Laagsteprijsgarantie

Instagram, Facebook

Capfun Le Cénic

2.9
OnvoldoendeScore uit 7 reviews

Caravan onbewoonbaar en geen service
Door Esther den Haan
Zoover Ontdekker
op 10-07-2026

Na een auto reis van zo’n 19 uur zijn wij hier, noodgedwongen 1 nacht gebleven, de geboekte caravan bleek onbewoonbaar en ik ben nu 7 dagen later nog steeds bezig om geld terug te krijgen.

Caravan onbewoonbaar en geen service-1135f53f-e4ab-48ee-94e1-0b0991eb2dfeCaravan onbewoonbaar en geen service-a21ca58e-d47c-4ebb-885c-71488bdd3dfa
Mooie camping
Door Familie Hensbroek op 12-09-2023

Hele leuke camping, waar veel te doen is voor de kinderen. Er is een mooi groot zwembad met leuke glijbanen en een mooi binnenbad. Daarnaast is er nog een kleiner zwembad, waar het ook fijn is om even te vertoeven. Wij hadden een mooie mobilhome met een prima ligging. Het strand van Penestin was ook erg mooi.

Super!
Door Sandra op 31-07-2023

Wij hebben hier 2 weken mogen verblijven. Bij aankomst een net en schoon huisje vlak bij het bos. Er zijn 2 zwembaden. Het grote (binnen en buiten) zwembad met de grote glijbanen en een kleiner, rustiger (binnen en buiten) zwembad. Beiden vielen in de smaak bij de kinderen. Ook kwaliteit en hygiëne was in orde, met als uitzondering de kleedkamers en toiletten bij het grote zwembad. Maar hier maak je eigenlijk geen gebruik van. Het park heeft veel animatie, wel in het Frans maar dat was bekend. Nabijgelegen stadje is te lopen (15min) en heeft leuke restaurantjes en markten. Zee is ook vlakbij en erg mooi. Aanrader om het dorpje La roche bernard te bezoeken.
Horeca is in orde en lekker eten. Step/bmx baan is leuk voor de kinderen. Wij hebben deze gehuurd maar zelf meenemen van huis is aan te raden. Wat voor mij een groot pluspunt was: vriendelijk, enthousiast en behulpzaam personeel! We raden deze camping aan.

Fijne camping
Door Mandy op 23-07-2023

Leuke camping. De camping staat vol met stacaravans. Op sommige plekken staan deze dicht op elkaar of in straatjes tegenover elkaar. Wij hadden een ruime plek zonder inkijk. Op de camping zijn voornamelijk Fransen. Tijdens ons verblijf hebben wij 5 andere NL auto's gezien. Dit is voor ons geen probleem. We gaan namelijk niet naar het buitenland om tussen de Nederlanders te zitten. Er is de gehele dag door animatie, wel allemaal in het Frans.
De zwembaden en glijbanen vielen goed in de smaak bij onze kinderen. Wij hadden altijd wel een plekje bij het zwembad.
Voor het bezoeken van bezienswaardigheden in de buurt heb je wel altijd een auto nodig en ben je al snel 30 tot 60 minuten onderweg.
De accommodaties (sun top presta) zijn erg netjes en ruiken heerlijk fris bij aankomst.
Wij hebben het naar ons zin gehad, maar zullen hier niet terugkeren omdat we de omgeving nu wel gezien hebben.

Leuk maar druk
Door Manja op 19-08-2022

Wij hebben 2 weken op deze camping verbleven en het was erg leuk. Kinderen hebben zich geen moment verveeld. De springkussens en de step/crossbaan was een van de favorieten. Visvijver ook heel erg leuk en veel gevangen. Zwembaden waren ook prima, maar in de middagen werd het er ontzettend druk en waren er te weinig stoelen.
De camping is wel erg volgebouwd waardoor je echt hutje mutje staat, maar voor ons was dat nu prima
Veel te doen kwa animatie maar wel alles in het Frans.
We hadden wat dingen in het huisje wat niet klopte en dit werd netjes dezelfde dag nog geregeld.
Wij gaan er niet terug, maar raden de camping wel aan.

Super zwemparadijs
Door Sanne op 08-08-2022

Weekje in mobile home Cabana 4p. Zeer nette recente mobilhome met ruim 2p bed (160x200m), ruime goed uitgeruste keuken. (G113)
Leuke veranda, alles goed schoon en wij hadden ruime plaats. Als ik 1 minpuntje moet opnoemen, was dat het tuinmeubelair bestond uit 4 kuipstoelen. 2 verstelbare stoelen waren wel lekker geweest. Wat ook fijn was we waren paar uur eerder gearriveerd en konden er al in.
Park zelf fantastisch, zeker voor onze pubers van 15 en 17 jaar. Ondanks dat 90% van park bestaat uit Fransen, hebben ze nieuwe vrienden gemaakt, gelukkig spraken ze Engels en 2 NL vrienden.
Het was goed onderhouden en net park, genoeg animatie, handig winkeltje, tig sportmogelijkheden, verhuur en fantastisch zwemparadijs.
Omgeving was mooi, strand Mine d Or eindje lopen 2,5 km. Maar je kan ook fiets huren. Penestin leuk dorpje en heerlijk Pizza eten bij Lorenzzona.
Aanrader, maar houdt rekening dat hier alles in Frans is