosten voor het verwerken van de annulering.
We raden daarom aan om zelf een annuleringsverzekering af te sluiten. Afhankelijk van je situatie en de voorwaarden van je verzekeraar worden de annuleringskosten bij annuleringen vergoed.
Lees hier meer over de boekingsvoorwaarden van Zoover.
Als je jouw vakantie naar Camping Les Lacs du Verdon bij Zoover boekt, betaal je jouw vakantie veilig en direct met iDEAL | Wero, Bancontact, Mastercard en Visa. Welke betaalmethode je ook kiest, je betaalt altijd veilig en zonder extra kosten.
Vertrek je pas over meer dan 6 weken? Dan betaal je bij het boeken alleen een aanbetaling van 35% van de totale reissom. Het resterende bedrag betaal je uiterlijk 6 weken voor vertrek. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om tijdens het boeken meteen het volledige bedrag te betalen.
Heb je een last minute geboekt en vertrek je binnen 6 weken? Dan betaal je de volledige reissom direct tijdens het boeken.
Of er nog lokale kosten of toeristenbelasting bij jouw boeking bijkomen, verschilt per accommodatie. Als deze kosten van toepassing zijn, worden ze tijdens het boeken getoond of zijn ze later zichtbaar in je Mijn Zoover-account. Je betaalt deze kosten op de bestemming rechtstreeks aan de accommodatie.
Hoe hoog het bedrag is, hangt af van de accommodatie en de bestemming. Gemiddeld ligt dit tussen de 1 en 3 euro per nacht per persoon. Ga je bijvoorbeeld met z’n tweeën twee weken op vakantie, dan betaal je ongeveer 56 euro aan lokale heffingen.
Ja, het is mogelijk om speciale wensen of voorkeuren door te geven voor je verblijf in Camping Les Lacs du Verdon. Na het boeken kun je via je mijn Zoover account wensen of voorkeuren doorgeven. Wij geven deze vervolgens door aan de accommodatie. Houd er wel rekening mee dat we voorkeuren nooit 100% kunnen garanderen. Een voorkeursligging of andere wens is altijd afhankelijk van de beschikbaarheid en mogelijkheden van de accommodatie.
Tijdens het boeken kun je extra’s toevoegen, zoals een transfer, bagage of een verzekering.
Ja, in de meeste gevallen is het mogelijk om een babybedje bij te boeken bij Camping Les Lacs du Verdon. Na het boeken van je vakantie kun je via Mijn Zoover aangeven dat je graag een babybedje wilt reserveren. Wij geven dit verzoek vervolgens door aan de accommodatie. Houd er wel rekening mee dat we dit niet 100% kunnen garanderen. Dat is altijd afhankelijk van de beschikbaarheid.
Als de accommodatie het babybedje kan verzorgen, kan het zo zijn dat hier extra kosten voor worden berekend. Deze kosten betaal je dan ter plaatse rechtstreeks aan de accommodatie.