Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Adresgegevens | Route de Bét?te D15, F-23600 |
Creuse Nature Naturisme
Deze uitmuntende naturistencamping heeft nieuwe eigenaren.
Echt goed dus, warm binnenzwembad, ietsjes verwarm buitenzwembad, terrasje maar...... grote MAAR.
Helaas hebben die de openingstijden van terras en zwembad erg ver ingeperkt waardoor 'smiddags lekker met zijn allen op het terras zitten er niet meer bij is.
De Ernumse kok is verdwenen, helaas staan er nu alleen nog maar franse maaltijden op het menu en ook nog eens iedere dag hetzelfde. (blêh)
Pizza kan gelukkig nog wel.
Ook de gezellige avonden van welleer zijn verdwenen, jammer.
Wellicht dat de huidige eigenaren zich niet realiseren dat deze camping juist door die gezelligheid zo leuk was.
Verander het terug jongens want dit is echt not done en twijfelen wij of we nog wel terug willen komen.
Ik was een week op camping Creuse Natuur met een groep via naturistische busreizen/ internatuur.
Vanaf de ontvangst tot en met vertrek zijn we erg verwend . Elke morgen een uitgebreid ontbijtbuffet vol met verse broodjes en fruit.
En 's avonds een 3 gangenmenu.
Zowel de eigenaren , het vaste personeel als de vrijwilligers allemaal even gastvrij en hartelijk!
Had zelf het geluk in een prachtige luxe safaritent te zitten. ( met ligbad! Hangmat etc)
Maar iedereen van onze groep had een mooie schone accomodatie.
Kortom een aanrader!