Deze accommodatie heeft een score van 8
Adresgegevens | Rue Claude Decloître, 03700 |
Beau Rivage
Wij zijn 2 weken verbleven op deze camping. Er zijn nagenoeg alleen Fransen, daar moet je van houden. Wij hadden een buurjongetje die elk uur het op een schreeuwen zette, hier is niet echt iets mee gedaan door de camping. Er is elke avond entertainment tot stipt 23.00 uur ‘s avonds voor jong en oud. De kwaliteit van het eten bij het restaurant is goed. Je kunt broodjes bestellen voor de volgende ochtend bij het restaurant. Er zijn op 5 minuten lopen van de camping genoeg restaurants waar je goed kan eten gelegen aan de Allier. Voor de kinderen is er een speeltuin en een luchtkussen, er worden activiteiten gepland waar je voor in kunt schrijven voor oud en jong. De wc’s zijn schoon en er is altijd wcpapier. Er is een zwembad voor allen met 2 glijbanen en een speeltuin en een volwassenenzwembad waar ligbedjes zijn, heerlijk. Alle toeristische attracties liggen ongeveer op een uur rijden. Over het algemeen een goede ervaring.
Helaas kort van wege het weer, maar prima camping, aan te bevelen!
Groet van Ria & Ton
Fijne, gemoedelijke camping. Wordt veel georganiseerd, helaas veel Frans maar ze proberen wel in het Engels! Elke avond veel gezelligheid. Klein maar fijn zwembad met hele leuke glijbanen, kids van 9 en 11 konden zich hier prima vermaken! Kleinschalig, dus alles lekker dichtbij. Soort playground buiten de poort, waardoor je hier wel minder snel heengaat. Verlichting na 12u 's nachts minimaal, dat is minpunt. Sanitairgebouw is verouderd (waar wij dichtbij zaten), maar wel goed schoon! Mooie plek aan de rivier, met veel restaurantjes in de buurt en dichtbij stad Vichy met veel faciliteiten. Niet veel Nederlanders en veel campinggasten die maar kort blijven. In het restaurant op de camping zelf kun je ook goed eten en voor 's ochtends broodjes bestellen. Lidl, Aldi en LeClerc vlakbij, Aldi is onze favoriet! Kortom, een aanrader!
Camping is verzorgd. Rondom de camping is het goed fietsen of wandelen. Tevens extra restaurantjes vlakbij.
Het is een nette camping en er wordt veel georganiseerd dit is helaas alleen in het Frans als ze het ook in het Engels zouden doen zou dat zeker een pluspunt zijn.
Wij hadden een mobilhome gehuurd was netjes en schoon. Het restaurant was prima de prijzen vielen mee, buiten het park zijn nog een aantal restaurants maar die waren aanmerkelijk duurder.
Een supermarkt is niet aanwezig op de camping maar er was wel een mogelijkheid om je stokbrood en croissants te bestellen. Op korte afstand zitten er diverse supermarkten zoals de E. Leclerc, Lidl en Aldi.