ME Sitges Terramar
Voor deze boeking heb je de laagste prijsgarantie
Over ME Sitges Terramar
Ontsnap naar ME Sitges Terramar, waar elke dag voelt als een zomerse droom. Met zijn directe toegang tot het strand en een uitnodigend zwembadcomplex, is dit de ultieme bestemming voor liefhebbers van zon, zee en ontspanning. Dompel jezelf onder in de luxe van zonnebaden op het terras, terwijl je geniet van verfrissende drankjes en de relaxte sfeer. ME Sitges Terramar belooft een onvergetelijke ervaring.
De ligging
ME Sitges Terramar pronkt met een bevoorrechte locatie in het charmante stadje Sitges, een plek rijk aan artistieke en culturele tradities en slechts een steenworp afstand van het strand. Dit juweeltje is perfect gelegen voor vakantiegangers die zowel het strand als het bruisende stadscentrum willen verkennen, met gemakkelijke toegang tot lokale winkels, boetieks, bars en restaurants. Voor de avontuurlijke vakantieganger is er openbaar vervoer binnen handbereik, wat uitstapjes in en rond Sitges vereenvoudigt. Bovendien is ME Sitges Terramar slechts 26 km verwijderd van de Luchthaven van Barcelona, waardoor het een gemakkelijk bereikbare bestemming is voor zowel binnenlandse als internationale reizigers.
ME Sitges Terramar is niet alleen gezegend met een adembenemende locatie, maar beschikt ook over een scala aan faciliteiten en diensten die je verblijf onvergetelijk maken. Centraal staat het prachtige zwembadcomplex, een ware oase van verfrissing en plezier in de openlucht, compleet met ligstoelen, parasols en een snackbar voor die essentiële zomerse cocktails. Voor diegenen die de voorkeur geven aan het zand tussen hun tenen, scheidt slechts een kleine straat het hotel van het strand. Het hotel biedt daarnaast verschillende sport- en recreatieopties, waaronder een fitnessstudio en tennisbanen, alsook een rijk aanbod aan watersportactiviteiten. Na een dag vol activiteiten biedt het wellnessgedeelte een serene ontsnapping met spa- en massagebehandelingen. Voor de kleine vakantiegangers is er een kinderspeeltuin, waardoor het een ideale keuze is voor families.
Bij ME Sitges Terramar draait alles om culinaire verwennerij met een divers aanbod aan eet- en drinkgelegenheden. Het hotel beschikt over een restaurant, een koffiehuis en een bar, waar vakantiegangers kunnen genieten van een scala aan heerlijke gerechten en verfrissende drankjes. De strandbar biedt de perfecte setting voor een ontspannen moment met uitzicht op de zee. Of je nu op zoek bent naar een uitgebreid diner, een lichte snack of een biologische maaltijd, de keuken van ME Sitges Terramar voldoet aan elke culinaire wens. Met opties voor halfpension, kunnen vakantiegangers zich elke dag verheugen op een heerlijk ontbijt en diner, terwijl vegetarische, veganistische en kindermenu's op aanvraag beschikbaar zijn.
ME Sitges Terramar verwelkomt vakantiegangers met verschillende behoeften, inclusief faciliteiten voor rolstoelgebruikers en toegankelijke kamers om comfort en mobiliteit te garanderen. De betaling van diensten en faciliteiten in het hotel kan gemakkelijk worden gedaan met de meest gangbare creditcards, waaronder American Express, Visa en MasterCard. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Airconditioning
Telefoonnummer | |
E-mailadres | |
Adresgegevens | 80 Paseo Maritimo 80, 08870 |
Website |
Geen resultaten gevonden. Pas je zoekopdracht aan.
- € 279
Tahiti Playa Hotel & Suites
HotelGa naar accommodatie*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 249
Alegria Florida Park