Over Camping Flower Le Lac aux Oiseaux
Gelegen in Martiel, vlakbij Villefranche-de-Rouergue in Aveyron, verwelkomt Camping Flower Le Lac aux Oiseaux vakantiegangers in een authentiek kader met een gemoedelijke sfeer. Tussen Rouergue en Quercy, op de grens van Aveyron en Lot, ligt de camping aan de rand van een meer dat populair is bij vogels en vissers. Geniet volop van het waterpark met zwembaden en glijbanen voor een fantastische tijd met het gezin!
Locatie en omgeving
Camping Flower Le Lac aux Oiseaux ligt in Martiel, een charmant dorpje nabij Villefranche-de-Rouergue, ideaal voor natuurliefhebbers en avonturiers. De camping is omringd door de prachtige natuur van de Aveyron, waar verschillende activiteiten te ondernemen zijn. Op korte afstand vind je twee rivieren voor de natuurliefhebbers. De regio staat bekend om zijn schilderachtige dorpjes en bezienswaardigheden zoals het viaduct van Millau en de kelders van Roquefort. Vanaf de camping zijn er goede verbindingen met zowel de grote stad zoals Rodez als de kleinere dorpen, waardoor het een uitstekende uitvalsbasis is voor dagtochten. Geniet van fietstochten door het landschap en ontdek wat deze omgeving te bieden heeft!
Services en faciliteiten
Camping Flower Le Lac aux Oiseaux biedt een breed scala aan faciliteiten voor een onvergetelijke vakantie. Het waterpark met glijbanen en een groot zwembad is een echte eyecatcher, en voor de kleintjes is er een peuterbad. Dankzij de kinderspeeltuin met opblaasbare giraffe, minigolf en andere sportieve mogelijkheden zoals jeu de boules en beachvolleybal, is er voor ieder wat wils. Voor visliefhebbers biedt het naburige Lake Bannac een ideale visplek in een serene omgeving. Natuurlijk is er ook een miniboerderij waar je de dieren kunt ontmoeten. De camping beschikt over een restaurant, broodbezorging, en een wasserette voor extra gemak. WiFi is beschikbaar voor degenen die online willen blijven. Fietsverhuur is mogelijk, zodat vakantiegangers de omgeving kunnen verkennen. Avonden vol activiteiten zorgen ervoor dat er geen moment van verveling is. Geniet van karaoke en spelletjes voor jong en oud!
Camping Flower Le Lac aux Oiseaux zorgt voor een zorgeloze vakantie met verschillende handige voorzieningen. Het is belangrijk om te weten dat de toeristenbelasting en eventuele andere toeslagen nog niet inbegrepen zijn en ter plaatse voldaan moeten worden. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting. Geniet van een rijke keuze aan activiteiten en het prachtige landschap in de omgeving.
Badkamer
Mastercard
Visa
Adresgegevens | 800 Route de Bannac, 12200 |
Camping Flower Le Lac aux Oiseaux
Mooie plaatsen met privé sanitaire, prachtig vismeer (karper!!) vriendelijk personeel ( jammer dat het Engels erg beperkt was)
Borg betalen voor privé sanitaire vond ik niet gepast ( 220€, maar vermoed dat het foutje van personeel was, ook omdat ik er niets van op de website had gezien).
Verder erg mooie camping!
Wij hebben 1,5 week gebruik gemaakt van een 'Flowertent'. Redelijk goed verzorgde camping met voornamelijk Franse kampeerders. Leuk voor het vakantiegevoel, minder leuk voor onze kinderen. Bijna elke avond wel een activiteit bij het restaurant/zwembad, zoals karaoke, muziekbingo of discozwemmen. Daar moet je van houden. Fransen zijn er blijkbaar gek op. Het restaurant is sfeervol en biedt goed eten & drinken. Het grotere zwembad is overdekt. Daarnaast is er nog een babybad en 2 glijbanen. De snelle glijbaan is een succes.
In het naastliggende vismeer mag niet gezwommen worden. Wel leuk om omheen te lopen (ong 4,2 km). Leuke dorpjes om te bezoeken zijn Saint-Cirq-Lapopie en Najac.
Leuke camping! Het is een fijne kleine camping, iedereen is aardig en behulpzaam. Leuke dorpjes in de omgeving en in de avond een zwem disco!

Camping Flower Le Lac aux Oiseaux
In augustus 2018 genoten wij van een schitterende week vakantie op deze camping. We trokken op reis met onze piepkleine baby (2 maanden oud), en genoten op de camping van nodige installaties en confort!
De mobilhome was uitzonderlijk proper en praktisch, en de avondzon op het terrasje bracht mooie rustige momenten met zich mee.
Bij de camping hoort ook een restaurant "La table de Blagnac" waar je 3x per dag van heerlijke gerechten kan smullen.
Er zijn ook heel wat activiteiten gepland: mega-zwembad, accro-branche, brocante, karaoke... en noem maar op.
Top locatie - Lekker eten - Goede service
Een super gezellige camping in een mooie omgeving!
Een aangename, rustige, familiale sfeer, met leuke activiteiten en voorzieningen voor de kinderen (speeltuin, zwembad, springkasteel...).
Het restaurant van de camping biedt lekkere en diverse gerechten aan - de pizza's zijn een aanrader ;-)
Zeer vriendelijke en behulpzame uitbaters!
We gaan zeker en vast terug!!
Voor het eerst geweest in 2017 en sindsdien is het een jaarlijks verlof voor ons geworden. De omgeving is prachtig, je geniet er in alle comfort van de natuur! Wij sliepen in een ingerichte tent en dat was ideaal met kleine kinderen, avontuurlijk en gezellig! Het plaatselijk restaurant is super lekker, mijn vrouw kreeg maar niet genleg van de dessertjes. Het zwembad is ook heel leuk, sinds vorig jaar zijn er 2 zalige glijbanen, hebben we uren plezier op gehad! Alles is proper en het personeel is super aardig, ik kan het alleen maar aanraden! Van het jaar komen onze vrienden ook mee, dat wordt dubbbel genieten!

- € 193
p.p. vanaf*
Camping Le Camp de Florence
CampingGa naar accommodatie*Evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Camping Le Caussanel
CampingCamping Le Lac de Thoux