Laagste prijsgarantie

8FantastischScore uit
  • Deze accommodatie heeft een score van 8

Over Camping Paradis le Coiroux

Welkom op Camping Paradis le Coiroux! Deze camping, gelegen tussen Brive en Tulle, is de ideale plek voor een ontspannen vakantie vol plezier en ontdekking. Geniet van het verwarmde buitenzwembad, speel met de kinderen in de speeltuin, of ga avontuurlijk aan de slag in het acrobatische parcours. De toegankelijkheid van het meer en het strand zijn perfect voor een dagje zonnen of sporten in de natuur. Hier beleef je een onvergetelijke tijd!

Locatie en omgeving

Camping Paradis le Coiroux ligt op een prachtige locatie in een recreatiepark van maar liefst 180 hectare vol groen en natuur. Op slechts 300 meter afstand bevindt zich een meer met een strand en een nautische basis, evenals mogelijkheden voor tennis en golfen. De camping is een uitvalsbasis om de omgeving te verkennen met adembenemende wandel- en fietspaden. Snuif de charme op van pittoreske dorpjes zoals Aubazine, dat vlakbij ligt en uitstekend bereikbaar is via een wandelpad. Daarnaast zijn opmerkelijke plekken zoals Collonges La Rouge en de grotten van Lascaux makkelijk te bezoeken. Het is een regio rijk aan cultuur en natuurschoon, perfect voor vakantiegangers die avontuur en ontspanning willen combineren.

Services en faciliteiten

Camping Paradis le Coiroux biedt een scala aan faciliteiten voor een zorgeloze vakantie. Geniet van het verwarmde buitenzwembad en peuterbad, toegankelijk van begin mei tot eind september. Voor de kleintjes is er een uitgebreide speeltuin met een klimtoren, glijbanen en een springkasteel, terwijl oudere kinderen zich kunnen uitleven op het multisportveld. De camping beschikt over een gezellige eetgelegenheid waar lokale specialiteiten te proeven zijn, perfect voor een maaltijd of een verfrissend drankje. In de kruideniershoek vind je het nodige, van brood tot gebak. Tevens zijn er diverse faciliteiten zoals fietsverhuur, gratis wifi, wasmachines en uitleen van boeken en bordspellen. Voor de sportieve vakantieganger is er een jeu de boulesbaan en een acrobatisch parcours beschikbaar. BBQ's zijn toegestaan, wat zorgt voor gezellige avonden onder de sterren. Je kunt vrij gebruik maken van de laadpunten voor elektrische voertuigen. De animatie vindt gedurende de zomer plaats, met activiteiten voor jong en oud. De camping zorgt ervoor dat je niets tekort komt voor een geslaagde vakantie!

De camping biedt verschillende voorzieningen voor verschillende gezelschappen, maar let op dat sommige faciliteiten seizoensgebonden kunnen zijn. De toeristenbelasting en eventuele andere toeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

• BBQ toegestaan

1 Rte du Parc du Coiroux, F-19190

8FantastischScore uit 39 reviews

Heerlijke camping
Door Anoniem op 17-08-2024

Top camping, wij verbleven in Mobil home nr. 166, op een hele mooie plek aan een groot grasveld.
Heerlijke rustige camping, in een mooie groene omgeving. Niet zo toeristisch. Winkels in dorpjes verderop, ongeveer 20 rijden. Onze kinderen tussen 12 en 17 jaar hebben zich prima vermaakt met voetballen, tafeltennis, zwemmen en suppen bij het meer etc. Verwacht geen uitgebreid animatie programma. Klein zwembad. Medewerkers spreken vooral Frans.

Wat een zooitje
Door Danny en mik op 09-06-2023

Een grote bouwwerf,amper nog plaatsen voor caravans,overal worden verhuurchalets gebouwd dus wordt de ganse Camping opengegraven Voor de nodige leidigen. De week voor hemelvaart was het zwembad gesloten wegens Herstelwerk, men wist niet wanneer het klaar was.Het restaurant was gesloten maar volgens de dame van de receptie geen probleem,we waren welkom in het restaurant van de nabijgelegen Golfclub. Daar gekomen werdt lakoniek Gezegd : ja hoor hier kan men eten van 11 uur tot 17 uur,daarna zijn we gesloten.Nooit meer volgende dag snel vertrokken naar een prachtige Camping Yelloh village St Emilion.

