Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Deze accommodatie heeft een score van 8
Adresgegevens | 34 Rue de la Gare, 54840 |
Camping De Villey-le-Sec
Fijne camping. Prachtige plekken, vooral achteraan. 71, 72 enz
Heerlijk rustig, af en toe komt er een boot langs.
Prima sanitair. De afwasplek heeft beroerd klein straaltje en niet heel warm water.
De douches zijn heerlijk warm, maar heel klein. Alles wordt snel nat.
Bij de afvalbakken lopen ratten rond....
Regelmatig komen er straaljagers over, dat is veel herrie. Gelukkig niet te vaak en ook niet s nachts.
Veel campers, en veel mensen die maar 1 nacht blijven. Elke ochtend is het een ware uittocht.
Fijne camping voor een overnachting of een wat langer verblijf. Lekker warm water bij de douches alleen is het niet erg schoon. Beetje meer aandacht voor de hygiëne zou geen kwaad kunnen. Kleine doucheruimtes en erg smerige deuren aan de binnenkant. Verder lekker rustig ‘s nachts en leuk fietspad langs de rivier.
Prachtige, rustige camping met royale plekken en sommigen met uitzicht op de moezel
Nette, goed georganiseerde camping en vriendelijk, engelssprekend personeel. Is vooral een doorreiscamping maar ook prima voor een langer verblijf. Staat in het hoogseizoen elke avond vol, dus vroeg aankomen of reserveren is aan te raden. Restaurant heeft een kleine afhaalkaart en een simpele kaart voor het diner. Deze moet je ook van tevoren reserveren. De avond ervoor kun je brood reserveren voor de volgende ochtend. In de buurt leuke uitstapjes te doen en er is een fietsverhuur. Sanitair is basic maar schoon, maar wordt soms door de gasten zelf slecht achtergelaten. Alle basisvoorzieningen zijn er eigenlijk wel. Ik raad deze camping aan!
Prachtige overnachtingscamping niet ver van de autoweg.
Grote plaatsen en net sanitair.
Je reservering hier is niks waard. Na 14 uur rijden met drie kinderen zijn we bijna aangekomen bij de camping met de caravan. We werden gevraagd om een kwartier van te voren te bellen. Ik belde een halfuurtje van te voren (20:00) en toen kregen we de verrassing dat ze geen plek voor ons hadden. We waren met stomheid geslagen. Niet alleen door het feit dat we geen plek hadden maar nog meer over hoe onbehoorlijk we ter woord werden gestaan. Konden we op zwarte zaterdag om 20;00 met een caravan nog op zoek naar een andere slaapplek! Wees dus gewaarschuwd! Wil je zeker zijn van een plek reserveer dan niet op deze camping!