Laagsteprijsgarantie
5.8
MatigScore uit

Over Camping Country Park Les Etangs Fleuris

Welkom bij Camping Country Park Les Etangs Fleuris, een groene oase op het platteland, waar ontspanning en avontuur hand in hand gaan! Genesteld in een bosrijke omgeving van 10 hectare, omringd door natuur en twee serene vijvers, biedt deze camping een waterrijke ervaring met twee verwarmde buitenzwembaden. Perfect voor vakantiegangers van alle leeftijden, die hier kunnen genieten van zon, waterplezier en nabijheid van Disneyland Parijs – ideaal voor een magische uitstap!

Locatie en omgeving

Camping Country Park Les Etangs Fleuris is perfect gelegen, op slechts 30 minuten rijden van Disneyland Parijs en 1 uur van de bruisende stad Parijs. Deze ideale locatie maakt het gemakkelijk om het beste van zowel natuur als toeristische attracties te ontdekken. De camping ligt in een rustige, bosrijke omgeving en is omringd door prachtig platteland. Bezoek de lokale bezienswaardigheden of geniet van de natuur met talloze fietspaden en wandelroutes in de omgeving. De bereikbaarheid is eenvoudig, waardoor de camping zowel een toevluchtsoord als een uitvalsbasis voor avontuurlijke uitstapjes biedt.

Services en faciliteiten

Op Camping Country Park Les Etangs Fleuris zijn er tal van faciliteiten en diensten beschikbaar om een geweldig verblijf te garanderen. Geniet van de twee verwarmde buitenzwembaden, waaronder een lagunezwembad met een peuterbad en een zwembad voor baantjes trekken. Voor de sportieve vakantiegangers is er een multisportveld, een petanqueveld, een tennisbaan en een fitnessparcours aan de open lucht. Voor de kleinsten is er een kleurrijke speeltuin en een overdekte speelruimte. Voor de liefhebbers zijn er bovendien twee vijvers voor 'no kill'-vissen. Het terrein biedt ook gratis WiFi, fietsverhuur en een snackbar waar je snel iets kunt eten, zoals pizza’s of salades. Tijdens het hoogseizoen zijn er meer diensten beschikbaar. Om de boodschappen te vergemakkelijken, kun je vers brood en gebak van de dag bestellen. Voor extra comfort zijn er wasfaciliteiten aanwezig. Kortom, deze camping zorgt voor een onvergetelijke ervaring met volop mogelijkheden voor ontspanning en avontuur!

Camping Country Park Les Etangs Fleuris biedt gratis WiFi op het hele terrein en heeft wasfaciliteiten beschikbaar tegen extra kosten. Fietsverhuur is mogelijk, maar alleen na reservering en tegen betaling. Voor de boodschappen is er in juli/augustus een noodboodschappenhoek en kan je vers brood en gebak bestellen. De toeristenbelasting en eventuele andere toeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

Deze gezellige camping wordt geprezen om zijn perfecte ligging voor uitstapjes naar Parijs en Walt Disney, een waar paradijs voor vakantiegangers die de stad willen verkennen of het magische Disney willen beleven. Vooral in de meivakantie, wanneer het zwembad precies groot genoeg is om te genieten van het mooie weer, vinden vakantiegangers hun geluk. Nieuwe stacaravans bieden een frisse en comfortabele uitvalsbasis met prachtige plekjes om tot rust te komen. De aanwezigheid van veel Nederlanders creëert een vertrouwde sfeer. Daarnaast is er een tip voor een fantastische fietstocht door Parijs met een Nederlandstalige gids, wat door de kinderen geweldig gevonden wordt. Kortom, een camping waar de locatie en enkele faciliteiten zoals het zwembad en de nieuwe stacaravans voor een heerlijke mei vakantie zorgen.

