Laagsteprijsgarantie
7.1
GoedScore uit

Over Camping Sandaya Aloha

Sandaya Aloha Camping is een middelgrote camping in Zuid-Frankrijk. Er is een leuk zwembad met glijbanen voor de kinderen en de animatie organiseert van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat activiteiten en shows.. De Sunny snackbar is favoriet bij de Nederlandse gasten. Vanaf de camping loop je zo naar de zee of bezoek Narbonne.

Genieten van tropische stranden zonder Frankrijk te verlaten: op camping Sandaya Aloha kan het echt! De naam verraadt al enigszins welke verre exotische bestemming u hier wacht. De typische decoratie van de archipel, de gezellige familiesfeer en de zuiderse levenskunst zetten u verder op het juiste spoor: het exotische Hawaï is inderdaad wat u in Sérignan Plage aantreft! En de kers op de taart: het eindeloze blauw van de Middellandse Zee op de achtergrond.

Strandplezier: De camping ligt op korte afstand van de Atlantische kust, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot prachtige zandstranden. Geniet van zonnebaden, zwemmen in de zee, strandwandelingen maken of watersporten zoals surfen en zeilen beoefenen.

Waterpark en zwembaden: Camping Sandaya Aloha beschikt over een uitgebreid waterpark met glijbanen, lagunes, kinderbaden en ontspanningsruimtes. Perfect voor zowel volwassenen als kinderen om af te koelen en plezier te hebben op warme zomerdagen.

Kinderanimatie: De camping biedt een scala aan leuke en spannende activiteiten voor kinderen, zoals knutselworkshops, spelletjes, sporttoernooien en kindershows. Gegarandeerd plezier voor de kleintjes onder begeleiding van professionele animatoren.

Avondentertainment: Sluit de dag af met een gevarieerd avondprogramma met live muziek, dansavonden, thema-avonden, karaoke en meer. Een geweldige manier om de dag af te sluiten en nieuwe vrienden te maken op de camping.

Je voelt meteen de ontspannen sfeer als je op Aloha komt. De camping ademt een gezellige, tropische vibe en ligt maar een minuut van strand en zwembad vandaan. De kampeerplekken zijn fijn, de huisjes fris en netjes. Vakantiegangers wandelen makkelijk naar winkels, het zwembad en het strand, wat het heel overzichtelijk maakt. Het grote zwembad en de glijbanen zorgen voor plezier voor kids, en het strand laat je genieten van de zon en de zomerse geur. Het sanitair is keurig, en de vleeswaren bij de supermarkt zijn heerlijk. Ondanks dat de omgeving rust brengt, blijft het goed vertoeven door de fijne sfeer. Het is een plek waar herinneringen ontstaan en de vakantiekriebel blijft hangen.

Telefoonnummer

7.1
GoedScore uit 44 reviews

Een kil geheel.
Door P. Schneider op 05-10-2025

Als gezin hebben wij hier tot 2017 zo’n 14 jaar gekampeerd, ooit gestart op de voorganger van Aloha Village met de familie Lauthier als eigenaren. Nu in 2025 een totaal andere camping aangetroffen, een camping met een zakelijke kilheid. Je bent niet de welkome vakantieganger maar een nummer, bij aankomst niet de vraag of we een goede reis hebben gehad, botweg naam en verder niets. Of je nu bij de receptie was, in het zwembad, de winkel of het snackloket, overal nietszeggend personeel. Voor ons was het, door persoonlijke omstandigheden, ophalen van herinneringen aan de vele fantastische momenten die we hier beleefd hebben, dat hebben we op onze manier gedaan. Wat blijft is een fantastisch strand, de zon, de lekkernijen van het land. Goed dat we zijn geweest en het boek Aloha is nu definitief gesloten en niet alleen voor ons.

Heerlijke vakantie
Door Eveline op 08-08-2025

Wat een top camping! Supersfeer alsof je in de tropen bent! We hadden een fijne kampeerplek. Binnen 1 minuut op het strand en 1 minuut bij het zwembad. Snap de slechte reviews dan ook echt niet. Heerlijk kleinschalige camping met een nette camping winkel met heerlijk vlees. Ja sanitair gebouw is soms zanderig logisch bij het strand. Maar ligt niet aan de schoonmaak maar door de mensen die het zo achterlaten!
Zoek je een kleinschalige camping dichtbij de zee en een leuk zwembad dan is dit echt een aanrader!

Top vakantie
Door Daniëlle op 24-07-2025

Dit is onze tweede keer op Aloha. En de eerste keer dat we ergens terugkomen. We vinden dit een hele fijne camping. We hebben een 6p chalet via Sandaya geboekt (huisje 220) en die is hartstikke fris en netjes. Leuk straatje. Weinig overlast van animatie in de avond, ondanks het maar 1 straatje er achter is. De kleinschaligheid van deze camping vinden wij een echt top, alles is te lopen. Je zit zo bij de winkels, het zwembad, de plaza of het strand. Voor onze kids van 4 en 8 is er genoeg te doen, zij vinden het zwembad geweldig, genoeg te doen qua zwembaden, glijbanen etc. De lage score op sanitair herkennen we niet per se maar doordat we een sta caravan hebben zijn we ook niet afhankelijk van de sanitair gebouwen. Nette camping, vriendelijk personeel. Heerlijk vlees bij de supermarkt. In de directe omgeving niet heel veel te beleven, wat voor ons niet storend was want we blijven vooral op de camping.

Leuke camping direct aan zee
Door Tamara op 18-07-2025

Leuke camping, direct aan strand, wat heerlijk was. Prima huisje hadden wij. Vriendelijk personeel, animatie deed zijn best bij de Nederlandse kids. Na strand even afspoelen in het grote toiletgebouw wat keurig netjes was. Mooi zwembad voor prima vertier.
In de omgeving is verder weinig te doen.

Zeer slechte ervaring met Sandaya Aloha Serignan
Door HJV Enschede op 17-10-2024

Wij hadden een premium accomodatie geboekt maar dit was een zware teleurstelling. Oude meuk, vieze dekens, smerig toilet, vieze waterkoker, zwaar verontreinigde afzuigkap, echt slecht. Ter plekke gevraagd om overplaatsing maar dit was niet mogelijk. Klacht ingediend bij Sandaya inclusief foto’s van de betreffende viezigheid. Geen voor ons fatsoenlijke oplossing aangeboden en een hooghartige houding inde communicatie. Voor ons nooit meer vakantie bij Sandaya

Slechte hygiëne, geen onderhoud en veel overlast
Door S. Spiers op 13-08-2024

Sinds de overname van Sandaya is het park van ruim 250 kampeerplekken naar slechts 70 kampeerplekken gegaan. De camping is puur gericht op huisjes, sanitairgebouwen waar kampeerders gebruik van moeten maken worden niet (sanitair bij slagboom) of niet goed schoongemaakt.
Wij werden met een tent weggestopt tussen de huisjes, naast een smerig stinkend toiletgebouw waar bijna alle ruimtes dicht waren en de open ruimtes smerig.
Muziek staat van s'middags tot 23u keihard aan, een muziekje de hele dag is gezellig maar dit staat zo hard dat je niet eens meer een gesprek kunt voeren.
Hele nacht rumoerig door jongeren die schreeuwend over de camping lopen.
Animatie gericht op franse kinderen, er wordt 0 moeite gedaan om contact te leggen met de vele Nederlandse kinderen.
Camping heeft mail gestuurd dat de plek klein/naast wc/animatie was, maar deze mate van overlast is niet echt niet ok.
Na overname sandaya 400 euro duurder tov 2022.