Laagsteprijsgarantie

5.1
MatigScore uit 10 reviews

Prachtige camping
Door Sandrine Berrez op 14-05-2026

Wat een prachtige camping. Ruime plekken, gras gemaaid en heggen keurig gesnoeid. Veel te doen voor kinderen (speeltuintjes, zwembad (verwarmd en overdekt), minigolf (keurig onderhouden), tennisbaan tegen betaling, ping ping tafels, fitness apparaten. Er is een winkeltje en restaurant. Wij konden de volgende ochtend nog brood halen zonder reservering. Vriendelijk ontvangst.
Wij zaten in een stacaravan en familie van ons kampeerden. Sanitair gebouw is heel netjes en sommige ruimtes zelfs verwarmd. Stacaravan van eurocamps prima op orde.

Het zou mooi kunnen zijn…
Door Linda op 28-07-2025

Het zou heel mooi kunnen zijn, onze verwachting was eigenlijk vrij hoog. Je wordt begeleid naar je plek, alles ziet er verzorgd uit. De plekken zijn mooi ruim, personeel is vriendelijk.
Alleen als je eenmaal binnen komt bij het sanitair schrik je toch wel. Het kan echt wel een update gebruiken, zonde omdat de omgeving van de camping er echt goed uit ziet.
Toen we bij het zwembad aankwamen was het helemaal schrikken.. het water is echt koud, glijbaan super gammel. Het peuterbadje dicht? Staat nergens vermeld? Andere bad gaat van 80 cm naar 1.70..
Als je een doorreis camping zoekt voor 1 of 2 nachten prima, langer moet je niet doen.
Broodjes hebben we bij de bakker gehaald in het dorp, deze moet je namelijk een dag van te voren bestellen maar het is niet zeker of het de dag erna wel bezorgd is.
Voor ons niet voor herhaling vatbaar.

Het is niet het geld waard helaas..
Door Lisa op 05-06-2025

We hadden een 6 persoons comfort XL gehuurd.
Alles stond er in voor 4 personen, alleen extra bedden erin gepropt, bestek, servies alles voor 4 personen.
De fotos komen totaal niet overeen.
We hebben alle matrassen geprobeerd, allemaal lagen ze zo slecht dat je de latte bodems er door heen voelde.
We zijn na 2 dagen weggaan omdat er niet te slapen viel.
Ook was de bank vreselijk om op te zitten, met je zere rug van het slapen dat je maar op tuin stoelen moest gaan zitten..
Op de camping zelf valt ook niks te doen, midget golf is helemaal verwoekerd.
Wij hebben hier heel erg spijt van en echt zonde van je geld!

Teleurstellend……
Door Charles Janssen op 29-05-2025

Dit is de 2e camping van Les Castels die we bezoeken. De eerste met 4 sterren was echt geweldigen aangezien deze camping 5 sterren heeft waren de verwachtingen dus erg hoog. Nou dat viel tegen, zeer zakelijke ontvangst, geen geweldig sanitair, oud en matig onderhouden, matige eetgelegenheden, weinig sfeer, extra betalen voor een matige wifi, jammer….. en dat terwijl het terrein geweldige kansen geeft en de ligging erg goed is. Eerste en laatste keer en voor mij een raadsel waar die 5 sterren vandaankomen…

Ok voor kort
Door Mark op 24-08-2023

Overnachting camping voor vnl britten
Keurig onderhouden terein.
Zwembad klein maar ok.
Caravan van eurocamp smerig. Badkamer vol schimmel en stonk naar urine.

Rustig, facititeiten matig
Door Joost
Zoover Ontdekker
op 29-05-2023

Een rustige en mooi opgezetten camping. Buiten is er genoeg te doen voor de kinderen.
Het zwembad stelt niet veel voor, maar is goed genoeg voor wat verfrissing.
Het cafe/bar en snack pizzeria is echt heel heel slecht. Een kopje koffie wordt verkocht voor ongeveer 3 euro, maar dit is gewoon een kopje Senseo. Ook de pizza zijn echt zeer matig. De omgeving is wisselend. Wat mooie plekken, maar ook veeeeeel hekwerk en prikkeldraad. Uiteindelijk hebben we ons voor een korte vakantie goed genoeg vermaakt.
Dus wil je een rustige camping, haal om maak je zelf eten en wil je even niks doen. Dan is deze camping prima. Voor ons geen herhaling.