Laagsteprijsgarantie
8.2
FantastischScore uit
  • Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds

• Deze accommodatie heeft een score van 8.2

Over Château de Chigy (ook chalets)

De ligging

Belangrijke praktische informatie voor vakantiegangers betreft de toegankelijkheid van de accommodatie. Het is van belang te weten dat pakketreizen bij Château de Chigy (ook chalets) over het algemeen niet geschikt zijn voor personen met een mobiliteitsbeperking, tenzij anders aangegeven in de productbeschrijving. Voor specifieke verzoeken rondom mobiliteitsbeperkingen is het mogelijk meer gedetailleerde informatie te verkrijgen om zo aan de wensen te kunnen voldoen. Verder is het goed om vooraf te controleren welke betaalmethoden geaccepteerd worden en wat het beleid is omtrent het meenemen van huisdieren. Daarbij is het ook nuttig om na te gaan of er een specifieke dresscode geldt in de restaurants binnen de accommodatie. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

• BBQ toegestaan

• Fitness

Route de Bourbon-Lancy, F-58170

Château de Chigy (ook chalets)

8.2
FantastischScore uit 8 reviews

Mooi gelegen camping met potentie voor verbetering
Door I. op 05-08-2025

Wij verbleven 4 nachten op deze camping. Zwembad, speeltuin en de ligging van deze parkachtige camping zijn prima.
Het sanitair heeft echt een upgrade nodig. Het was schoon, maar technisch verouderd. Het duurt lang voordat je warm water krijgt onder de douche en de straal is vreselijk hard. Geen zeep bij het sanitair beschikbaar. Geen planchet bij de wastafels. De afvoer van de wastafels kan niet dicht, vervelend als je contactlenzen in moet doen. Kranen zijn moeilijk open en dicht te draaien.
Op de camping komen veel grote gezinnen, vaak kennen zij anderen, dus het is er behoorlijk druk, ook in de avond.
Verder geen gebruik gemaakt van de voorzieningen. Receptie en restaurant zijn beperkt open. Geen andere nationaliteiten dan Nederlandse gezien.

Top, geweldig!
Door Liesbeth op 28-07-2023

Prachtige ruime en schone camping met veel faciliteiten. Heel comfortabel. Schitterende omgeving! We hopen volgend jaar weer terug te komen. Het was geweldig!

Heerlijke camping voor een rustvakantie
Door Jacob en Julia op 28-08-2022

Wij hebben eind juli 2022 10 dagen op de camping gestaan. Mooi, groot park met weinig bezoekers. Ideaal voor rustzoekers. Elke ochtend werd op verzoek brood bij de tent gebracht. Verder nog geen tot weinig voorzieningen. Dit gaat de nieuwe eigenaar weer opstarten/uitbreiden.
Heerlijk zwembad dat helaas wel op zondag dicht is. Dat is eigelijk not done voor vakantie vierders, zeker als het 32 graden is. Voor de rest alleen maar positief. Vriendelijke en behulpzame mensen.
Omgeving van de camping is ook een rustig gebied. Wij hebben genoten.

Fijne en ruime camping met hernieuwde faciliteiten
Door Marjan op 26-08-2022

Wat een rust en ruimte op deze fijne camping met vriendelijke (nieuwe) eigenaren die sinds dit jaar heel hard hebben gewerkt om de camping, het sanitair, het zwembad en andere faciliteiten sterk te verbeteren. En dat is te zien! Wij stonden op een XXL plek met fantastisch uitzicht op het vismeer en de omliggende heuvels. Een aanrader wat ons betreft.

Prachtige camping
Door Harry op 14-07-2022

Sinds februari 2022 heeft deze camping nieuwe eigenaren die de camping een eigentijdse opknapbeurt gegeven hebben. Sanitair vernieuwd, zwembad opgeknapt en meerdere huisjes al hersteld. Het terrein is erg groot en heeft een parkachtige uitstraling. Niet alles is al af, nog geen eetgelegenheid aanwezig. Wij hebben er 3 dagen gestaan, rust, stilte en weidse uitzichten. Groot zwembad.

Fantastisch
Door Annabel op 23-06-2022

Prachtige Camping, de nieuwe eigenaren hebben hard gewerkt en oog voor details