Laagsteprijsgarantie
6.6
VoldoendeScore uit

Over Camping Domaine de Soleil Plage

Ideaal gelegen aan de oevers van de Dordogne, biedt Camping Domaine de Soleil Plage een onvergetelijke vakantie in de vrije natuur! Deze camping heeft een rustige en intieme sfeer vanwege de bergachtige omgeving. Vakantiegangers kunnen nieuwe energie opdoen terwijl ze genieten van talrijke activiteiten in de natuur. Of je nu wilt zonnebaden bij het zwembad of zwemmen, het waterpark biedt voor elk wat wils. Met een groot zwembad, een zwembad geïnspireerd op hemelse lagunes en een verwarmd binnenzwembad beleef je een vakantie vol ontspanning en waterplezier! Nieuw voor 2024: een uitbreiding van het zwemparadijs met 2 gloednieuwe glijbanen, waaronder een 2-baansglijbaan. Na een verfrissing kun je je welnesservaring uitbreiden met een massagesessie op de camping.

Locatie en omgeving

Camping Domaine de Soleil Plage ligt aan de prachtige oevers van de Dordogne, omringd door een schitterende bergachtige natuur. Dit zorgt voor een ideale omgeving voor vakantiegangers die willen ontspannen of genieten van actieve avonturen. De camping heeft een uitstekende ligging om de beroemde bezienswaardigheden van de regio te verkennen. Sarlat, een historische stad vol charme, ligt op een korte rit met de auto. Daarnaast zijn de schilderachtige dorpen La Roque-Gageac en Beynac gemakkelijk bereikbaar, zowel per auto als per boot. Voor natuurliefhebbers is er volop gelegenheid voor wandelingen en andere buitensporten. De camping is goed bereikbaar, waardoor het een perfecte uitvalsbasis is voor het verkennen van deze prachtige regio.

Services en faciliteiten

Camping Domaine de Soleil Plage biedt een breed scala aan faciliteiten en diensten voor een ideaal verblijf. Geniet van een restaurant dat gevestigd is in een fraai gerestaureerde Périgord-boerderij, waar heerlijke lokale gerechten worden geserveerd. Voor de dagelijkse boodschappen kunnen vakantiegangers terecht bij de minimarkt op de camping. Kinderen kunnen zich uitleven op de trampoline, badmintonnen, jeu de boules spelen of een partijtje voetbal aanmoedigen. Er zijn diverse activiteiten en shows, waaronder thema-avonden en een dansvloer die zorgen voor vermaak voor jong en oud. De camping heeft ook drie clubs voor kinderen van 4 tot 13 jaar, met aangepaste activiteiten en animaties, waaronder een minidisco en een avontuurlijke speurtocht. Daarnaast is er een speelkamer en een speeltuin beschikbaar. Voor extra plezier kunnen vakantiegangers ook fietsen huren. De camping heeft een verwarmd binnenzwembad, en nieuwe glijbanen zijn in de maak. Er zijn laadpunten voor elektrische auto’s en Wi-Fi is beschikbaar, met een mogelijkheid tot kosten. De toeristenbelasting en eventuele andere toeslagen zijn nog niet inbegrepen en dienen ter plaatse voldaan te worden. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

Camping Domaine de Soleil Plage biedt diverse praktische informatie aan vakantiegangers. Voor het gemak is er een minimarkt aanwezig op de camping, zodat dagelijkse boodschappen altijd binnen handbereik zijn. De camping is goed bereikbaar met de auto, waarbij het belangrijk is om je eigen vervoer te regelen voor de beste ervaring in de omgeving. Betalingsmethoden zijn beschikbaar ter plaatse. De toeristenbelasting en eventuele andere toeslagen zijn nog niet inbegrepen en dienen ter plaatse voldaan te worden. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

Tijdens de vakantie konden vakantiegangers genieten van een fijne plek direct aan de rivier, waar vissen en kanoën tot herinneringen werden. De ruime, zonnige plekken met schaduw maakten het gezellig om buiten te zitten. Het grote zwembad met genoeg bedjes was ideaal voor ontspanning, vooral voor jonge tieners. De rustige omgeving en de natuur zorgen voor een ontspannen sfeer. Het kleine winkeltje en de mogelijkheid om eten af te halen gaven extra gemak. Ondanks wat ongemakken bij het sanitair, werd de aandacht voor de locatie en het uitzicht gewaardeerd. De spontaan schaduwrijke tuin en de directe nabijheid van de rivier zorgden voor een ongedwongen vakantiegevoel. Het is een plek waar je snel de vakantiedrukte vergeet en volop geniet.

• BBQ toegestaan

Caudon par Montfort, Vitrac, 24200

6.6
VoldoendeScore uit 16 reviews

Erg fijne vakantieweek
Door Anouk op 17-08-2025

Stacaravan via eurocamp geboekt. Deze was niet erg schoon bij aankomst, de vaatwasser was kapot, maar dit is direct opgelost. Fijne service. We dachten dat we direct aan de rivier zouden staan , maar dit geldt alleen voor de staplaatsen. Al met al 10 min lopen naar de rivier. De plek was wel heel ruim, met soort tuintje met voldoende schaduw. Wat overigens niet voor alle plaatsen geldt. Leuk zwembad, groot, genoeg bedjes. Voor onze jongens, 14 en 16, was t wat saai op de camping, deze is denk ik meer geschikt tot 12 jaar. Goede mix van NL, EN en FR gasten. De rivier was perfect. Lekker vissen,kanoën. (In Vitrac kano). Klein winkeltje is prima, eten afhalen is ook goed bevallen. Goed eten, en ondanks drukte geen lange wachttijden. Al met al een prima week gehad. Minpunt; toch iets te ver van de rivier.

