Laagsteprijsgarantie
5.3
MatigScore uit

Camping Pommeraie de l'Océan

Over Camping Pommeraie de l'Océan

Gelegen op een prachtig Bretons schiereiland met pittoreske stranden en verborgen baaien aan de kust, ligt Camping Pommeraie de l'Océan op een fantastische locatie in Tregunc, op slechts 900 meter van de zee. Dit is de perfecte plek voor een ontspannen strandvakantie of een actief avontuur in het hart van het bruisende Bretagne. Alternatieven genoeg, met verwarmde binnenbaden, een buitenzwembad en leuke waterglijbanen voor de kinderen.

Locatie en omgeving

Camping Pommeraie de l'Océan bevindt zich in Tregunc, een schilderachtig stadje in Finistère, halverwege tussen de steden Concarneau en Pont-Aven. De camping is ideaal gelegen, slechts 900 meter van de zee, waardoor bezoekers gemakkelijk de prachtige Bretonse kust kunnen verkennen. De directe omgeving biedt talloze mogelijkheden voor uitstapjes, zoals het charmante vissersdorpje Concarneau, met zijn oude stad Ville Close en het visserijmuseum. De natuur in de omgeving is adembenemend, met mooie wandel- en fietspaden. De camping is goed bereikbaar met de auto en perfect voor wie Bretagne wil ontdekken.

Services en faciliteiten

Camping Pommeraie de l'Océan biedt een scala aan geweldige faciliteiten en diensten. Er zijn verwarmde binnen- en buitenzwembaden, ideaal voor een verfrissende duik, en waterglijbanen die voor veel splasplezier zorgen. Voor de sportieve vakantiegangers zijn er mogelijkheden voor tafeltennis, basketbal en volleybal. Kinderen kunnen zich uitleven in de Kid's Clubs, waar ze nieuwe vrienden maken en leuke activiteiten beleven. Voor de inwendige mens zijn er diverse eetgelegenheden, zoals een snackbar en een ijssalon, evenals een restaurant voor lunch en diner. Een goed gesorteerde supermarkt en de lokale bakker maken het makkelijk om zelf te koken of versgebakken brood te halen voor ontbijt. Daarnaast zijn er laadpunten voor elektrische voertuigen en kunnen er fietsen gehuurd worden. Voor een gezellige barbecue zijn er mogelijkheden om een BBQ te huren. Wi-Fi is beschikbaar op de camping, zodat je ook op vakantie verbonden kunt blijven.

Let op dat de toeristenbelasting en eventuele andere toeslagen nog niet inbegrepen zijn en ter plekke voldaan moeten worden. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

• BBQ toegestaan

3, Stang Sant Laorans, 29910

Camping Pommeraie de l'Océan

5.3
MatigScore uit 3 reviews

Drama
Door Frauwkje op 29-11-2023

Nog nooit zo misleid door mooie plaatjes en praatjes. Uit reviews lijkt het wel een prima camping te zijn geweest, maar onder nieuw beheer een drama. Alles was vies en kapot aan onze stacaravan. Geen hulp of oplossingen. Na 1 dag vertrokken naar airb&b huisje en met behulp van rechtsbijstand ons geld terug gekregen.

Leuke, gezellige camping met heerlijk zwembad
Door Martine op 16-08-2023

Mijn kinderen vonden de camping geweldig! Fijne niet te grote camping, waar je heerlijke pizza's kunt eten in het restaurantje voor. Heerlijke wijn ook. Heel leuk dat de bar grenst aan het zwembad, als de kids een poolparty hadden konden we gezellig meekijken. Zwembad is fantastisch. Echt genoten van de prachtige stranden vlakbij. En mooie dorpjes (Concarneau, Pont Aven) Heerlijke vakantie gehad, nu heimwee. We komen zeker terug! Douches waren heerlijk. Toiletten kunnen wel wat vaker schoongemaakt worden. Helaas stonden wij vlakbij een groep (vaste?) gasten die tot 's nachts veel lawaai maakten op hun veranda. We hadden echt pech want verder was het erg stil op de camping na 23.30 uur. Gelukkig kwam de security langs en waren ze erna stil. Maar dit was helaas wel iedere avond aan de orde. We verbleven in een tent dus het was daardoor erg gehorig. Verder echt genoten, en wat is Bretagne prachtig! Een aanrader!

Omgeving prachtig, camping en stacaravan minder.
Door Maartje op 17-07-2022

De omgeving is prachtig! De mooiste stranden, boottochtjes, haventjes en veel leuke restaurantjes. De camping is prima, maar zijn 4 sterren niet waard. De toiletgebouwen verdienen een opfrisbeurt en de hele camping moet beter schoon gehouden worden. Onze stacaravan bleek bij binnenkomst nog erg vies en er lag nog een stuk taart in de koelkast. Maar ook NA schoonmaak was het nog vies: er had een stuk Franse kaas liggen rotten achter de koelkast, er was kauwgom op de deur geplakt en er lag nog overal stof en kruimels. Klein stukje dor gras om de stacaravan heen, net genoeg voor de auto. Tegenvaller! En slecht geholpen bij de receptie.
Het zwembad is enig! De camping staat vol Bretonse mensen, ook erg leuk. De sfeer is gemoedelijk. Broodjesservice vanaf 09.00, voor kleine kinderen vrij laat.