Laagste prijsgarantie
6.9VoldoendeScore uit

Over BelleVue Club Mallorca

Ontsnap naar het paradijs bij BelleVue Club Mallorca, een oase omringd door tuinen, meren en waterwonderen. Dit uitgestrekte complex, perfect voor liefhebbers van zon, zee en zwembadplezier, belooft een onvergetelijke vakantie. Ontdek de magie van Mallorca met het strand op steenworp afstand en duik in een van de vele buitenzwembaden. Laat je betoveren door de charme van dit vakantieparadijs!

De ligging

BelleVue Club Mallorca geniet van een benijdenswaardige ligging, omgeven door natuurlijke schoonheid en gemakkelijk toegang tot zonovergoten stranden. Het complex ligt strategisch tussen prachtige tuinen, meren en kanalen, ideaal voor diegenen die willen genieten van zowel de rust van de natuur als de levendigheid van het strand. De dichtstbijzijnde stranden zijn binnen enkele minuten te bereiken, waardoor het de perfecte uitvalsbasis is voor strandliefhebbers. Het bruisende centrum, vol met winkels, cafés en entertainmentopties, ligt ook vlakbij. Voor vakantiegangers die op zoek zijn naar avontuur buiten het complex, zijn er tal van sightseeing opties in de omgeving. De luchthaven ligt op comfortabele afstand, waardoor BelleVue Club Mallorca gemakkelijk te bereiken is voor reizigers.

BelleVue Club Mallorca is een ware schatkist aan faciliteiten en diensten, ontworpen om aan alle wensen van vakantiegangers te voldoen. Het hotelcomplex, dat in 2019 gemoderniseerd werd, biedt een breed scala aan accommodaties met een aangename ambiance. Het zwembadcomplex, met maar liefst 8 buitenzwembaden en 2 kinderbadjes, vormt het kloppende hart van het hotel en belooft eindeloos waterplezier voor jong en oud. Buitenactiviteiten zoals tennis, midgetgolf en boogschieten zorgen voor actieve ontspanning, terwijl de fietsverhuur vakantiegangers uitnodigt om de omgeving te verkennen. BelleVue Club Mallorca biedt ook een rijk entertainmentprogramma, van levendige disco's tot ontspannen livemuziek, en zorgt ervoor dat er voor elk wat wils is.

Bij BelleVue Club Mallorca wachten vakantiegangers een gastvrije en gezellige eet- en drinkervaring in een van de negen niet-rokersrestaurants. Met opties variërend van halfpension tot all-inclusive, kunnen vakantiegangers genieten van een breed scala aan culinaire verrukkingen die zeker aan alle smaken zullen voldoen. Of je nu zin hebt in een verfrissende cocktail aan de bar of een heerlijke maaltijd in het à-la-carterestaurant, de verscheidenheid en kwaliteit van de aangeboden gerechten en drankjes zullen ongetwijfeld indruk maken.

BelleVue Club Mallorca verwelkomt vakantiegangers met verschillende behoeften, inclusief faciliteiten voor rolstoelgebruikers en kamers die rolstoelvriendelijk zijn. Het hotel accepteert alle gebruikelijke creditcards, zoals American Express, Visa en MasterCard, wat zorgt voor gemakkelijke betalingen. Houd er rekening mee dat sommige diensten en faciliteiten, zoals de medische dienst en de autoverhuur, tegen betaling zijn. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

Vakantiegangers hebben echt genoten van hun verblijf in deze accommodaties, ondanks dat sommige plekken wat gedateerd zijn. De schoonheid van de kamers en het complex springt eruit, met een speciale vermelding voor het ijstoetje dat als heerlijk wordt bestempeld. Ook de omgeving draagt bij aan de ervaring, met mooie locaties zoals sa calobra, cap formentor, en soller die als aanraders worden gezien. Hoewel het eten soms als minder lekker wordt ervaren, is er waardering voor de keuze en de inspanning om problemen snel op te lossen. De herfstvakantie blijkt een mooie periode te zijn voor een bezoek, ondanks dat sommige faciliteiten dan sluiten.