Prima camping, beter sanitair nodig.
Door Alex op 14-08-2025

We verbleven er 2 weken, gezin van 6 met kinderen in een caravan, plek aan de rivier (85m2).
De plaats/locatie was geweldig. Direct aan de rivier. Rustig en ontspannend.
Het personeel was vriendelijk en deed zijn best, maar er zijn er gewoon te weinig. Sommige avonden waren het restaurant en de snackbar zo druk dat het bij veel mensen tot frustratie leidde.
Het grootste probleem met deze camping is het sanitair. Het is klein, in slechte staat en gewoon niet schoon. Veel voorzieningen zijn kapot (bijvoorbeeld het licht in de enige familiedouche was de hele twee weken dat we er waren kapot - wat betekende dat je na ongeveer 20.00 uur niet meer kon douchen in dat hokje).
De toiletten zijn echt smerig, en dat hoort niet bij een 3*-camping, laat staan een 5*-camping.
We hadden een plek van 100m2+ aan de rivier gereserveerd in 01/25. 5d voor aankomst kregen we een mail dat deze niet meer beschikbaar was. Niet okee.

Enorme slechte service, niet boeken
Door Harmen Visser op 12-07-2025

Belachelijke service. In januari geboekt met een plekje aan de rivier. Alles betaald. Twee weken voor vertrek een mail (geen telefoon) dat we een andere plek toegewezen hebben. Niet akkoord maar na veel contact - wat vaak niet lukte - uiteindelijk schoorvoetend akkoord gegaan omdat de reden was dat de geboekte plek aan de rivier te klein was geworden voor ons door een herverdeling van plekken.
Op de camping aangekomen, bleek dit flauwekul. We pasten ruim op de geboekte plek. En er is helemaal geen sprake geweest van een herverdeling. Maar onze originele plek was al bezet. Nu zaten we op een plek vol in de zon, veel kleiner en niet aan de rivier.
Wat een enorm slecht verhaal. Deze camping zou ik niemand aanraden.

Zomervakantie 2024
Door Anoniem op 16-09-2024

2 weken verbleven op camping soleil de la plage. De Dordogne streek was prachtig met vele mooie bezienswaardigheden. Maar het park zelf is absoluut GEEN 5 sterren waard. Het winkeltje heeft een zeer beperkte voorraad voor wat we gewend waren tijdens onze andere vakantie's. Ook de zitgelegenheid buiten was erg sober. Er stond een rotan setje buiten wat helemaal kapot was en begrijp dan niet dat ze zoiets maar gewoon laten staan, en ze niet begrijpen dat zoiets gewoonweg niet oogt op een zgn. 5 sterren park. Ook bij de bar was het echt aan een opfrisbeurt toe. Slechte schoonmaak. Ook de plek waar je je vuilnis moest brengen, was erg smerig. Veel overvolle containers waarbij het leek dat ze amper geleegd worden.
Ook de grasveldjes bij de chalets zagen er zeer onverzorgd uit. Raar dat er niet gewoon paadjes zijn aangelegd bij de chalets. Zwembad ziet er goed verzorgd uit, alleen op de foto's lijkt het veel groter dan in het echt.

Leuke camping
Door Bas op 18-08-2024

Met eigen caravan een staanplaats gehad. Deze zijn groot genoeg. Geen een echt klein en sommige reusachtig groot. Camping lift heel mooi tussen de rotsen van de dordogne. Sanitair is erg verouderd en niet schoon genoeg voor 5 sterren. Zwembad is prima. Voldoende bedjes. Toezicht door badmeester. Aparte glijbanen. Restaurant vonden wij zeker goed. Prijs kwaliteit ook. Kortom, een leuke camping midden in de Dordogne. Supermarkt 15min rijden. Bezienswaardigheden voldoende in de buurt.

Complete camping
Door Amanda op 06-08-2024

Wij hadden een grote plek met voldoende schaduw en uitzicht op de rivier en berg, heel mooi! De rivier stond laag, maar op delen diep genoeg om te kunnen varen met bootje/kano/peddel.
Het zwembad had net twee nieuwe glijbanen en meerdere zwembaden.
Het restaurant werd drukbezocht en het vriendelijke personeel werkte keihard. Het eten was erg lekker, vooral de pizza’s (de beste ooit, volgens onze pizzafan). Goede live concerten die om 23 uur stopten. Iedereen was rond 23.30 uur stil.
De camping wordt vooral door Britten en Nederlanders bezocht. Helaas was een gedeelte daarvan asociaal: vieze wc’s, vieze afwasplaatsen (werd meerdere keren per dag schoongemaakt), hond uitlaten op plek van andere kampeerders, snel doorrijden ondanks kleine kinderen op de weg.
Het sanitair mag een fikse opknapbeurt krijgen en worden uitgebreid. Sommige douches waren kapot en watertemperatuur veranderde steeds.
De omgeving is prachtig en veel te doen.