Le Vaubarlet (Glamping)

We hebben de beste aanbieders voor Le Vaubarlet (Glamping) voor je op een rij gezet:
Deze accommodatie heeft een score van 8
Over Le Vaubarlet (Glamping)
Kleinschalige Camping Le Vaubarlet in de Auvergne is gelegen aan een riviertje. Dit riviertje is erg geschikt om in te spelen, evenals het zwembad en de speeltuin. Animatie voor de kinderen en regelmatig live-muziek vind je hier. Voor de hond is deze camping ook geschikt. In de buurt kun je de watervallen Cascade de Beaume bezoeken.
Vakantiegangers zijn dol op de rust en privacy die pipowagens en blokhutten op deze camping bieden, compleet met schitterend uitzicht en ruimte voor de kinderen. De kleinschalige animatie, die ook de Nederlandse vakantiegangers betrekt, valt in goede aarde. Het zwembad, hoewel klein, biedt een heerlijke verkoeling en er zijn altijd ligbedden vrij. Ook de omgeving leent zich perfect voor fiets- en wandeltochten, waarbij Puy-en-Velay en de Himalaya hangbrug als tips niet onvermeld mogen blijven. De camping heeft een geweldige ligging en trekt vooral Franse en Nederlandse gezinnen. Kortom, een plek waar vakantiegangers graag terugkomen voor de mix van activiteiten, rust en natuur.
Camping maeva Escapades Domaine des Grandes Côtes
Camping
Wasmachine
Adresgegevens | D43 Route de Grazac, F-43600 |
Le Vaubarlet (Glamping)
Wat een heerlijk verblijf hadden wij. We sliepen in pipowagen roulotte die aan de rand van de camping staan met prachtig uitzicht en veel schaduw. De kinderen sliepen in de blokhut die erbij staat, wat ze veel ruimte hadden. De accommodatie biedt veel privacy en rust. Het beekje is leuk om dammen te bouwen en met de band af te gaan (wel risico op blauwe plekken, het is niet heel diep). Onze jongens (12 en 14) hadden genoeg aansluiting op de camping. Kleinschalige animatie in het Frans, maar ze maken gebruik van translate om ook de vele Nederlandse kinderen te kunnen begrijpen.
Het zwembad is klein, soms erg vol, maar heerlijk om in af te koelen en er waren altijd ligbedden vrij.
Restaurant stelt weinig voor, maar wel fijn om de mogelijkheid te hebben om op de camping te eten.
Veel Nederlandse gasten, maar ook Belgen, Fransen, Engelsen, Duitsers etc. Een mooie mix.
Hele prettige camping. Vriendelijk en zeer behulpzaam personeel. Wij hadden een tent plaats aan de rand van de camping met uitzicht op de rivier: dit vonden wij de meest rustige en ruime en mooiste plek!
Lekker zwembad. Prima restaurant. Voldoende vertier, en zeker niet teveel. Perfect!
Ruime kampeerplaatsen, deel zon en deels schaduw. Plaatsen aan de rivier: je ziet de rivier niet. De rivier is een stroompje water waarin je kunt pootjebaden. Heel koud!
Tussen de rivier en de dichtstbijzijnde kampeerplaatsen staan overal zitjes en zijn er speeltoestellen voor kinderen. Heel leuk gedaan.
Zwembad: erg klein en oogt niet heel fris.
Sanitair: vies, vies, vies. Douches wel erg ruim! Er werd drie keer per dag schoongemaakt, maar niet lekker gepoetst. Hierdoor bleef het sanitair vies en stinken. Urinoirs buiten gebruik en daardoor zijn vijf toiletten voor een hele camping erg weinig.
Restaurant: beperkte kaart, meer kantine dan restaurant qua uitstraling.
Entertainment: er wordt veel georganiseerd! Vooral voor kinderen erg leuk. Een keer per werk is er een optreden door zangers/bandjes.
Omgeving: veel mogelijkheden om te fietsen en te wandelen.
Al met al vonden wij de camping ‘oké’, maar geen vier sterren waard.

Le Vaubarlet (Glamping)
Een mooie camping waar je tot rust komt.
Ik wordt blij van zulke campings.
Kom zeker een keer terug.
Mooi gelegen en super relax.
Vraag wel als ze je een plek toewijzen en het bevalt je niet die plek om een andere plek ze hadden voor ons een plek aangewezen maar die leek ons echt niet.
Toen we vrogen om een andere plek was er plek genoeg en stonden wij op een superplek.
Ook de plekken maast ons waren de hele week leeg.
Derde week van juli op deze camping verbleven in een lodgetent van Nederlandse verhuurder. Tenten staan op een prachtige plek met groot grasveld ervoor en een stukje verderop de beek. De mensen die op de camping werken waren allemaal erg vriendelijk. Sanitair werd goed schoon gehouden. De kinderen vonden het erg leuk om met zwembanden het beekje af te zakken. Vd animatie (vriendelijke meid) hebben we nauwelijks gebruik gemaakt. De Nederlandse kinderen zochten elkaar zelf op. Het is een rustige camping met geweldige ligging in een prachtige omgeving en met vooral Franse en Nederlandse gezinnen. Tips voor uitjes zijn Puy-en-Velay en de Himalaya hangbrug. Mont Mezenc is wat verder weg maar absoluut aanrader.
Wat een fantastische tijd hebben we gehad. We hadden een Canada tent gehuurd. Lekker ruim en alles wat je nodig hebt is aanwezig. De camping ligt in prachtige natuur en er stroomt een heerlijk beekje waar de kids in kunnen spelen. Echt een natuurcamping waar je helemaal tot rust komt. Een fijn zwembad is aanwezig en een leuk speeltuintje waar de kinderen elkaar treffen. De eigenaren runnen de camping met de familie en zijn echt heel behulpzaam. Elke ochtend vers brood en er worden leuke dingen georganiseerd zoals een kampvuur een bonte avond en muziekoptreden. Echt een aanrader. We komen hier zeker terug.