Laagsteprijsgarantie

4.6
OnvoldoendeScore uit 4 reviews

Fijne camping
Door Joshua op 30-08-2025

Een fijne camping waar we twee weken zijn geweest. We hadden een glamping tent gehuurd en alles was prima voorzien. Het personeel is vriendelijk en er is een restaurant/bar waar je in de avond lekker kan eten. Verder kun je rond de camping leuk wandelen en zijn er leuke historische locaties te bezoeken. Als het erg warm is dan is het ook mogelijk een duik te nemen in het zwembad, wat welkome afkoeling was. Het grootste "minpunt" was de sanitair voorziening bij de tent, welke enorm warm werd in de zon. Douchen was dus het beste om na zonsondergang te doen. Maar goed, dat is ook de aard van in een tent slapen dus een probleem was het niet echt.

VRESELIJK!
Door Anoniem op 02-08-2025

Op dag 1 bleek er al sprake te zijn van allerlei gebreken in onze accomodatie en dit hebben wij direct netjes gemeld bij de receptie. We kregen hierbij het gevoel dat dit niet in goede aarde viel en er werd dan ook door de campingeigenaar totaal geen actie ondernomen om ons het gevoel te geven dat er naar een oplossing werd gezocht. Daarnaast bleek de elektriciteit ook dusdanig ondeuglijk te zijn, waardoor de stroom regelmatig uit viel en gevaar op de loer lag. Ook dit hebben wij netjes en vriendelijk gemeld, maar ook hierbij kregen we het gevoel dat we eigenlijk niet moesten zeuren en sindsdien begon de ellende... De campingeigenaar hebben wij ervaren als een zeer onvriendelijke, onprofessionele en respectloze man die ons letterlijk heeft weggepest. Door nare opmerkingen en grof taalgebruik hebben wij dan ook besloten om eerder te vertrekken en naar ons geld konden we fluiten. Wees gewaarschuwd!!

Zonde!
Door Fam van der Meer op 13-08-2022

Zonde! Vaste campinggasten domineren deze camping. Ze zoeken elkaar continue op en zitten tot laat met elkaar in de bar. Ze maken ook vanaf het eerste moment duidelijk “dat zij hier al heel lang komen en altijd klaar staan voor Hans”. We werden door 1 van de vaste gasten gevraagd onze kinderen (4 en 6 jaar oud) tot 10 uur in de ochtend stil te houden. Bij elke kik van mijn kinderen kwamen blikken van de vaste gasten die naast en schuin tegenover ons stonden. Hierdoor veel buiten de camping ondernomen. Camping is kleinschalig, mooi gelegen en er is veel te doen in de omgeving, Prijs voor wat je krijgt is ok. Hans vonden wij een vriendelijke man maar de camping zou er enorm op vooruitgaan als hij echt personeel in dienst neemt (ipv dat hij zijn vaste gasten gedurende de dag vraagt hem te helpen) en er voor alle gasten evenveel aandacht is. En een paar vaste gasten minder in ruil voor wat nieuwe gasten kan deze camping wel gebruiken 😆.

Wat een gemiste kansen!
Door Familie van der Valk op 08-08-2022

Camping uitgezocht op basis van Zoover-beoordelingen die over het algemeen positief zijn. Het is een mooie camping met redelijk sanitair (veel ongedierte 's avonds maar daar kun je niet altijd iets aan doen). Het probleem bij deze camping ligt bij de uitbater. Een norsige man die luid en duidelijk laat merken als het niet naar zijn zin gaat. Daarbij heeft hij meer oog voor zijn "stamgasten" (lees: mensen die hier al jaren komen en hem helpen) dan voor zijn tijdelijke gasten. De stamgasten lijken ook meer privileges te hebben. Zo is op dinsdag het restaurant gesloten, maar niet voor de stamgasten die met elkaar genieten van een diner. Kun je niet maken volgens ons. Deze club borrelt ook elke avond tot laat al hebben we daar (op een enkele uitzondering na) geen last van gehad. Honden moeten aangelijnd zijn op de camping, behalve de hond van de assistente, die loopt vrij rond (en poept waar het hem uitkomt). Daar zit niemand op te wachten.