Fietsverhuur
Openbaar vervoer: 3000m
Zee: 7000m
Adresgegevens | Les Pellegrins, 33680 |
Camping Le Tedey
Het is een grote camping en wij hadden een kleine plek. Veel Engelse en Duitse kampeerders. Wij vonden dat er geen fijne camping sfeer hangt vanwege de omvang. Het is een professioneel restaurant op het strandje waardoor je niet voelt dat je overal mag zitten of liggen. Het strandje bij de camping is echt mega druk. Geen kans/plek gehad om te volleyballen. De speeltuin en pingpong tafels staan elders op de camping waardoor de jeugd verspreid zit. Geen echte ontmoetingsplek. Veel vaste gasten waardoor weinig aansluiting met andere jeugd. Het sanitair was in ons blok heel goed en het stinken hebben wij niet ervaren. Werd goed schoongehouden en vaak. Camping winkel was fijn met lekker vers brood. De camping was het gewoon niet voor ons (te groot) maar dat is een persoonlijke keuze. In de omgeving kun je fijn fietsen en echt een aanrader om dit veel te doen. Stranden zijn daar super schoon en heel mooi. De zee verveelt nooit!
Super mooie plek, veel belovende vernieuwde entree maar de faciliteiten zoals toilet douche en wifi zijn slecht geregeld. Sanitair stinkt enorm, en gasten maken er zelf ook een bende van. Wifi doet het vaker niet dan wel. Los daarvan wel fantastisch om te watersporten!
Camping zelf is heerlijk. Ook dichtbij het strand waar je fijn kan toeven.
Bij het restaurant kan je lekker eten. Wel wat prijzig voor het aanbod.
Sanitair is wel echt ranzig. Gebouw bij ons in de buurt stonk ontzettend naar urine.
Maar dat heeft de pret niet morgen drukken maar mag voor een 4sterren camping echt wel stuk beter.
Grote camping met als je pech hebt een te kleine staanplaats. Anders dan word omschreven op de website. Het meer is mooi maar met onze kano waren we snel klaar, tussen de boeien blijven want anders kom je uit op een waterski baan. Rustige camping ondanks de vele gasten. In het weekend erg druk op de kleine strandjes omdat er ook gasten van buiten de camping worden toegelaten. Prima camping maar voor ons niet meer.