Laagsteprijsgarantie
7.6
GoedScore uit

Over Best Cambrils

Bij Best Cambrils loop je 's ochtends zo met je slippers het strand op. Dit gezellige strandhotel aan de zonnige Costa Dorada biedt alles wat je nodig hebt voor een relaxte vakantie: comfortabele kamers, een grote selectie aan eetmogelijkheden en leuke faciliteiten voor jong en oud. Klaar voor een stralende vakantiebestemming vol rust en plezier? Lees dan snel verder!

De ligging

Best Cambrils ligt op ongeveer 100 meter van een zandstrand, ideaal voor wie graag de zeelucht opsnuift. Het hotel bevindt zich in Vilafortuny, vlakbij talrijke bars, restaurants en winkels. Je loopt in ongeveer 25 meter naar een openbaar vervoerhalte, waarmee je makkelijk de omgeving verkent. De levendige stad Cambrils en de bruisende stad Barcelona liggen op respectievelijk 4 en 100 km afstand. Of je nu wilt zonnen, shoppen of cultuur snuiven, alles is dichtbij verzekerd voor een mooie vakantie.

Wanneer je bij Best Cambrils aankomt, voel je je meteen thuis. Het hotel heeft een strakke, gezellige uitstraling met een vriendelijke sfeer. Op de 5 verdiepingen vind je 400 kamers die je met de lift bereikt. Je kunt heerlijk ontspannen in de twee buitenzwembaden, een speeltuin voor de kids, of genieten van een duikje in het kinderbad. Voor actieve vakantiegangers zijn er faciliteiten zoals een fitnessruimte, tennisbaan en fietsverhuur. Het personeel is behulpzaam en spreekt meerdere talen, zodat je je snel welkom voelt. De grote tuin en de gezellige bar maken je verblijf compleet. Huur een kamer met balkon en je geniet van de warme zon en het uitzicht, of kies voor een kamer met zwembadzicht voor extra comfort. Alles is ingericht om je vakantie onvergetelijk te maken.

Voor een smakelijke start van je dag is er een uitgebreid ontbijtbuffet met verse broodjes en veel keuze. Het restaurant serveert ook lunch en diner met nationale en internationale gerechten, inclusief speciale opties zoals glutenvrij en lactosevrij. Live cooking zorgt voor een leuke sfeer waar je je eigen maaltijd kunt bereiden. Verder vind je bij het zwembad een bar waar je verfrissende drankjes of snacks haalt, perfect voor rustmomentjes tussen door. 's Avonds kun je genieten van gezellige sfeer en goede hapjes in de bar of in het restaurant, terwijl je de vakantiekriebel voelt opkomen.

Bij Best Cambrils is het handig te weten dat de toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen nog niet zijn inbegrepen. Deze betaal je ter plekke. Sommige faciliteiten, zoals massages of fietsverhuur, kosten extra. De meeste voorzieningen zijn het hele jaar door toegankelijk, maar kunnen door onderhoud of seizoen updates ondergaan. Het hotel biedt een vriendelijke service en spreekt meerdere talen, zodat je goed voorbereid op pad gaat en zonder zorgen van je vakantie kunt genieten.

Vakantiegangers genieten van de gezellige sfeer en de goede ligging van het hotel. Het strand ligt op een steenworp afstand, waardoor je makkelijk kunt genieten van zon, zee en zand. De afwisseling in eten en de thema-avonden maken dat je elke dag iets lekkers hebt om naar uit te kijken. Het zwembad maakt van de vakantie een relaxte bubbel, zelfs als er geen all inclusive is. De locatie tussen Cambrils en Salou is ideaal voor gezinnen die willen ontdekken en genieten. Het hotel voelt echt als een familieplek, met Spaanse invloeden en levendige omgeving. De vakantiekriebel komt helemaal los door de jonge, ontspannen sfeer en de zon die de hele dag straalt. Kortom, een zonnige herinnering vol sfeer en ontspanning.

