Laagste prijsgarantie

6.2VoldoendeScore uit

Over Camping Sandaya Château des Marais

Sandaya Camping Le Château des Marais ligt op een landgoed. Het sanitair is wat verouderd evenals de stacaravans. Je verblijft op schaduwrijke plekken, ook met je eigen caravan. Voor de kinderen is er een zwembad met glijbanen, springkussen en zijn er sportvelden. Een perfecte doorreiscamping dankzij de ligging op 30 minuten rijden van Orleans.

Sommige vakantiegangers vonden hun lichtpuntjes op de camping ondanks diverse uitdagingen. De receptie werd geprezen voor haar buitengewone inzet, een straaltje hoop in de serviceverlening. De locatie zelf, met zijn prachtige plekken, bood een achtergrond die potentieel had voor schoonheid en rust. Een ander positief aspect was het verwarmde binnen- en buitenbad, wat zeker gewaardeerd werd door bezoekers die op zoek waren naar ontspanning. Daarnaast wisten sommigen de goed georganiseerde structuur van de camping te waarderen, ondanks de natuurlijke uitdagingen die ze tegenkwamen. Het personeel dat zich inzette om vakantiegangers uit een lastige situatie te helpen, werd ook gezien als een bewijs van toewijding en zorg.

Telefoonnummer

€ 262

Camping La Grande Tortue

8.7
    Camping
    FrankrijkCentreCande sur Beuvron (Loir et Cher)

• Camping Parc de Fierbois

€ 263

Camping Parc de Fierbois

7.3
    Camping
    FrankrijkCentreSte Catherine de Fierbois( Indre et Loire)

• Camping Paradis l'Arada Parc

€ 153

Camping Paradis l'Arada Parc

8.3
    Camping
    FrankrijkCentreSonzay (Indre et Loire)

• Camping Couleurs du Monde

€ 225

Camping Couleurs du Monde

8.3
    Camping
    FrankrijkCentreMontrichard (Loir et Cher)

• Camping Seasonova Le Martinet

€ 137

Camping Le Bois Fleuri

7.1
    Camping
    FrankrijkCentreIlliers-Combray (Eure et Loire)

• Camping Les Bois du Bardelet

• Aantal bungalows: 250

6.2VoldoendeScore uit 256 reviews

Uitgewoonde 'premium' chalets
Door Gabrie op 18-09-2024

Newton Premium Chalet geboekt, aangeprezen met 'veel élégance en comfort', dat viel even tegen.
Deze chalets staan echt op een prachtige plek, maar zijn verder uitgewoonde, kale, smoezelige chalets, vrijwel allemaal.
Zeer vies bij aankomst, plastic-douchecabines die uit elkaar vallen, vrijwel alle deuren sluiten niet waaronder de wc-deuren, vanuit de 'master-bedroom' kijk je recht de stoppenkast en boilerruimte in (deur ontbreekt), nog nooit een slechter inventaris gehad, geen klok of schilderijtje aan de wand, geen plankje of seurtje hangt recht en zo kan ik nog wel ff doorgaan.
Bovenstaand natuurlijk gemeld, weinig tot niets mee gedaan. Na een formele klacht kreeg ik een 100e tegoed aangeboden terwijl de premium 900e extra was. Nee bedankt, geen Sandaya hier.
Zwembad staat leuk op de foto maar is vergane glorie, animatie matig,
Al met al geen 5 sterrencamping en al helemaal geen 5 sterren premium accommodaties.

