Voor deze boeking heb je de laagsteprijsgarantie
Over SUNRISE Remal Beach
Ontdek het charmante SUNRISE Remal Beach, een 5-sterren paradijs dat uitblinkt met zijn directe toegang tot het strand en een keur aan zwembaden waar vakantiegangers kunnen genieten van zon en ontspanning. Omgeven door de prachtige uitzichten en het comfort dat dit resort biedt, is het de perfecte uitvalsbasis voor een onvergetelijke vakantie.
De Ligging
SUNRISE Remal Beach ligt tegenover het eiland Tiran aan de schilderachtige golf van Aquaba, een van 's werelds beste gebieden voor duiken en snorkelen. De internationale luchthaven van Sharm el Sheikh ligt op een handige afstand van slechts 3 km, terwijl het bruisende centrum van Naama Bay op circa 13 kilometer afstand te vinden is. Voor vakantiegangers die op zoek zijn naar avontuur buiten het resort, biedt de locatie gemakkelijke toegang tot diverse bezienswaardigheden en het stadscentrum, waar de lokale cultuur en winkels op ontdekking wachten. De nabijheid van de luchthaven maakt SUNRISE Remal Beach bovendien een uitstekende keuze voor reizigers die naar gemak zoeken.
SUNRISE Remal Beach, recent gemoderniseerd in 2021, verwelkomt vakantiegangers met een scala aan faciliteiten ontworpen voor comfort en plezier. Het hotel beschikt over 197 kamers en biedt toegang tot vier schitterende buitenzwembaden, waaronder een verwarmd zwembad in de winter, wat zorgt voor een perfecte zwemervaring ongeacht het seizoen. Ligbedden en parasols staan klaar voor gebruik op zowel het zonneterras als op het privéstrand van het hotel, waar vakantiegangers kunnen ontspannen terwijl ze genieten van de zon. Daarnaast biedt het hotel diverse eetgelegenheden, bars, en een breed aanbod aan sport- en wellnessactiviteiten, inclusief een fitnessruimte, tennisbanen en een luxe spa-en wellnesscentrum. Met faciliteiten die toegankelijk zijn voor rolstoelgebruikers, streeft SUNRISE Remal Beach ernaar om een inclusieve en zorgeloze vakantie-ervaring te bieden.
Eten en drinken in SUNRISE Remal Beach is een culinaire belevenis met een keuze uit negen buffet- en à-la-carte restaurants die een verscheidenheid aan internationale en lokale keukens serveren. Vakantiegangers kunnen genieten van Italiaanse gerechten, Thaise delicatessen, of de verfijnde smaken van de Mediterrane keuken. Met een all-inclusive optie die een divers aanbod van zowel alcoholische als alcoholvrije dranken omvat, naast snacks, ijs en koffie met gebak, biedt SUNRISE Remal Beach een volledige eetervaring die zeker aan alle wensen zal voldoen. De verschillende bars, inclusief de strandbar en zwembadbars, zorgen voor verfrissende drankjes en een relaxte sfeer, perfect voor die lange zonovergoten dagen.
Het is belangrijk voor vakantiegangers om te weten dat SUNRISE Remal Beach toegankelijk is voor rolstoelgebruikers, wat bijdraagt aan een comfortabel en zorgeloos verblijf. Houd er rekening mee dat sommige faciliteiten en diensten tegen betaling zijn. Daarnaast worden verschillende betaalmethoden geaccepteerd in het resort, waaronder de bekende creditcards zoals American Express, Visa, Diners Club en MasterCard. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Vakantiegangers genieten van een stralende tijd in Sunrise Remal Beach, vooral in de Posh Club. Ze waarderen de vriendelijke, behulpzame sfeer en de professionele houding van het personeel, dat je het gevoel geeft echt welkom te zijn. Het hotel straalt luxe uit en de sfeer is ontspannen en gezellig. Het eten is hoogwaardig en variërend, met bijvoorbeeld lekker verse zalm en sushi die indruk maken. Het koraalrif is een kleurenspektakel vol leven, perfect voor mooie herinneringen. Zwembaden, strand en fitnessruimte zorgen voor een compleet resortgevoel, en de rustige sfeer wordt gecompenseerd door af en toe gezellige muziek. Deze verblijfservaringen geven je echt dat vakantiegevoel en een glimlach voor later.
Telefoonnummer | 20 693670310 |
Adresgegevens | - El Montazah, Ras Nasrani, South Sinai, P.O Box 110, - |
Website | SUNRISE Remal Beach |
Social media | Instagram, Facebook |
SUNRISE Remal Beach
Een fantastisch verblijf in SUNRISE Remal Beach, vooral de ervaring in de Posh Club!