• Airconditioning

7.6
GoedScore uit 22 reviews

Mooi hotel
Door J Sloot op 15-09-2025

Mooi hotel, goede ligging, bushalte voor de deur, strand heel dichtbij, goed eten, veel afwisseling, bediening restaurant perfect, bediening bar (op enkelen na) erg chagrijnig, manager enorm onaardig en schreeuwerig tegen personeel en buitenstaanders. Maar dit alles mocht onze pret niet drukken. Wij hebben het fantastisch gehad.

Geen hulp van hotel bij diefstal
Door Richard op 21-08-2025

Beste,
De locatie was op zich prima, maar helaas zijn wij bestolen vanuit onze eigen kamer. Het hotel was niet bereid om hier iets aan te doen. Volgens hun voorwaarden waren zij niet aansprakelijk voor diefstal.
Wij vermoeden echter dat de diefstal door het housekeepingpersoneel is gepleegd. Er zijn onder andere een GoPro en een zaklamp meegenomen.
Met vriendelijke groet,
Richard

Niet doen
Door Brigitte op 27-07-2025

Tja ik zou zeggen
Doe het niet !
Tis het net niet en wij Ijn geen zeikerds
Op dag van vertrek geen optie om te douchen
Ja de koude douche bij zwembad hahah grapje zeker
Veel dingen zijn biet je verwacht voir 4 sterren
Ga lekker met je Kids naar la hacienda la pineda !
Helemaal top alle gebieden

Prima hotel voor 1 keer
Door Mariska Grobben op 27-07-2025

Groot, net hotel tussen Cambrils en Salou.
Het is een echt familiehotel dat door veel Spanjaarden bezocht wordt. Niet erg, maar ook de animatie was geheel in het Spaans. Het entertainment 's avonds was zo hard dat je elkaar amper kon verstaan als je daar wat wilde drinken of een spelletje wilde doen.
Het personeel was niet echt onvriendelijk, maar het leek er ook niet op dat ze het erg naar de zin hadden. Op een enkeling daar gelaten. De manager van het restaurant vond ik een vreselijke man, hij blafte zijn personeel af waar je bij stond.
Elke avond was er een thema voor het buffet, leuk gedaan en zeker voor ieder wat wils.
Helaas in de directe omgeving weinig te doen, de bus pakken die voor de deur stopt is aan te raden.

Prima hotel
Door Paul op 04-07-2025

Goed hotel zoals we van Best gewend zijn. Eten goed (soms wat lauw) en voldoende, personeel prima, de avondvulling was niet onze smaak. Positief is dat ze proberen het handdoekje leggen tegen te gaan. Wij hebben het heel goed naar ons zin gehad maar ik ben benieuwd hoe het in het hoogsiezoen is.
Wat wel jammer is dat er geen all inclusive mogelijk is.

mooi verblijf
Door Bennie op 05-06-2025

We vonden het een goed hotel, de kamers werden elke dag schoongemaakt. Bij het zwembad hadden we ook altijd wel een plek die vrij was. Bij de zwembadbar was het soms wel wat langer wachten, Dat kwam omdat er vaak maar één barman was. De avond entertainment vonden wij niet echt leuk. Wij vinden live muziek leuk, maar dat was maar één keer. Het eten was gemiddeld goed, er is een ruime keuze, voor ieder wat wils. Even een straat oversteken en je bent aan het strand. Wat betreft shoppen zijn er in de directe omgeving van het hotel maar weinig mogelijkheden. Je kunt met de bus het beste naar salou of het centrum van cambrils gaan. We zijn een keer langs het strand naar salou gelopen, is ongeveer 45 minuten lopen. Voor 2,15 euro kun je ook met de bus naar salou, of naar centrum van cambrils. We zijn vanaf reus airport met de taxi naar het hotel gereden, ook terug. We waren met vier personen, dan is het goedkoper dan met de transferbus.