• BBQ toegestaan

5.8
MatigScore uit 10 reviews

Middelmatige camping
Door Jil op 27-07-2025

Goedkope camping met een goede ligging tot Parijs. Op zich wel kindvriendelijk voor vooral jongere kinderen, al waren de trampolines wel afgesloten. Camping ligt erg afgelegen van supermarkt. Hygiëne laat echt te wensen over. Toiletten en douchen zijn oud en niet schoon. Wasbakken zijn aan vervanging toe. Douche is erg warm en kun je niet kouder zetten. Je hoeft geen douchemuntjes te gebruiken. Kranen voor de afwas geven een koud/lauw ministraaltje. Er ligt veel zwerfafval dat niet wordt opgeruimd. Er rijdt wel personeel rond in golfkarretjes, maar ze doen vrij weinig. Er wordt vrijwel alleen Frans gesproken door personeel (terwijl er ingezet wordt op internationale gasten die bijvoorbeeld Disneyland willen bezoeken). Personeel is niet gastvrij. Snackbar en broodjesservice zijn duur, en ze hebben afbak-stokbrood (en dat in het land van het lekkere verse brood). Camping waar je heen gaat voor enkele dagen voor de locatie.

Mei vakantie (ideale camping voor deze periode)
Door Catalina op 02-05-2025

Wij hebben gekozen voor deze camping omdat het qua ligging perfect was voor uitstap Parijs en Walt Disney. Houd er rekening mee bij mooi weer, het zwembad ging pas open wanneer de Franzen ook meivakantie kregen, heel bijzonder. Zeker met temperaturen van 28 graden. Camping was voor de mei vakantie top. In de zomer wil je hier niet zitten. Te klein zwembad voor teveel mensen. Was nu net groot genoeg. Wij hadden een nieuwe stacaravan. Kijk dus goed naar de leeftijd van de sta caravan. Hadden een prachtig plekje. Wij hebben een heerlijke mei vakantie gehad. Veel Nederlanders en relatief weinig Fransen. Super markt 15 minuten rijden. Val deuropa 30 minuten rijden. Tip: reserveer Baja Bikes voor prachtige rondtrip op de fiets door Parijs (2.5 uur) met Nederlands talige gids. Onze kids vonden het geweldig.

VRESELIJK
Door Veen op 27-07-2024

Vreselijke service. Niet klantvriendelijk bij de receptie.
Onze stacaravan was bij aankomst al vreselijk vies, denk aan schimmel, viezigheid onder de bedden, lekkage bij de douche.
Er kwam iemand langs, werd geen woord tegen ons gesproken.
We wilden eerder vertrekken, dit was niet mogelijk, want dan konden we onze borg niet terug krijgen (deze moest cash betaald worden, omdat het pin apparaat weigerde)
Servies is een bij elkaar geraapt zooitje, 3 glazen in een 4 persoons huisje, 6 eierdopjes.
Zwembad en speelparadijs redelijk oke.

Prima camping
Door Fam Pruis op 19-08-2023

Prima camping voor als je dicht in de buurt van Parijs of Disney wil zijn.
Half uurtje naar Val d Europe en daar de Rer pakken om naar Parijs te gaan. Is ons erg goed bevallen. Wil je meer dagen dan kun je bij de balie op het station een goedkopere pas krijgen. Wel even een pasfoto regelen (staan op bijna alle stations ook een fotobooth)
Alles is op de camping aanwezig en de wc hokken waren netjes. (Werd toen wij er waren vaak schoongemaakt)
Mochten we weer eens richting parijs etc willen dan zouden we zeker weer naar deze camping gaan.

Derde keer, minste ervaring
Door Esther op 15-08-2023

Zeer drukke, onrustige, rumoerige, fabriek achtig camping. Echt een doorgangs camping geworden. Dit was onze derde keer op deze camping en je kon goed merken dat de camping is overgenomen. Elke dag komen en gaan van gasten, maakte het zeer onrustig. Het eten was prima, maar geen restaurant, meer een snackbar. Personeel vriendelijk, maar niet echt behulpzaam. Oude Kantine was omgetoverd tot standaard speelzaal met enkel rode stoelen, totaal geen gezelligheid. Ik persoonlijk vind het ontzettend jammer, want we hebben hier leuke vakanties gehad.
Wij verbleven in een 3 slaapkamer stacaravan HAPPY zonder televisie in het oude gedeelte. Er was veel leefruimte, al waren de slaapkamers zeer klein, krappe wc, deuren sloten niet goed, douche regelmatig koud en niet schoon (te krijgen), lekkage overdekking, nèt genoeg van alles, geen bekers oid, geen waterkoker of ketel, alleen kuipstoelen.

