Fietsverhuur
Pool bar
Tafeltennis
Adresgegevens | Château Cazalères, 09350 |
Vakantiepark Château Cazalères
Ik ben hier vroeger als kind geweest en was superbenieuwd hoe ik het met mijn eigen kinderen zou ervaren. Het was één groot feest. Nikkie en Elise van de animatie hebben zóveel leuke activiteiten georganiseerd. Het was warm, maar dan is het zwembad een heerlijke plek, waar je altijd wel een bedje hebt. Het marktje was leuk, de BBQ was top geregeld, en we hebben ook nog eens veel gezien in de omgeving. En net zoals ikzelf vroeger altijd weer terugwilde: mijn kinderen nu ook. Dus we gaan volgend jaar weer!
Voor de vierde keer vakantie gevierd op Chateau Cazaleres. We hebben het hier wederom fantastisch naar ons zin gehad. We hadden een geweldig huis (91) met gezellige inrichting, lekkere bedden, mooie tuin, airco in de ouderslaapkamer en verduisterende luiken. Alles was goed verzorgd. Wij genieten altijd enorm van de rust, omgeving en het prachtige park. Hier is er altijd een plekje vrij op een zonnebed bij het zwembad, op de tennisbaan, jeu de boule baan of tafeltennis. Dit park is geschikt voor stellen/gezinnen die tijd met elkaar door willen brengen. Het is niet toeristisch en geen schreeuwende animatie. Er wordt regelmatig iets georganiseerd en je kan er heerlijk eten. De kok die er nu werkt is een topper. We komen zeker terug!
Afgelopen jaar geweest in augustus en nu weer een weekje geweest. We hadden gelukkig een erg mooie zomerse week. Het park is sterk verbeterd ten opzichte van afgelopen jaar. De keuken heeft een nieuwe kok (ze was er 2 jaar geleden ook hoorden we) en ze kan erg goed koken en super mooie presentatie. Park en zwembaden zeer netjes en vele zaken zijn goed aangepakt afgelopen tijd. Heb gelijk weer geboekt voor laatste week augustus nog 1 week. Bevalt ons prima. Tot snel
Heerlijk kindvriendelijk park, met huizen die laatste jaren flink zijn gerenoveerd.
Wij waren hier voor de 3e keer op het park met onze kindjes. Het huisje was prima. Het kinderbadje was vies en niet open. Dat was het eerste minpuntje. De kok van het restaurant kan niet koken. Je ziet dat het park achter uit gaat en de beloofde Nederlandse animatie was er helaas niet. Er staat nu een hek bij het zwembad waarvoor je een pasje moet hebben, heel goed. Résumé. Het vakantiepark gevoel gaat echt achter uit. Op de website staat dat er Nederlands beheer is, wij hebben toch echt gezien dat er frans beheer is. Het positieve is dat het minder druk is op het park en bij het zwembad. De late reactie heeft bij ons te maken met de vorige reviews die niet helemaal het juiste beeld geven.