Laagsteprijsgarantie

7.7
GoedScore uit 2 reviews

Aanrader!
Door Marije op 11-08-2025

Echt een aanrader. Na het lezen van onderstaande reviews waren we wat huiverig geworden. Eenmaal aangekomen werden wij echter aangenaam verrast. Echt een heel mooi, kleinschalig park met veel gras, bomen, veel privacy en leuke speeltuinen. Huisje was netjes schoon en alles was aanwezig. Wifi werkte trouwens ook erg goed voor normaal gebruik. Grote zwembad is verwarmd en overdekt, maar wel verouderd. Voldoet nog zeker, maar niet geweldig. Peuter bad is erg leuk, met leuke glijbanen. Jammer dat het niet overdekt is, daardoor was het nu echt te fris. In de directe omgeving is niet veel te doen, maar op 20-30 minuten afstand zijn leuke pretparken en stadjes. Supermarkt is op 10 min afstand. Wel alles met de auto.

Prima camping
Door Anne-Marie op 29-08-2022

We hebben deze camping geboekt via Capfun. Na twee andere ‘echte’ Capfun bezocht te hebben viel deze achteraf tegen (als je bedenkt dat hij even duur was voor minder, 3 persoons huisje).
Zwembad was net nieuw en is prachtig voor kinderen tot eenmaal of 8.
Receptie spreekt 1 iemand een beetje Engels de rest niet (de doen ook geen moeite). Van entertainment is niet echt te spreken. Een ‘welkomst avond’ was enkel in het Frans. Er is 1 speeltuintje en er zijn twee luchtkussens, dat is het.
In de omgeving enkel dingen te doen met de auto, op loopafstand niets. Je zit echt in de middle of nowhere. Prima voor een paar dagen maar wij gaan nooit weer.