Laagsteprijsgarantie

• Deze accommodatie heeft een score van 9.7

Activiteiten
    Onderkomen

Over Vakantiepark FranceComfort - Village des Cigales

Wie niet graag tussen de massa verblijft zit goed op het kleinschalige Vakantiepark Village des Cigales. Het zwembad en het sanitair zijn zeer schoon. Leuk voor de kinderen zijn de glijbanen bij het zwembad. Ook is er wat animatie, maar niet te overdreven. In het restaurant is het eten van hoge kwaliteit. Bezoek zeker eens Cahors.

Vakantiegangers genieten volop van het ontspannen gevoel op Village des Cigales. Het park straalt rust uit en oogt heel vriendelijk, met mooie, goed onderhouden huisjes die veel privacy bieden. Het uitzicht over het dal is puur genieten en zorgt voor die gezellige vakantiekriebel. De faciliteiten, zoals het verwarmde zwembad en het restaurant, maken het verblijf extra compleet. Vaak wordt vermeld dat de huisjes modern en van alle gemakken voorzien zijn, met speciale vermelding van het mooie uitzicht en de airco. De sfeer van vriendelijkheid en behulpzaamheid maakt dat je je snel thuis voelt. Voor de avontuurlijke kant ligt er van alles op korte rijafstand. Een plek waar je echt tot rust komt, om fijne herinneringen op te bouwen en te genieten van de zon.

• Airconditioning

Activiteiten
    Onderkomen

Ontspannende vakantie
Door Raymond op 03-09-2025

Prachtig park met mooi uitzicht over het dal. Wij zijn hier voor de 4e keer. We weten dat om dingen te zien je even moet rijden. Al liggen 2 plaatsjes op 30 minuten rijden die erg mooi zijn .
Leuke tapas avond gehad in het restaurant . Wezen karten en naar Aqualand geweest

Review van familie Van der Wal
Door Familie Van der Wal op 25-07-2025

Een heerlijke vakantie gehad op het vakantiepark Village des Cigales. Het vakantiepark zelf is ruim opgezet, rustig, biedt veel privacy en beschikt over alle faciliteiten. Ons vakantie huis was fijn. Het was die periode erg warm en de aanwezige airco en terrasoverkapping zorgden voor een aangename temperatuur. De Nederlandssprekende beheerders waren erg vriendelijk en gastvrij. Kortom, we voelden ons thuis.

Een schitterende park.
Door John op 17-07-2025

Ideaal om een leuke vakantie door te brengen in een prachtig huisje met airco (en dalzicht bij ons). Uitbaters Erwin en An zijn prachtmensen die altijd klaar staan om het je voor 100% naar je zin te maken, waarvoor dank en respect. Ook voor tips voor uitstapjes zijn ze er steeds. Het restaurant is zeker ook het vermelden waard. Superlekker eten en zeer mooi geserveerd. Een dikke 5 sterren dus ! Wij komen zeker nog terug.

Vakantiepark FranceComfort - Village des Cigales

Heerlijk vakantie adres. Om naar terug te gaan.
Door Gerrit en Ria op 10-07-2025

Village des Cigales is een heerlijk kleinschalig park in een hele mooie omgeving.
Het park ademt een sfeer van rust en vriendelijkheid uit. Je voelt je erg welkom en personeel doet er alles aan om het de gasten naar de zin te maken.
Het park is goed onderhouden en heeft een heerlijk verwarmd zwembad.
In het restaurant kan je heerlijk eten en is echt een aanrader.
De huisjes zijn mooi en van alle gemakken voorzien een een aantal hebben een schitterend uitzicht.
Wij hebben er voor de tweede keer een heerlijke vakantie gehad en hebben voor volgend jaar weer geboekt.
Gerrit en Ria

Geweldig !!
Door Monica van Oost op 27-06-2025

Geweldig park, lieve beheerders die alles voor je doen om het zo aangenaam mogelijk te maken, niets is teveel, huisjes zijn modern, schoon, alles erop en eraan, restaurant is echt top, en als je van rust houdt ben je op het goede adres. Dus een dikke verdiende 10 !

Aanrader!
Door D.M. op 02-05-2025

Wij verbleven in huisje 26 en dat was top! Dit huisje is echt van alle gemakken voorzien (airco, vaatwasser, wasmachine, oven etc.), maar het mooiste is de afgesloten tuin met grote jacuzzi en een prachtig vrij uitzicht over de vallei. Ook de service en klantvriendelijkheid is top, we werden enorm goed geholpen door de beheerders die er alles aan doen om het je naar je zin te maken. Al met al, raad ik dit vakantiepark - huisje 26 in het bijzonder - zeker aan!