Over Capfun Longchamp
Aan de kust van Bretagne vind je Camping Longchamp. De camping en het sanitair zijn verzorgd en schoon. Ook het personeel is vriendelijk. Kinderen glijden van de glijbanen zo het zwembad in. Het strand ligt op loopafstand. Last van slecht weer? Bezoek het Grand Aquarium in Saint Malo. Ook de plaatsen Dinan en Saint-Lunaire zijn een bezoek waard.
Adresgegevens | 773 boulevard de Saint Cast, 35800 |
Capfun Longchamp
Brand gehad. Gebouw weggebrand. Kan gebeuren. Drie uur buiten de camping in verband met evacuatie. Het was erg koud! Geen informatie, wat het heel vervelend maakt met jonge kinderen. Vervolgens geen compensatie en slechte nazorg terwijl het zeer indrukwekkend was. Nooduitgangen waren niet op orde! Daarna spreekt de manager iedereen aan die met een telefoon in de buurt komt van de ravage. Werden beticht van foto’s maken, wat niet aan de orde was. Ze wilde foto’s op de telefoon zien! De grens over wat mij betreft. Zelf maken ze foto’s van iedereen in het zwembad zonder toestemming. Heerlijk met je zwempak/zwembroek/bikini ongevraagd op de foto/film. Managers moeten echt een opleiding volgen voor hun vak!
Locatie prima. Huisjes prima. Zwembad is leuk. Wij komen niet terug.