Niet gaan!
Door Kris op 13-08-2024

Enorme tegenvaller. Compliment voor de fotograaf, want het zwembad is in het echt veel kleiner. Huisjes zijn wel ok. Niet luxe. En zeker wat betreft prijs/kwaliteit een onvoldoende.
Receptie was wel buitengewoon goed. Maar de mevrouw van het restaurant was ronduit asociaal. Een soort vrouwelijke Basil Fawlty. Een vraag wordt niet beantwoord, en het eten is nou ook niet direct van hogere culinaire kwaliteit. Eens maar nooit meer. Dat geldt ook voor de pizza’s die dreven in olie, en vooral niet met liefde waren bereid.
De jongens van het cafeetje hingen op de bank en waren zeker niet van plan om te helpen. Het afrekenen van de ijsjes duurden zo lang, dat deze gesmolten waren. En er was niemand anders, dus druk was het niet.
De volgende dag bracht ik de kinderen voor vermaak vlak bij het cafeetje waar dezelfde jongens hingen op de sofa, om in alle vroegte een joint op te steken, onder het mom: ‘wat nou familie camping’
Nooit meer!

Geen aanrader!
Door Thea op 10-07-2024

Slechte ervaring met de staat van de plek met privé sanitair, maar ook met de beloftes die gedaan werden en niet nagekomen zijn. Men had ons niet op de hoogte gebracht van de modder (niet zo'n klein beetje ook) en diepe bandensporen van vorige campinggasten op deze plekken. Bijna onmogelijk om in deze modderpoel de caravan te plaatsen (en er weer af zien te komen..) en dan een fijne vakantie te kunnen vieren. Je zou, zonder te overdrijven, met een loopplank naar het sanitair gebouwtje moeten lopen. Nogal vreemd dat deze plekken toch nog aangeboden werden in deze staat. Hoewel ons aangeboden werd een andere plek (zonder privé sanitair) te zoeken op de camping voldeden ook deze plekken niet aan onze verwachtingen. Wij zijn uiteindelijk, i.o.m. de dame van de receptie die ons beloofde het verschil terug te zullen storten op onze bankrekening, eerder vertrokken. Uiteindelijk slechts 25% van het beloofde verschil ontvangen. Geen aanrader!!

Camping Sandaya Château des Marais

Waarom nemen mensen honden mee op vakantie
Door Jozef op 05-07-2024

Leuke camping. Werden alleen gek van al die blaffende keffers die overal hun behoefte doen. Laat die honden thuis of in een asiel.

Prima camping als het goed weer is...
Door Gien op 29-05-2024

Mooie camping met heel veel huuraccommodaties en slechts 25 staanplaatsen.
Verwarmd binnen- en buitenbad.
Zeer goed georganiseerd.
Marais betekent MOERAS en dat hebben we geweten. Er was veel regen gevallen toen wij aankwamen. Wij moesten op een grasveld draaien om op onze plaats te komen. Daar kwamen we vast te zitten. Het bleek heel moerassig te zijn. Het personeel heeft een aantal uren lang geprobeerd ons eruit te krijgen met tractor. Niet gelukt. Uiteindelijk is de dag erna een sleepwagen uit Blois gekomen om de caravan eruit te krijgen. Gelukkig hebben we die nacht in een safaritent mogen slapen. Met dank aan het geweldige personeel!!!
Restaurant is een beetje amateuristisch. Minpunt voor dit personeel. Er was voedsel op de grond gevallen en het personeel stapt er gewoon overheen i.p.v. het op te ruimen. De wc in het restaurant had geen toiletpapier. Heel onhygiënisch vinden wij…

Leuk voor een paar dagen de omgeving verkennen
Door Esther op 19-05-2024

Prettig vakantiepark, netjes onderhouden, leuk opgezet. We kwamen aan in het begin van de meivakantie voor een paar dagen, toen was het nog rustig, ook minder goed weer helaas. Eind van de meivakantie kwamen we een dagje terug - blijkbaar waren de Franse schoolvakanties ook begonnen (en het weer was beter) - het hele zwembad zat hardstikke vol we wisten niet wat we zagen. Alleen de waterbaan is best warm, de overige baden zijn redelijk koud. Mogelijkheid om snacks en pizza en te halen en een winkeltje prima verzorgd allemaal, mogelijkheid om de auto op te laden, fijn. Al met al gemengde gevoelens dus - een aanrader voor een paar dagen tussenstop maar voor een langere vakantie een twijfelgeval.