Camping Porte des Vosges

We hebben de beste aanbieders voor Camping Porte des Vosges voor je op een rij gezet:
Deze accommodatie heeft een score van 9
Door vakantiegangers bekroond met een Zilveren Zoover award
Over Camping Porte des Vosges
Camping Porte des Vosges is een geschikte keus als doorreiscamping. Deze camping ligt vlak aan de snelweg en beschikt over een verwarmd zwembad, kinderspeelplaats, een gigantische trampoline en een restaurant. Hier kan je goed een tussenstop maken voor als je nog een lange reis voor de boeg hebt. In de buurt vind je o.a een supermarkt en garage.
Vakantiegangers zijn dol op deze top doorreiscamping, vooral geprezen om zijn ruime plaatsen op grind waar je gemakkelijk je auto en caravan kunt parkeren. De snelle incheck en handige brood- en ontbijtservice worden enorm gewaardeerd, evenals de mogelijkheid om 's avonds een Hollandse hap te scoren. De ligging dicht bij de snelweg zonder geluidsoverlast is een dikke plus, net als het verwarmde zwembad. Het sanitair is prima en schoon, en de prijs-kwaliteitverhouding, met een vermelding van een schappelijke prijs van €17 per nacht voor twee personen met caravan en auto, wordt als meer dan schappelijk ervaren. Kortom, deze camping is een perfecte plek die zeker aanbevolen wordt voor een doorreis.
Telefoonnummer | |
E-mailadres | |
Adresgegevens | Route de Contrexéville - ZA La grande tranchée, 88140 |
Website | |
Social media |
Camping Sites et Paysages Au Clos de la Chaume
Camping- Geen afbeelding beschikbaar
Camping Domaine des Messires (Glamping)
Camping Camping Verte Vallee
Meer: 900m
Restaurant: 500m
Treinstation: 3000m
Camping Porte des Vosges
Top overnachtings camping met ruime plaatsen op grind je komt zo aanrijden en kunt de auto en caravan gekoppeld neer zetten. Alles gaat snel daar het inchecken brood en ontbijt service en van 18.00 uur t/m 20.00 uur kun je een Hollandse snelle hap halen of ter plaatse op eten . Kortom een super overnachting camping waar wij zeker terug komen
Perfect verblijf. Wij waren op doorreis naar zuid Frankrijk. Deze camping ligt op 6 km vanaf de snelweg. Vooraf online reserveren is slim om te doen. De camping was bij ons in de avond echt zo goed als vol.
Je mag zelf een plek uitkiezen. Er zijn voldoende plekken waar de caravan aangekoppeld kan blijven.
De camping heeft een verwarmd zwembad.
Sanitair is prima en goed schoon.
Broodjesservice en ontbijt service aanwezig. Voor 21:00 bestellen.
Kortom een perfecte plek voor ons. Zeker een aanrader.
Prima overnachtings camping met ruime plekken op vrij egaal grind en gras ernaast. Zeer vriendelijke ontvangst. Uitstekende brood en snackbar service. Dicht bij snelweg, maar je hoort niks. Zelfs een verwarmd zwembad. Let op: ACSI korting! Kennelijk kan het wel voor dit geld!

Camping Porte des Vosges
Fantastisch mooie en goed verzorgde doortrekcamping met zwembad tegen een meer dan schappelijke prijs ( € 17 per nacht voor caravan met auto en twee personen); reserveren vooraf noodzakelijk.