Tegenvaller
Door Familie Keijzer op 27-07-2023

Door de goede recensies hadden we zin om onze vakantie in de Dordogne hier af te sluiten. Wat een domper, bij binnenkomst totale ongastvrijheid. Alles is gedateerd, trampoline werkt voor de helft, binnenspeeltuin is te vies voor woorden, restaurant geen greintje gezelligheid en het zwembad is lekker om in te zwemmen maar daar is ook alles mee gezegd. Alsof er nooit onderhoud wordt gepleegd en nog erger: totaal gebrek aan een beetje liefde voor de plek. Ons huisje (Star) was nieuw en mooi, maar op een open veld geplaatst, alles bovenop elkaar gestampt. Inventaris stelde niks voor, geen fatsoenlijke mokken of wijnglazen etc. Als de rest goed is maakt dat niet uit, maar voor ons was dit alles een opstapeling van net niks allemaal. Toppunt was moeten betalen voor lakens: soort van synthetische scheurdoeken die niet zouden misstaan in een isoleercel. Nooit meer!

Veelgestelde vragen

Zoover is een reisorganisatie waar je makkelijk jouw volgende vakantie vindt én boekt. Wat Zoover speciaal maakt, is dat het ooit begon als onafhankelijk reviewplatform. Hierdoor vind je hier miljoenen eerlijke reviews van andere vakantiegangers, zodat je vóór het boeken van je vakantie precies weet wat je kunt verwachten van een bestemming of verblijf.

Doordat zoeken, vergelijken en boeken op één plek samenkomen, maak je snel en makkelijk de juiste keuze. Zie je dezelfde vakantie ergens anders goedkoper? Dan profiteer je van de laagsteprijsgarantie van Zoover. Zo vind en boek je jouw volgende vakantie met een goed gevoel.

Lees hier meer over Zoover en onze voorwaarden.

Ja! Onze gratis online reisassistent Vera helpt je bij het vinden én boeken van je vakantie. Op basis van jouw vakantiewensen en voorkeuren geeft ze persoonlijk advies en zoekt ze vakanties die hier perfect op aansluiten. Zo kies je snel en makkelijk de vakantie die het beste bij je past en boek je deze direct.

Heb je toch nog een vraag of heb je nog extra informatie nodig? Dan staat onze Nederlandstalige klantenservice voor je klaar. Je kunt contact met ons opnemen via telefoon, mail of WhatsApp. We helpen je graag verder.

Vragen? Neem contact op met onze klantenservice

Ja, het is veilig en betrouwbaar om {AccommodatieNaam} te boeken bij Zoover. Zoover voldoet aan alle belangrijke keurmerken, zoals ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Dit betekent dat je rechten duidelijk zijn, je geld beschermd is en je geholpen wordt bij onvoorziene situaties. Zo kun je met een gerust hart veilig boeken bij Zoover.

Wil je meer weten over de ervaringen van klanten van Zoover? Op Trustpilot lees je reviews over hun boekingservaring. Daaruit blijkt dat veel klanten vooral positief zijn over de overzichtelijke website, het makkelijke boekingsproces en de duidelijke prijzen. Ook de snelle afhandeling en heldere communicatie worden vaak genoemd.

Lees hier meer over de voordelen en zekerheden van boeken bij Zoover en de ervaringen van klanten van Zoover

Ja, in veel gevallen heb je garantie als je je vakantie boekt bij Zoover. Dankzij onze aansluiting bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds kun je in veel situaties rekenen op duidelijke rechten en goede ondersteuning. Zo boek je met een gerust gevoel.

Wordt je vakantie gewijzigd of geannuleerd, dan heb je dankzij onze aansluiting bij ANVR duidelijke rechten. Bij een faillissement is je geld beschermd via SGR. En is er sprake van een officiële calamiteit op je bestemming, dan kun je rekenen op hulp van het Calamiteitenfonds. Welke regeling precies van toepassing is, hangt af van de situatie. Hier vind je al onze boekingsvoorwaarden.

