Camping Le Paroy

- € 51
Camping de Saulieu
CampingGa naar accommodatie*Evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 150
Camping La Clé de Saône
Camping de Nevers
Camping- € 83
p.p. vanaf*
Camping de L'Ile (Island)
- € 151
Wasmachine
Centrale verwarming
Adresgegevens | le paroy, 71190 |
Camping Le Paroy
Fijne camping met ruime plaatsen, prima sanitair en dat voor een zeer schappelijke prijs. Danjella en Ray zijn gastvrij, behulpzaam en hebben aandacht voor iedere gast. En dan hebben we ook nog lekker gegeten!
Vriendelijke ontvangst.
Het toegangspad zit vol kuilen en hobbels.
De plekken zijn groot.
De douches geven mondjesmaat water, maar wel voldoende heet. Douches zijn aan renovatie toe.
Wij hebben geen gebruik gemaakt van de eetgelegenheid, omdat we € 21 te veel vinden voor een eenpansgerecht.
Voor ons was het de eerste keer op deze camping maar zeker niet de laatste keer .
We kwamen voor de camping maar zijn gebleven voor de uitbaters , merci Joost & Trix en hopelijk tot ziens .
Dit jaar door Trix en Joost ontvangen. op de ons zo vertrouwde camping. Lieve zorgzame en humorvolle mensen waarbij we ons gelijk weer helemaal thuis voelden. De table d’hôte was prima verzorgd, gezellig en goed bezocht, want Joost is een prima kok. We kijken al weer uit naar volgend voorjaar!
We kwamen dit jaar voor de vierde maal op deze zeer rustige camping met ruime plekken. Een Camping op een heuveltop voor rustzoekers, die ook wel van gezelligheid houden. 3 maal per week kookt de beheerder en kan er aan lange tafels gegeten worden. Dit jaar waren er nieuwe beheerders. Ze hadden de atmosfeer van de camping heel goed begrepen. Vriendelijk. Een altijd schoon toiletgebouw en een goed onderhouden camping. En het eten van kok Joost was top. Joost en Trix bedankt voor het aangename verblijf en de gastvrijheid.
Leuke basic camping. Kampeerplekken in verschillende maten. Wij hadden
Panorama gereserveerd en bevestigd gekregen echter bij aankomst niet gekregen. Gek want plaats was wel vrij…
We hadden alles al opgebouwd dus de vier dagen maar blijven staan. Wel jammer want de panoramaplaatsen hebben een fantastisch uitzicht. Joost is een prima Kok, we hebben heerlijk gegeten. Trix doet veel zaken als receptie, schoonmaak, gezelligheid enz. Goed stel voor deze camping die ze tijdelijk runnen. Sanitair is schoon maar kan wel facelift gebruiken en wij maken het niet veel meer mee maar hier moet je nog echt met je wc-rol de camping over….. Leuke camping en indien het zo uit komt komen we zeker nog een keer.