Laagsteprijsgarantie

9.2
FenomenaalScore uit 9 reviews

overtrof verwachting!
Door Cor de Weerd op 30-08-2024

Fijne rustige camping met bijzonder aardige eigenaren. Mooie grote plekken met voldoende zon/schaduwplekken.
Uitstekende restaurant wat zowel door de locals als door de campinggasten wordt bezocht. Veel leuke plekken in de omgeving voor het maken van uitstapjes.

Pareltje in Noord-Frankrijk
Door Alexander op 12-08-2024

Mooie plek in een rustig gebied in Noord-Frankrijk. Zeer vriendelijke eigenaar, goed restaurant, privé sanitair en ruime plekken.

Mooi gelegen camping
Door Margareth Ram op 01-08-2024

Mooie, rustige camping, prachtig gelegen.
Wij hadden mooie, grote plek met privesanitair en buitenkeukentje met koelkast.
Doordat we geen buren hadden was de plek erg ruim, anders is het vrij krap voor twee caravans.
Goed restaurant op de camping.
Eigenaresse kwam elke avond bij iedereen even langs om te informeren of alles nog naar wens was.

Super rustige, fijne, mooie camping!
Door Myrthe Overduin op 31-07-2024

Al jaren komen wij op deze super fijne camping met super gastvrije eigenaars. Zij doen er alles aan om het naar je zin te maken. Er is een grote speeltuin voor kinderen, een super lekker en goed restaurant, privé sanitair op elke campingplek, en ruime plekken met in meer en mindere mate schaduw. Het is ook een camping om echt tot rust te komen. In de prachtige (Franse)Ardennen zijn in de buurt van de camping veel leuke activiteiten te doen. Kajakken, mountainbiken, wielrennen, kastelen bekijken. Echt een aanrader, voor zowel met als zonder kinderen!!! Wij komen hier zeker terug!

Fijne camping
Door Coster op 13-08-2023

Eerst de droge feiten:
60 plaatsen, allen met privé-sanitair. Door de opbouw levert dat wat smallere plaatsen op, met direct contact met je buren. Je staat niet scheerlijn aan scheerlijn, maar het is wat smaller dan gebruikelijk.
Het dorp zelf is erg stilletjes, en je moet voor boodschappen al snel een 15 minuten rijden, en voor bezienswaardigheden nog wel wat verder als je geen wandelaar of fietser bent.
Maar...
De eigenaresse Wendy is een topper, die elke avond een rondje maakt langs de gasten, wat ik heel erg waardeer. Zij is denk ik ook de factor achter de sfeer op de camping: gemoedelijk, vriendelijk. De kinderen (tot zeker 12 jaar) kunnen zich vermaken in de speeltuin, in het beekje, in het bos, bij de dieren. Uren speelplezier gegarandeerd.
Dit is een van de weinige keren dat we overwegen om wél terug te gaan naar een camping. Een heel erg positieve ervaring, die voor herhaling vatbaar is. Dank Wendy.

Fijne en kindvriendelijke camping
Door Margot op 27-06-2023

Wij hebben hier met de kinderen (7 en 3) een fijne vakantie gehad. De speeltuin is super met goede afwisseling voor jonge en oudere kinderen. Er is achterin de camping een bos, waar wij met takken een hut maakte. Eigenaresse Wendy wist de kinderen goed aan de afwas te krijgen in ruil voor een ijsje. Super voor ons ;). Eten op de camping was goed. We vonden eigen sanitair comfortabel, hoewel dit voor ons op een camping geen must is. In de omgeving hebben we een keer gefietst, bunker bezocht en een recreatie water.