Wil je je vakantie annuleren of wijzigen? Dan kijken we graag met je mee naar wat mogelijk is. Bij annuleren gelden annuleringskosten, waarvan de hoogte afhankelijk is van de voorwaarden van de uitvoerende partij. Je kunt je vakantie tot 4 weken voor vertrek wijzigen. Houd er wel rekening mee dat hier kosten aan verbonden kunnen zijn, zoals administratiekosten en eventuele kosten die door onze partners worden doorberekend.

Lees hier meer over de voordelen en zekerheden van boeken bij Zoover.

Soms loopt het anders dan gepland en kun je onverwacht niet meer op vakantie. Gelukkig is annuleren altijd mogelijk. Houd er wel rekening mee dat een reisorganisatie in dat geval annuleringskosten rekent. Ook Zoover brengt kosten in rekening, afhankelijk van de kosten die wij moeten betalen aan de uitvoerende touroperator. Daarnaast rekenen wij € 50,- administratiekosten voor het verwerken van de annulering.

We raden daarom aan om zelf een annuleringsverzekering af te sluiten. Afhankelijk van je situatie en de voorwaarden van je verzekeraar worden de annuleringskosten bij annuleringen vergoed.

Lees hier meer over de boekingsvoorwaarden van Zoover.

Als je jouw vakantie naar Camping Country Park Les Etangs Fleuris bij Zoover boekt, betaal je jouw vakantie veilig en direct met iDEAL | Wero, Bancontact, Mastercard en Visa. Welke betaalmethode je ook kiest, je betaalt altijd veilig en zonder extra kosten.

Vertrek je pas over meer dan 6 weken? Dan betaal je bij het boeken alleen een aanbetaling van 35% van de totale reissom. Het resterende bedrag betaal je uiterlijk 6 weken voor vertrek. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om tijdens het boeken meteen het volledige bedrag te betalen.

Heb je een last minute geboekt en vertrek je binnen 6 weken? Dan betaal je de volledige reissom direct tijdens het boeken.

Of er nog lokale kosten of toeristenbelasting bij jouw boeking bijkomen, verschilt per accommodatie. Als deze kosten van toepassing zijn, worden ze tijdens het boeken getoond of zijn ze later zichtbaar in je Mijn Zoover-account. Je betaalt deze kosten op de bestemming rechtstreeks aan de accommodatie.

Hoe hoog het bedrag is, hangt af van de accommodatie en de bestemming. Gemiddeld ligt dit tussen de 1 en 3 euro per nacht per persoon. Ga je bijvoorbeeld met z’n tweeën twee weken op vakantie, dan betaal je ongeveer 56 euro aan lokale heffingen.

Ja, het is mogelijk om speciale wensen of voorkeuren door te geven voor je verblijf in Camping Country Park Les Etangs Fleuris. Na het boeken kun je via je mijn Zoover account wensen of voorkeuren doorgeven. Wij geven deze vervolgens door aan de accommodatie. Houd er wel rekening mee dat we voorkeuren nooit 100% kunnen garanderen. Een voorkeursligging of andere wens is altijd afhankelijk van de beschikbaarheid en mogelijkheden van de accommodatie.

Tijdens het boeken kun je extra’s toevoegen, zoals een transfer, bagage of een verzekering.

Ja, in de meeste gevallen is het mogelijk om een babybedje bij te boeken bij Camping Country Park Les Etangs Fleuris. Na het boeken van je vakantie kun je via Mijn Zoover aangeven dat je graag een babybedje wilt reserveren. Wij geven dit verzoek vervolgens door aan de accommodatie. Houd er wel rekening mee dat we dit niet 100% kunnen garanderen. Dat is altijd afhankelijk van de beschikbaarheid.

Als de accommodatie het babybedje kan verzorgen, kan het zo zijn dat hier extra kosten voor worden berekend. Deze kosten betaal je dan ter plaatse rechtstreeks aan de accommodatie.