Over Camping L'Ile des Trois Rois
Intro
Voor een vakantie in het hart van Normandië is Camping L'Ile des Trois Rois de perfecte keuze. Gelegen tussen Parijs en Rouen, geniet je hier van een rustige en ontspannen omgeving. Met maar liefst 2 verwarmde zwembaden en diverse recreatiemogelijkheden zoals een multisportterrein, solarium en speeltuinen, is er voor elk wat wils. Vogelliefhebbers kunnen hun hart ophalen aan de privévijver en voor de kleintjes is er een speelruimte met opblaasstructuur!
Locatie en omgeving
Camping L'Ile des Trois Rois ligt in een schitterende omgeving, tussen de twee iconische steden Parijs en Rouen, perfect voor een ontdekkingstocht door Normandië. Bezoekers kunnen gemakkelijk de pittoreske stad Lyons la Forêt bereiken, bekend om zijn prachtige beukenbossen en charmante straatjes. Ook Chateau Gaillard, een indrukwekkend 12e-eeuws fort, is vlakbij en vormt een eerbetoon aan het rijke verleden van de regio. Voor sportliefhebbers zijn er talloze mogelijkheden om te kanoën op de Seine of te vissen. De natuur rondom de camping is ideaal voor mooie wandelingen en er zijn aantrekkelijke routes zoals de boslus van Mesnil die de prachtige Gambon-vallei ontsluit.
Services en faciliteiten
Op Camping L'Ile des Trois Rois zijn er talloze faciliteiten en diensten om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Geniet van de verzorgde bar en het restaurant die geopend zijn van mei tot september. Voor sportieve vakantiegangers zijn er niet alleen de verwarmde zwembaden, maar ook een multisportterrein, fitnessruimte en een bowlingbaan. Voor de kleintjes is er een veilige speeltuin en een kinderspeelruimte. Er zijn daarnaast wasfaciliteiten en Wi-Fi beschikbaar (tegen betaling). Voor extra comfort kun je een babypakket, handdoeken, bedlinnen en andere diensten huren. Fietsen zijn ook te huur, wat de mogelijkheden voor verkenning vergroot. Voor autovakantiegangers zijn er oplaadpunten voor elektrisch vervoer en mogelijkheden voor barbecues, wat de buitenervaring nog leuker maakt.
Het is goed om te weten dat er voldoende mobiliteit is voor vakantiegangers op Camping L'Ile des Trois Rois. Er zijn verschillende betalingsmogelijkheden beschikbaar en ook zijn er faciliteiten om fietsen te huren. De toeristenbelasting en eventuele andere toeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Je vakantiedagen op de doorreiscamping brengen een zonnige glimlach. Het uitzicht op de Seine en de heuvels is echt prachtig en geeft een rustgevend gevoel. Het zwembadje is lekker en de kinderen kunnen zich er prima vermaken, met genoeg speeltoestellen en springkussens. De camping is prettig rustig, met afgescheiden plekken waar je je eigen plekje vindt. Het restaurant serveert lekkere, betaalbare maaltijden en de snelle bediening maakt het ontspannen. Het sanitair is netjes en schoon, al mag het af en toe wel wat vaker worden aangeharkt. De kleine tentjes passen goed, en de kleintjes kunnen veilig bij het water spelen. Met een paar simpele aanpassingen zou deze camping nog stralender worden. Een gezellige uitvalbasis voor een korte, leuke vakantie.
Adresgegevens | Rue Gilles Nicole, 27700 |
Camping L'Ile des Trois Rois
Voor ons was dit doorreiscamping voor 1 nacht. Uitzicht mooi op de seine en heuvels. Lekker zwembadje en plekken afgescheiden en rustig. Voor onze kleine tentjes groot genoeg, maar wel veel krappe plekjes voor caravans gezien. Geen winkeltje en brood bleek je pas om 9u te kunnen halen, dat is voor doorreiscamping wat ons betreft veel te laat. Restaurant vonden we echt goed, ook prima prijzen voor de hoeveelheden en snelle bediening.
Sanitair prima, btje verouderd maar wel schoon en vergelijkbaar met veel andere Franse campings.
Spelen voor kids tot jaar of 12 genoeg opties, maar wel veel water en aflopende grasveldje langs water, dus ik zou kleine kinderen zonder zwemdiploma er persoonlijk niet rustig laten spelen.
Leuke camping met een speeltuin en springkussens. Het zwembad is prima en schoon. Het sanitair mag wat vaker worden schoongemaakt, en een luchtverfrisser zou de boel zeker opfrissen. Bij de afwas is het water koud, terwijl het bij de douche juist kokend heet is. Met een paar kleine aanpassingen zou de camping al snel hoger scoren. Verder hebben we een leuke vakantie gehad!
minpuntjes: het ontbreken van warm afwaswater en we misten parasols bij het zwembad.
Camping L'Ile des Trois Rois
Mooie ligging met ruime standplaatsen. Vriendelijk personeel.
Warmwater voorziening kan beter.
Prima camping, mooie ligging aan de Seine.
Restaurant is niet bijzonder, eten matig, medewerkers zeker niet onvriendelijk maar verdwijnen om te roken. Nemen de geur mee naar tafel.
Bandje verplicht om:(