Laagsteprijsgarantie
Yelloh! Village Saint-Emilion Top Banner Image
7.9
GoedScore uit

Over Yelloh! Village Saint-Emilion

In het hart van de beroemde Bordeaux-wijngaarden heet de camping Yelloh! Village Saint-Emilion je welkom in een groene en rustige omgeving, op slechts enkele minuten van het middeleeuwse dorp Saint-Émilion, dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Deze viersterren camping biedt een ideale tussenstop tussen natuur, cultuur en wijnplezier, in een familiale en ontspannen sfeer.

Locatie en omgeving

De camping Yelloh! Village Saint-Emilion ligt op 3 km van het centrum van Saint-Émilion en biedt een rustige omgeving, omringd door wijngaarden en een meer waar je kunt kanoën. Het is de ideale uitvalsbasis om de wijnkastelen te verkennen, de beroemde wijnkelders te bezoeken of door de historische straatjes van Saint-Émilion te slenteren. De stad Bordeaux, rijk aan cultuur en evenementen, ligt op minder dan een uur rijden.

Faciliteiten en sfeer

De camping Saint-Emilion beschikt over een mooi verwarmd waterpark met een zwembad, een peuterbad en glijbanen, ideaal voor gezinnen. Er zijn kinderclubs, zomerse animaties, sportfaciliteiten (multifunctioneel sportveld, pingpong, boogschieten, jeu de boules) en een privévijver waar iedereen zijn plezier kan vinden. Wat betreft de faciliteiten, biedt de camping een restaurant, een snackbar, een supermarkt, een speeltuin en fietsverhuur om de omliggende platteland te verkennen. De camping legt de nadruk op gezelligheid en comfort, met respect voor het milieu.

• BBQ toegestaan

7.9
GoedScore uit 4 reviews

Leuke, rustige camping.
Door Amanda op 12-07-2025

Fijne, rustige camping. Wij stonden op een plek aan het meer met privésanitair. Echt een aanrader. In de ochtend wakker worden met uitzicht op het meer en het geluid van de vogeltjes. Personeel heel vriendelijk en spreken goed Engels. Onze kinderen maken geen gebruik meer van animatie of speelruimte, maar wat we hebben gezien zag er leuk en netjes uit.

Prima camping voor het gezin
Door Jessica op 11-08-2022

We hebben twee op deze camping door gebracht met onze kinderen van 10 en 12 jaar. Zij hebben het prima naar hun zin gehad. Het zwembad was ook prima, genoeg ligbedjes.
Restaurant was voor campingbegrippen oké. In het dorpje kun je ook prima eten.
Personeel is zeer vriendelijk en denken met je mee.

Schone (doorreis) camping niet voor kinderen.
Door Pascal op 02-08-2022

Het is een zeer verzorgde camping. Echt spik en span, en zeker voor Franse begrippen. Het personeel is vriendelijk en heeft zichtbaar plezier onderling. Maar voor onze dochter van 8 en zoon van 12 was het een wat saaie camping. Vooral omdat het een doorreiscamping is. Veel kampeerders die na een paar dagen weer weg zijn. De speeltuin is leuk voor de allerkleinste. Onze zoon miste een mooi voetbalveld je. Er was een panna veldje maar het gras stond tot aan de knieën. Sowieso zijn de speelvelden aan onderhoud toe. 1 van de 2 tennisbanen is omgetoverd tot basketbalveld door er twee mobiele basketbalnetjes neer te zetten, de 6 holes tellende minigolf is het ook niet en de 4 tafeltennistafels zijn krom.
Een flinke opfrisbeurt en vernieuwing van een aantal zaken zou op zijn plaats zijn.
Een multifunctioneel speelveld zoals op de yelloh camping in Mané Guernehué zou meer plezier kunnen brengen voor jongeren. Zwembad is oke...

tot volgend jaar
Door seppion op 12-07-2022

fijne camping,zeer vriendelijk personeel en eigenaresse,sanitair wordt 3 keer per dag gepoetst,fijne visvijver (er zou wel wat gesnoeit mogen worden - overhangende takken aan de vijver) restaurantmedewerkers super vriendelijk (wel een te kleine kaart) omgeving een beetje saai,op de camping een mix van fransen,belgen,nederlanders en vooral britten.´avonds zeer rustig,prachtige speeltoestellen(piratenschip) voor de kinderen