• 24-uurs receptie

• Paardrijden

• Minigolf

• Buitenzwembad

• Tafeltennis

• Door weg gescheiden van strand

• Bijgebouwen: 17

Website

6.9VoldoendeScore uit 333 reviews

Prima hotel
Door Astrid Van Gent op 18-06-2025

Wij hebben genoten van een heerlijke week in dit hotel. Ja, alles is wat gedateerd maar dat weet je van te voren als je hierheen gaat. Als je reviews hebt gelezen tenminste. Wij hebben een paar problemen ervaren maar die werden direct en ook keurig opgelost.
Het eten vind ik wat minder lekker maar er was wel veel keus. Eerlijk gezegd heb ik ook nog nooit ergens all inclusive gezeten waar ik het eten wel echt goed vond. De toetjes waren trouwens wel heerlijk! Neem zeker het ijs!
De kamer was trouwens heel schoon. Net als de rest van het complex,. Jammer dat de toeristen er elke keer zo'n zooi van maken. Maar elke avond werd we bij het zwembad opgeruimd en schoon gemaakt. Wel jammer dat de handdoeken niet weggehaald worden van de mensen die 's avonds al stoelen bezet houden zodat ze ergens' s middags een keer hun bed uit kunnen rollen en een bankje hebben bij het zwembad.

Zeer slecht
Door Diana op 10-06-2025

Zijn hier onlangs geweest.
Maar nooit meer.
Wat was het eten slecht altijd koud,weinig variatie.
En wat de hygiëne betreft dramatisch.
Zijn 9 nachten geweest.
Bed geen 1 keer verschoond.
Om de 3 dagen schone handdoeken,waar je om moest vragen.
Voor de rest werd er nauwelijks schoongemaakt.
Toen wij aankwamen lag het hele balkon onder de vogelpoep,echt smerig.
Echt heel veel stof.
En ik ven een copd patiënt,heb het zo benauwd gehad,echt niet normaal.
Gelukkig dat ik genoeg medicijnen bij me had.
En dan de liften,er is werkelijk.qaar een halve dag geweest dat ze het alle 2 deden.
Moesten constant heel lang wachten.
Wij zaten op de 8ste verdieping en het was zelfs zo een jeep dat de liften het allebei niet deden.
Dus moesten we naar de 8ate verdieping lopen.
En dat terwijl ik copd heb.
Er waren ook dingen dicht op het park echt niet te geloven.
Gebouwen zijn ook oud.
Kortom echt slecht,voor ons nooit meer.

Prima accommodatie met een aantal minpunten
Door Robert op 04-05-2025

Prima accommodatie maar het eten was erg matig!
Er wordt erg veel gedronken omdat veel gasten All-Iclusief hebben!

BelleVue Club Mallorca

Prima meivakantie voor de prijs
Door Pp op 28-04-2025

In meivakantie 9 nachten hier verbleven in minerva 1, een 2 kamer appartement. Voor de prijs is het een prima plek. Appartement netjes en ruim. Bedden liggen fijn en airco werkt goed. Wel erg veel lawaai op de gangen en gehorig complex. Het water naast het complex geeft een leuke sfeer, maar savonds stinkt het er flink door. Wij hadden halfpension en vonden het eten prima. Weinig variatie, maar de kwaliteit is goed genoeg. In de meivakantie is het qua drukte goed te doen. We hebben net een huurauto ontzettend veel bekeken en sa calobra, cap formentor en soller vonden wij echte aanraders.

Mooie vakantie mooie plek. Strand was echt prachti
Door Alies op 16-11-2024

Mooie plek. We waren er in de herfstvakantie maar omdat wij laat waren met de peroide ging er halverwege de week heel veel dicht. Het appartement was netjes maar wel uitgeleefd. Verder heerlijke vakantie gehad.

Prima te doen
Door Hilco op 06-09-2024

Prima complex voor 3 sterren, groot. Wij hadden logies en ontbijt 7 nachten maar helaas van ontbijt maar 2x gebruikt gemaakt. Veelste druk wacht rijen buiten. Kamers zijn goed maar verwacht er niet te veel van. Om bij de zwembaden een strandbedje te bemachtigen zou je vroeg in de ochtend een handdoekje moeten leggen. Wij hebben ons plezier buiten het complex gezocht, er is namelijk genoeg te zien en te doen op Mallorca. Voor ons was het een leuke vakantie.

• Protur Safari Park

€ 568

Protur Safari Park

7.9
    SpanjeMallorcaSa Coma

*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.

• Cala Ratjada

€ 313