Laagsteprijsgarantie

• Treinstation: 2m

46 46 Route de Notre-Dame-de-Monts, 85160

5.4
MatigScore uit 7 reviews

Geweldig! Ideaal met pubers!
Door Jacobien op 10-08-2023

Geschrokken vd reviews, reuze meegevallen!
2 minpunten:
Slechte WiFi, ondanks dat je code koopt (maar dat vertellen ze erbij,
dat het mss niet werkt)
Snachts paar wc's voor nachtsanitair, gebouwen zijn dicht.
Positief:
Goed warm water voor afwas, toiletgebouw is schoon (2x dgs werd
dit gedaan) met pubermeiden
niemand geklaagd over kleine douchestraal.
Topzwembad met lazy river met banden, en trechter glijbaan!
Op loopafstand (half uur) v bars en winkeltjes. Ong 25% Nederlanders, animatie Frans, maar gezellige
karaoke en spellen in zwembad.
Prima horeca, aardige medewerkers
op park.
Ligging toeristisch, maar daardoor alles in de buurt.

Prima voor 1x. sanitair is wel oud
Door Alice op 10-08-2023

Wij hebben 2 weken op deze camping gestaan met onze tent. Helaas was onze plek vrij klein maar prima. De animatie is vooral Franstalig maar onze kinderen willen alleen maar voetballen en zwemmen dus voor ons geen probleem. Daar hebben ze zich wel vermaakt met hun Nederlandse vriendjes.
De bar is een gezellige plek om s avonds even een drankje te doen en de afhaal heeft ook lekker eten. Het restaurant hebben we niet geprobeerd maar volgens mij hetzelfde eten als de afhaal.
Het sanitair is ranzig en verouderd. Het word maar 2x per dag schoongemaakt en na 2x aangeven dat t toiletpapier halverwege de avond vaak op is word er gewoon niks aan gedaan. Ook vond ik het vies dat je je caravantoilet moest legen tussen de wc's. Daardoor was de vloer vaak nat en stonk het. Douches gaan van koud naar warm en zijn vrij klein.
In de omgeving heb je wel leuke dingen/plaatsen om te doen met "minder" weer.

Chaotisch en onvriendelijk
Door Anouk op 25-07-2023

Na 1 nacht vertrokken…
Na een lange rit dan eindelijk de camping waar we al zolang naar uitkijken, kom je aan bij de receptie erg moeizaam Engels sprekend dus we kregen een plekje aangewezen helemaal top! Na anderhalf uur helemaal gesetteld komen ze zeggen ja deze plek is toch voor iemand anders, willen jullie nu of liever morgenochtend naar jullie eigen plek?
Nou na heel veel discussies en moeilijk doen vanuit de camping hebben wij besloten om naar een andere camping te gaan, over geld terug werd in eerste instantie moeilijk gedaan, maar uiteindelijk is dat gelukkig wel opgelost!
Sanitair is ook ronduit vies en slecht, zwembad is wel echt leuk! Dus de kids waren behoorlijk teleurgesteld, wij zullen hier nooit meer komen!

Le Bois Joly

Camping/vakantie met plussen en minnen.
Door Fam. Graat op 07-09-2022

Wij hebben 11 nachten in een stacaravan gezeten op Le Bois Joly, die was prima. De camping zelf is voornamelijk gericht op Fransen (90-95%), er waren een paar andere Nederlanders en wat Engelsen. Ze spreken wel Engels en ook bij de animatie voor de kinderen was er iemand die Engels sprak, voor onze dochter van 11 jaar was dit prima, voor jongere kinderen mogelijk lastiger. Het zwembad is natuurlijk fantastisch, leuke glijbanen en een lazy river met banden. 's Avonds is er vaak (Frans) feest in de bar wat goed te horen is op camping, als je voor de rust komt zou ik deze camping afraden. Het stadje is erg toeristisch (Zandvoort/Scheveningen vibes), maar het strand is erg mooi en goed te bereiken met de auto (veel parkeerplekken). In de omgeving is niet superveel te doen, maar al met al hebben we een leuke vakantie gehad.

Heerlijk weggeweest!
Door Familie Fennema op 23-08-2022

We zijn heerlijk weggeweest op vakantie naar deze camping. We waren met eigen caravan en hadden de mazzel dat we een ruime plek kregen toebedeeld met veel privacy. Dit was niet op alle plekken het geval. Het sanitair was ronduit smerig en zeer verouderd. Werd maar 2x daags schoongemaakt en lang niet altijd goed schoon. Daarnaast geen toiletpapier in de wc's aanwezig. Ook waren er weinig toiletten, je moest regelmatig in de rij staan. De douches waren steenkoud of loeiheet, hokjes erg klein. Ligging is perfect, we hadden de fietsen mee en waren met 5 minuten in het centrum/op de boulevard. Stadje is erg leuk. Camping ligt wel aan zeer drukke weg. Zwembad is fantastisch, er wordt ook goed in de gaten gehouden of de ligbedden niet onnodig bezet worden gehouden. Alles is in het Frans, dus lastig communiceren. Ze doen wel hun best om het in het Engels te proberen, maar animatie/avondshows is volledig Frans. Er wordt veel georganiseerd.

Waardeloze camping! Veel Franse aso's
Door Versteeg op 17-08-2022

Heel weinig Nederlanders. Te kleine plaatsen en je zit hutje op mutje. Met onze vrij grote camper kwamen we bijna niet op onze toegewezen staanplaats. Bochten zijn zo krap dat we noodgedwongen half door een heg moesten. Met allemaal krassen tot gevolg. Sanitair is ondermaats; geen wc brillen, geen toiletpapier, douche continu warm/koud met irritante drukknop. Sanitiar sluit om 23:00 en gaat pas om 7:30 weer open.
Zwembad ziet er op de foto's veel groter/mooier uit dan in werkelijkheid. Is ook altijd heel druk, nauwelijks plaats om te zwemmen. Slecht restaurant, is eigenlijk een veredelde snackbar. Niet eens een winkeltje om wat dagelijks dingen te kopen. De regio (Vendee) is ook erg saai en het dorp abnormaal druk. Je moet geluk hebben om in een restaurant een tafeltje te bemachtigen. Lastig om te parkeren en je staat telkens in de file. 'S avonds kun je over de hoofden lopen.