We hebben de beste aanbieders voor Yelloh! Village Le Pré Bas voor je op een rij gezet:
Telefoonnummer | |
E-mailadres | |
Adresgegevens | Lac Chambon, F-63790 |
Website | |
Social media |
- € 90
p.p. vanaf*
Yelloh! Village Le Jard
CampingGa naar accommodatie*Evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Yelloh! Village Camping Le Fayolan
CampingYelloh! Village Mas St. Josep
Camping- € 110
p.p. vanaf*
Yelloh! Village Domaine les Carrelets
Yelloh! Village Holiday Green
CampingYelloh! Village Le Sérignan Plage (Glamping)
CampingCamping Yelloh! Village Le Ranc Davaine
CampingYelloh! Village Le Club Farret
Camping
Wasmachine
Yelloh! Village Le Pré Bas
Is deze camping ook aan te raden met tieners?
1 van 16 jaar en
2 van 14 jaar??
Erg mooie camping. Veel te doen op en rondom de camping. Personeel in het restaurant is onvriendelijk, niet meedenken en het eten is zeer slecht. Wij zitten half pension en dat is echt een afrader. Je hebt keuze uit 3 soorten burgers, 1 pasta en 1 visgerecht. 10 dagen lang is dit hetzelfde. Na veel zeuren mogen de kinderen ook groenten bij hun constant herhaalde kindergerechten (prima fish and chips of een erg droge burger). Ontbijt is 10 dagen lang heel erg mager ( je mag 1 croissantje kiezen en er is wat brood met ham of kaas ). Dit zorgt voor een slechte review terwijl de rest van de camping ergveel potentie heeft.
Zeer mooie camping. Veel te doen. Vriendelijk personeel aan de receptie en het wellnesscentrum. Maar het personeel in het restaurant is zeer onvriendelijk en het eten is zeer slecht. Zij zorgen voor een slechte review terwijl de rest van de camping eigenlijk heel goed is.

Yelloh! Village Le Pré Bas
Dag van aankomst 14 graden maar de 2 weken erna tussen de 25 en 30. Heerlijk! 6 pers huis 4 bloemen. 3 slaapkamers. 2 badkamers. Fijne keuken en vaatwasser. Grote veranda. Huisjes staan we wat teveel op elkaar vinden wij maar dat heb je overal. Fijn meer. Gedeeld strand. Lekker suppen en zwemmen. Fijne maar enorm dure supermarkt. Afhaal matig. Zwembad soms te vol. Maar wel fijn. Klein maar oke. Omgeving prachtig. Veel te doen. Camping goed beveiligd overal hekken die je met een code moet openen. Jongens (10 en 4) vonden het er fantastisch. De speeltuin..skateparkje..zwembad en het meer. Prima vermaakt. Veel avonden muziek en tot zeker 22.30 uur onrustig. Asfalt op de paden dus we hadden stepjes mee...de jongens reden de hele dag af en aan. Binnenspeeltuin ook heel leuk! Supermarkt verder weg. Kleine spar op 10 minuten. Zit ook een heel fijn restaurant bij. Bezoek watervallen, de gondel bij super Besse, treintje omhoog bij Puy de Dome.
Camping is netjes en ligt aan een fijn meer waar je in kunt zwemmen, waterfietsen of suppen. Er is een relatief klein zandstrandje bij maar dit is voor algemeen gebruik en hoort niet bij de camping. In het water ligt een opblaasbaar speeleiland, waar je per persoon en per half uur voor moet betalen. Ook veel andere dingen moet je voor betalen, zoals een spelletje tafel voetbal. Plekken zijn niet super groot, ondanks dat wij een comfort plek hadden en omgeven door hoge (3 meter) dichte conifeerhagen. Wel veel privacy maar doet een beetje begraafplaatsachtig aan. Mensen zijn erg op zichzelf, geen praatje bij de afwas oid. Wifi werkte niet op onze plek. Sanitair op zich netjes maar niet heel schoon. Wordt wel drie keer per dag schoongemaakt volgens de lijsten. Animatie niet noemenswaardig en in het frans. Elke dag vers brood in winkeltje wat de hele dag verkrijgbaar is. Omgeving mooi qua landschap, niet veel leuke dorpjes of stadjes.
Als je van een leuke kleinschalige camping houd is Le Pre Bas in de Auvergne een goede keuze. Zeer nette camping, vriendelijk personeel, met alle benodigde faciliteiten en ook animatie/activiteiten voor de liefhebber (wel alles in het Frans, meeste bezoekers is ook Frans) aan prachtig meer in de mooie natuur en in de bergen, met leuke uitjes binnen half uur rijden. Wij waren er met kids van 4 en 6 jaar, prima week vermaakt en geslapen in fijne stacaravan (6 pers., 4 bloemen). Het weer was in augustus 22 tot 26 graden, maar kan hier nog wel eens wisselen.