Mooie camping aan heerlijk meer
Door Mireille op 24-08-2021

In eerste instantie schrokken we van de ‘aangeharkte’ camping waar we belandden na een eenvoudige municipal in Bretagne maar het was een heerlijke camping. Enorm grote plekken, we hadden veel keuzemogelijkheden om onze grote vouwwagen neer te zetten. Schaduw en zon was beide mogelijk. Ontzettend net sanitair. Nooit hoeven wachten voor een douche, omdat er veel gasten zijn in een huuraccommodatie die eigen voorzieningen hebben. Vooraan een gezellig restaurant met prima eten. Tip: bestel één pizza met z’n tweeën. Megapizza’s met een enorme hoeveelheid kaas. Onze kinderen (tussen 15 en 20 jaar) hebben zich uitstekend vermaakt. Er was een ‘teenage-hok’ waar ze ‘s avonds konden zitten. Overdag was het meer heerlijk. Ruimte genoeg. Een groot rugbyveld, volleybalveld, een vlot in het water en toezicht. Bij het meer een barretje voor eten en drinken. De omgeving was mooi, we hebben er gemountainbiket en gewandeld. Brive is erg leuk!

Camping Paradis le Coiroux

Wat een héérlijke camping!
Door Ada op 07-09-2019

Wat een prettige en vriendelijke ontvangst! En voorál: wat een service!!!
Beheerder Lisa staat steeds voor de campinggasten klaar en denkt mee. Ze is een betrokken camping-beheerder, die zeer oplossingsgericht is!
De camping zelf is heerlijk rustig! Prachtig royale plaatsen, met goed onderhouden hagen en mooie grote bomen. Er zijn plaatsen voor ieder wat wils: met véél schaduw óf juist met véél zon.
Het sanitair ziet er elk moment van de dag keurig uit. De douches zijn lekker groot en heerlijk warm.
Het verwarmde zwembad heeft een heerlijke temperatuur met volop ligbedden rondom .
De camping is op loopafstand van een leuk meer mét een redelijk groot strand, waar óók gevist kan worden.
Bij de receptie is allerlei informatie beschikbaar over marktjes, supermarkten en plekken die de moeite van het bezoeken waard zijn.
Tevens zijn er tal van boeken en bladen (in allerlei talen) aanwezig!
Kortom: zéér aanbevelenswaardig!!!

Gezellige camping
Door Familie Ranti op 23-08-2019

Goed verzorgde Franse camping met gezellige gasten. Huuraccommodaties prima. Zwembad leuk en groot genoeg. In de omgeving veel leuks te ontdekken met en zonder kinderen. Zeer gastvrij en behulpzaam personeel. We hebben ons echt heel erg welkom gevoeld.
Er zijn paadjes met verschillende accommodaties en mensen met eigen kampeerspullen sluiten daarbij aan. Leuk publiek, vooral Frans, en verder Nederlanders die wel echt van Frankrijk houden.
Sanitair wordt goed schoon gehouden en was voldoende in het hoogseizoen. Animatie heel gezellig.

Heerlijk nette camping, ruim opgezet
Door Yvonne op 13-08-2019

Heerlijke camping. Heel ruim Opgezet.
90% bezoekers is Frans, overige nederlamds. Animatie niet gericht op Nederlands kindjes, Soms is er een Nederlandstalig meisje bij de animatie.
Zwembad is klein maar prima. Meer is prima. Wij zijn 2x een dag naar een waterspektakel op 30min rijden geeeest.
Speeltuintje en springkussen fijn voor kleine kinderen.
Wij zaten in de massaai tent. Prachtige ligging op de camping, rustig maar toch alles dichtbij. Prijs kwaliteit is echt top voor deze tent, wat een prachtige luxe nette tent.
Beheerder Lisa spreekt Nederlands en is heel gastvrij en toegankelijk voor campingbezoekers.

• Camping du Lac

€ 122