Het Posh Club-team – Abanob, Hassan en Gayar – was ongelooflijk vriendelijk, behulpzaam en professioneel. Ze gaven ons vanaf het eerste moment tot het einde van ons verblijf het gevoel dat we echt speciaal waren.
Hartelijk dank aan mevrouw Dina, de manager van de Posh Club, voor haar vriendelijkheid, professionaliteit en uitstekende management. Het is duidelijk dat ze de tevredenheid van haar gasten belangrijk vindt, en dat is in elk detail te merken.
Ook onze speciale waardering gaat uit naar de heer Mohamed Ghonim, de restaurantmanager, voor de vlotte service en de geweldige eetervaring.
En we mogen Mohamed Abdel Karim, de barman, natuurlijk niet vergeten – zijn cocktails waren fantastisch! Creatief, heerlijk en altijd met een glimlach geserveerd.
Alles was perfect en we kijken er nu al naar uit om terug te komen. Een echte aanrader!
Ons verblijf in het hotel was fantastisch en overtrof al onze verwachtingen. Het hotel zelf is prachtig, georganiseerd en straalt een werkelijk luxueuze ambiance uit. Een speciale dank gaat uit naar de Posh Club, die een van de hoogtepunten van ons verblijf was. De sfeer, service en aandacht voor detail waren uitstekend. Veel dank aan Dina, de manager van de Posh Club, voor haar professionaliteit en uitstekende management. Het butlerteam was geweldig en maakte ons verblijf nog onvergetelijker. Abanob, Hassan en Gayar waren ongelooflijk behulpzaam, vriendelijk en altijd met een glimlach. Een fantastisch en professioneel team. De service in het restaurant was ook perfect. De restaurantmanager, Mohamed Ghonim, leidt een uitstekend team. Speciale dank aan Basyooni, die attent en professioneel was. Aan de bar maakte Mohamed Abdel Karim indruk op ons met zijn fantastische cocktails!! Zeker een aanrader
kamer: swim up suite
het eten was geweldig. de a la carte zit erbij in en is echt hoogwaardig. de sushi was bijvoorbeeld erg goed voor all in standaarden.
sochtends is er gerookte zalm maar deze is snel weg door de russen die wachten tot het de keuken uit komt en vervolgens het hele bord mee te nemen.
prachtig huisrif met veel moois te zien.
we hebben met de hotel manager en directeur gesproken over hoe we het vonden gezien er niet veel nederlanders komen en ze leken onze punten erg serieus te nemen. er was eigenlijk maar een pijnpunt deze gehele week en dat was de luide muziek savonds tot 23:00 bij de bar.
SUNRISE Remal Beach
Mijn vriendin en ik bevelen het Sunrise Remal Beach Resort van harte aan!
Na een grondige en veeleisende online vergelijking heeft dit resort het voor ons gewonnen. We werden altijd hartelijk, behulpzaam en voorkomend behandeld, en er werd nooit van ons verwacht dat we iets terug zouden doen.
We waren enorm opgelucht, want we hebben absoluut geen problemen gehad met het eten in het hotel en alles perfect verdragen! Het was bovendien echt gevarieerd, voedzaam en lekker.
Het hoofdzwembad is aangenaam verwarmd, de ligbedden bij het zwembad en op het strand bieden schaduwplekken, het koraalrif is verrassend goed onderhouden, de goed geconditioneerde, hoogwaardige fitnessruimte is motiverend, het Indiase restaurant is ongeëvenaard, en de professionele en zeer geliefde Night Manager Hammad evenals de Duitstalige Manager Ahmed zijn absoluut een hoogtepunt. ♥️
Veel dank aan het Remal Sunrise Beach Resort! Hope to see you again one day! 🌞🙏❤️
Ik had een geweldige tijd in de Posh Club of Remal Beach at Sunrise. Vanaf het moment dat ik aankwam, was iedereen supervriendelijk en gastvrij. Het personeel had zo’n fijne houding en zorgde ervoor dat ik me de hele tijd op mijn gemak voelde.
Het management heeft me echt verrast met hun follow-up – ze checkten regelmatig of alles goed ging, en dat gaf mijn verblijf echt iets extra’s.
Mijn kamer was altijd schoon en fris, en de hele plek heeft een heel ontspannen sfeer. Het eten was ook heerlijk, met perfecte smaken bij elke maaltijd, en de drankjes aan de bar waren fantastisch.
En het koraalrif… gewoon Wauw! Zo mooi en vol leven. Het was echt een van de hoogtepunten van mijn verblijf.Al met al had ik een fantastische ervaring en ik zou de Posh Club of Remal at Sunrise zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een vriendelijk, plezierig en onvergetelijk verblijf
Comfortabel hotel, ongelooflijk gelegen op een prachtige snorkelplek. Welkom en all in fantastisch