Gemelos 22

Voor deze boeking heb je de laagste prijsgarantie
Over Gemelos 22
Ontdek Gemelos 22. Met zijn perfecte ligging vlakbij het Levante strand en een heerlijk zwembadcomplex, belooft dit hotel ontspanning en plezier. Of je nu wilt zonnebaden op het strand of genieten van het mooie uitzicht, Gemelos 22 biedt het allemaal. Maak je klaar voor een onvergetelijke vakantie!
De Ligging
Gemelos 22 bevindt zich in de levendige nieuwe wijk Rincon de Loix, slechts 500 meter verwijderd van het prachtige Levante strand. Het hart van Benidorm, met zijn oude binnenstad vol winkels, bars, restaurants en entertainment, is slechts een korte wandeling verwijderd. Voor avonturiers liggen het Aguamar en Mundomar waterpark vlakbij. Vervoer is gemakkelijk met een bushalte op 500m afstand, en de luchthaven van Alicante-El Altet ligt op circa 65 km.
Gemelos 22 verwelkomt vakantiegangers met een scala aan faciliteiten die zorgen voor een comfortabel en vermakelijk verblijf. Het hotel schittert vooral met zijn zwembadcomplex, inclusief kinderzwembaden, omringd door ligstoelen en parasols voor ultieme ontspanning. Er zijn voorzieningen zoals bagageopslag, een kluis (tegen betaling) en Wi-Fi toegang. Voor actieve vakantiegangers is er fietsverhuur en een uitgebreid sportprogramma. De tuin en speelplaats bieden ruimte voor ontspanning, terwijl de speelkamer en fitnessstudio voor entertainment zorgen.
Vakantiegangers kunnen in de nabije omgeving van het hotel genieten van een verscheidenheid aan bars, restaurants en boetiekjes. De centrale ligging van het hotel zorgt ervoor dat er altijd iets nieuws te proeven en te ontdekken valt, of je nu op zoek bent naar lokale delicatessen of internationale cuisine.
Gemelos 22 is toegankelijk voor vakantiegangers met beperkte mobiliteit, met faciliteiten zoals liften en voor gehandicapten toegankelijke vrijetijdsbestedingen. Het complex accepteert gebruikelijke creditcards als betaalmiddel. Houd er rekening mee dat de accommodatie mogelijk niet volledig geschikt is voor personen met een mobiliteitsbeperking, en vraag vooraf om meer informatie om aan specifieke wensen te voldoen. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting. Sommige kamers beschikken over airconditioning (tegen betaling). De receptie van Gemelos 22 bevindt zich bij een beachclub op het strand.
Garage
E-mailadres | |
Adresgegevens | 17 Avenida L'Ametlla de Mar, 29, E-03503 |
Website |
Gemelos 22
Het zwembad en de omgeving was echt een dikke prima. Het gebouw en de omgeving wordt echt goed bij gehouden, zoals de lobby het zwembad. We hadden een kamer geboekt, de bedbank was echt verschrikkelijk zo hard! We hadden een kamer met airco maar deze deed het helaas niet, kon je ook niet bij kopen erg slecht stond ook niet aangegeven. We mochten wel een windwaaier krijgen, dit helpt natuurlijk helemaal niet. De kast ruimte was minimaal en kwa schoonheid opzich was het redelijk. Voor ons als gezin wel een tweede keer naar gemellos 22, maar niet meer via zoover. Prijs kwaliteit niet in verhouding wij hebben veel te veel betaald als je terug hoort wat andere betaalde!
Verder moet je de sleutel ophalen 2 kilometer van het appartementencomplex af, dit is echt een nadeel met kinderen en wij kwamen overdag aan, maar in de nacht had je dus een probleem. Ze zijn in de middag gesloten voor siësta en in de avond om 7uur dicht!
We hebben €1100 betaald voor 4 personen in de mei vakantie (2 weken) en zijn tevreden met de prijs/kwaliteit verhouding. Het appartement heeft alles wat je nodig hebt. Volledig ingerichte keuken. Woonkamer met (slaap)bank, tv en eethoek. 2 badkamers en 2 slaapkamers, een groot balkon met tafel/stoelen en wasrek. Er is ook een losse waskamer (wasbak, emmer/dweil, cv-ketel). Eén van de badkamers was in slechte conditie. Bedden lagen ook wat minder. Verder is het de bedoeling dat je zelf de boel schoon houdt. De schoonmaakster is 1x geweest en heeft het minimale gedaan en ook niet alle bedden verschoond. Het zwembad gedeelte was voor ons het hoogtepunt. 2 grote zwembaden met 1 kinderbad. Daarom heen een prachtige tuin. Er zijn ligbedjes maar kosten €3 per stuk. Er is ook een klein verwarmd binnen zwembad. Ligging appartement is goed, alles in de buurt. Had niet zoveel dronken Engelse/pubs verwacht in de omgeving eerlijk gezegd.
Goed Appartement, wat wij gehad hebben, zeker wat prijs kwaliteit betreft en geboekt bij vakantie.nl kan je fijn zelf het aantal dagen, vliegvelden en tijden invullen. Voor herhaling vatbaar.

Gemelos 22
Het verblijf is ons goed bevallen. Appartement is groot genoeg. Goede badkamer met inloopdouche, prima bedden. Tv met alle Nederlandse zenders. Uitstekende WIFI, eenmaal in de week schoonmaak, 2x per week schone handdoeken

- € 459
Magic Natura Animal, Waterpark Polynesian Lodge Resort
AppartementGa naar accommodatie*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 281
Gemelos 20